Kolor jest mozliwy dla dowolnej ilosci postow, a nawet pytania.
To jak sie nic nie zmieni to poprosze dla wszystkich"15/16"
Poczekajmy, moze sie ktos z 16 trafi?
To ja poprosze o kolorek dla pytania: chyba nie bylo quizu, w ktorym tak dobrze sie gadalo…!!! Z gory…jak zwykle
A z Broszkieiwcza to najlepsza była “Kluska, Kefir i Tutejszy”. Pełna absurdalnego humoru
Broszkiewicza czytalam tylko Ksztalt milosci…
Wiekszosci z tych ksiazek nie czytalam, nie znam
z wyjatkiem “Winnetou” i “W pustyni i w puszczy”
ale z przyjemnoscia rozwiazywalam quiz
Bo to byla wiedza tym razem pozyteczna
A to uswiadomilo mi ze:
- nie mam pamieci do szczegolow, imion, nazwisk
- juz od wczesnych mlodych lat preferowalam literature psychologiczna i filozoficzna (+malarstwo). I tak pozostalo (doszla tylko fizyka kwantowa)
Moje gratulacje dla wszystkich “kujonow” ktorzy mieli prawie komplet. Podziwiam ich pamiec!
@collins02
Bo “Ania z Zielonego Wzgorza” to portret mlodej osobki niezwykle wrazliwej na piekno przyrody!!! tak pieknie przedstawiony na tle krajobrazu wyspy
Przyjdzie taki jeden i poziom zawyzy…
@ata-ata mam handicap, co uczciwie przyznaję. Otóż, natura dała mi dar zapamiętywania słowa pisanego.
Ty sie lepiej wynikiem testu pochwal. Bo obawiam sie, ze przy corkach to Cie nawet z Mary Poppins i Malej Ksiezniczki nie da zagiac.
Potwierdzam, pamiec masz fenomenalna!
Jakiego testu? A Mary Poppins znana mi jest, a jakże. Mała Księżniczka takowoż.
Nie do wszystkiego mam dobrą pamięć. A moje roztargnienie i zapominanie o drobiazgach dorobiło mi już legendę za życia w rodzinie i znajomych.
Quizu kolegi @collins02, jakbys nie zauważył …
Aaa…! Toż podałem powyżej. Musierewiczowa mnie zastopowała. 15|16.
Reszta, dokładnie pod mój strychulec.
No to jeszcze na dwa mole ksiazkowe poczekac i biore sie za kolorowanki
Ja wolałem cos o czym nie wspomnialem bo bohaterowie sie dublowali.Wielka,wieksza i najwieksza…I jaki piekny film z tego wyszedl!!!
Jak ktos CZYTA…To i wiek mu kulą u nogi nie bedzie