@okonek Jest ogarnięta. Myślę jednak że część zespołu sobie myśli: nie będzie mi smarkula w kaszę dmuchać… Na razie na myśleniu się kończy
Ano, lubią. Jeden mój znajomy chwali się, że ma fantastyczną żonę, bo wybacza mu nawet wtedy, gdy jest niewinny.
Analizy i już wiadomo o co chodzi, prawda birbant?
Benasku
Masz kwiatek za pomysłowość urwisie.
Miałam spać, ale po raz kolejny nie dziwię się, że czasem to chłop babę gołymi rękami udusi własną. A babom, że jazgoczą. Skoro ma kto wybaczać. Śpijcie już.
To miało być nie tu …
Pokombinuję ale chyba troszkę później. Jak rozwiążę (o ile dam radę), to na pewno się pochwalę
Hahaha…
Niesamowity jesteś!!!
No nie, tamten rebus był na tą stronę niecenzuralny …
Naprawdę
Sama zresztą się przekonasz, jak go rozwiążesz.
No… Uważaj, bo jeśli uda mi się rozwiązać, to jeśli się zawstydzę, to spłonę, a z garstką popiołu sobie nie pogadasz
Tobie się uda, pewnie kilku innym zawodnikom też, jednak jakby co, to ze względu na stopień trudności można już to podciągnąć pod zemstę benaska …
Jednak rebus według mnie jest niesamowity, wprost bomba, dlatego polecam.
Pozostałym zaprawionym w bojach też przy okazji wyślę, by im nie było nudno
(Nie lubię zemst, to tak a propos)
No wiem. Łagodny jesteś.
Z wielką sympatią.
Zdarza mi sie to często z racji mojego wieku i bardzo lubię gdy o wiele młodsze niewiasty,poczuwają sie do tej początkowej powściągliwości.
Juz w 5 minut potem mozemy sobie nawijać jak sie komu podoba ale,że tak powiem,“w dzisiejszych czasach”,cieszy mnie bardzo gdy w ogóle ktokolwiek poczuwa sie albo do takiej drobnej kurtuazji albo czyni to z nieśmiałości.
Miałeś rację. Rebus świetny!!!
Archiwizujcie gdzieś te rebusy a nie tylko w necie.
Nie odzywam się z nim. Chciałabym mieć dobre relacje w pracy to fakt. Przeraża mnie, że będę w przyszłości musiała współpracować z kimś, z kim mam napiętą atmosferę. Nie odważę się na ten czas z nim porozmawiać, no chyba, że wynikła by jakaś sprzyjająca sytuacja.
Nie bój się. Nie ugryzie Cię. Jeśli zrobi lub powie coś nieodpowiedniego, to siebie ośmieszy, nie Ciebie.
Pochwaliłaś już kolegę @benasek za rebusa? Bo ja już zdążyłem to zrobić. Kapitalny rebusik. Zajebiście pomysłowy i nie ma znaczenia, że niecenzuralny, choć brzydkich słów w nim brak.
A jego zaletą dla mnie jest i to, że nietrudny.
Odpowiadając " dzień dobry" na " czesc" postawiłaś się jakby wyżej w hierarchii. Społecznej,czy wiekowej,mniejsza,jak dla mnie to popełniłas błąd i wytworzyłas dystans. Pokazałas że jestes “panią” a nie koleżanką.
Oczywiscie, ze archiwizujemy.
Kazdy zazwyczaj swoje a bywa i tak, ze ten temu archiwizuje a tamten tamtemu.
Niektore zagadki zdazyly sie juz ukazac drukiem a pozostale na to czekaja …