A jednak jest to jedna z najczesciej powtarzanych reklam i to szczegolnie [przynajmniej tutaj] na kanalach filmowych [ Sony Movie channel,CBS Justice itp]
I goni ja inny perfum.Tym razem z Hale Berry Jakies cos ze slowem opium…No sorry…Dziewczyne poznam zawsze.Ale z zapachami gorzej…A i tak zrobilem ostatnio spory postep.
Nie musisz znać nazw perfum używanych przez kobiety. Mężczyzną jesteś, więc Ty tylko masz wiedzieć czy Ci się zapach podoba czy nie
Ale jesli mam do wyboru wiedziec lub nie wiedziec to wole wiedziec
No i przede wszystkim musze wiedziec co sie zonie podoba!
9/10 jeden błąd tam gdzie była Zoë Kravitz i Halle Berry wybór padł na tą pierwszą bo zdjęcie było jakieś takie kijowe i ciężko było rozpoznać kto jest na tym zdjęciu Aktorki dość dobrze mi znane więc nie było problemów
Istnieje taki chytry i niekonwencjonalny sposób na dowiedzenie się , jakie perfumy lubi żona: trzeba zajrzeć na półeczkę, na której je trzyma i zapisać sobie nazwę. Tylko ciiii… Nie mów nikomu! Po co wszyscy mają wiedzieć.
Ja wiedziałem, jakie lubi. Ale teraz to już zapomniałem.
Jakie lubi żona collinsa02?
No kurna, nie możesz dyskretniej? Teraz to mnie @collins02 dojedzie…
Kręciłeś z żona collins02…wstydziłbyś sie !
Sam napisałeś a do mnie masz pretensje. Chciałam się tylko upewnić.
Kanałów teraz szukam…
lepiej zabieraj kota i do opuszczonych bunkrow w Ardeny sie ewakuuj
Od chowania się to są szafy a nie kanały. Dlatego każda mądra i przewidująca kobieta powinna mieć tyle wolnego miejsca w szafie ile potrzeba, by się tam spokojnie i wygodnie dodatkowo zmieścił człowiek.
Ja się, absolutnie na takich sprawach nie znam…
No to… to ja się też nie znam. Ja tak tylko słyszałam albo czytałam
Szczególnie jak chłop goły to najlepiej od razu do szafy
Tak ma do wyboru do koloru , co założyć, by nagość ukryć.
A skąd Ty to wiesz?
Gdzieś przeczytałem
To my dużo czytamy!
Za Psy próbowałem się wziąć kilka razy Niestety te sr. nie mięsem skutecznie mnie od tego filmu znosi. Sam potrafię nim niezle rzucać i nie raz nie dwa znajdowałem się wsrod patologii społecznej ale w tym filmie ktoś się z tym zdrowo pomylił…