Quiz o pięknościach ekranu :)

A jednak jest to jedna z najczesciej powtarzanych reklam i to szczegolnie [przynajmniej tutaj] na kanalach filmowych [ Sony Movie channel,CBS Justice itp]
I goni ja inny perfum.Tym razem z Hale Berry :innocent:Jakies cos ze slowem opium…No sorry…Dziewczyne poznam zawsze.Ale z zapachami gorzej…A i tak zrobilem ostatnio spory postep. :wink:

1 polubienie

Nie musisz znać nazw perfum używanych przez kobiety. Mężczyzną jesteś, więc Ty tylko masz wiedzieć czy Ci się zapach podoba czy nie :wink:

2 polubienia

Ale jesli mam do wyboru wiedziec lub nie wiedziec to wole wiedziec :innocent:
No i przede wszystkim musze wiedziec co sie zonie podoba! :relaxed:

2 polubienia

9/10 jeden błąd tam gdzie była Zoë Kravitz i Halle Berry wybór padł na tą pierwszą bo zdjęcie było jakieś takie kijowe i ciężko było rozpoznać kto jest na tym zdjęciu Aktorki dość dobrze mi znane więc nie było problemów

2 polubienia

Istnieje taki chytry i niekonwencjonalny sposób na dowiedzenie się , jakie perfumy lubi żona: trzeba zajrzeć na półeczkę, na której je trzyma i zapisać sobie nazwę. Tylko ciiii… Nie mów nikomu! Po co wszyscy mają wiedzieć. :wink:

4 polubienia

Ja wiedziałem, jakie lubi. Ale teraz to już zapomniałem.

1 polubienie

Jakie lubi żona collinsa02? :thinking:

3 polubienia

No kurna, nie możesz dyskretniej? Teraz to mnie @collins02 dojedzie… :crazy_face:

3 polubienia

Kręciłeś z żona collins02…wstydziłbyś sie !

2 polubienia

Sam napisałeś a do mnie masz pretensje. Chciałam się tylko upewnić. :sunglasses:

1 polubienie

Kanałów teraz szukam… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

lepiej zabieraj kota i do opuszczonych bunkrow w Ardeny sie ewakuuj :wink:

1 polubienie

Od chowania się to są szafy a nie kanały. Dlatego każda mądra i przewidująca kobieta powinna mieć tyle wolnego miejsca w szafie ile potrzeba, by się tam spokojnie i wygodnie dodatkowo zmieścił człowiek.

1 polubienie

Ja się, absolutnie na takich sprawach nie znam… :innocent:

2 polubienia

No to… to ja się też nie znam. Ja tak tylko słyszałam albo czytałam :lying_face:

2 polubienia

Szczególnie jak chłop goły to najlepiej od razu do szafy

2 polubienia

Tak ma do wyboru do koloru , co założyć, by nagość ukryć.
A skąd Ty to wiesz? :wink:

1 polubienie

Gdzieś przeczytałem

1 polubienie

To my dużo czytamy! :wink: :sunglasses:

Za Psy próbowałem się wziąć kilka razy Niestety te sr. nie mięsem skutecznie mnie od tego filmu znosi. Sam potrafię nim niezle rzucać i nie raz nie dwa znajdowałem się wsrod patologii społecznej ale w tym filmie ktoś się z tym zdrowo pomylił…

5 polubień