Roland Garros.Odsłona kolejna,2025

W sytuacji 30:40,Rybakina wali asa.Polka popełnia podwójny błąd…I to jest ta różnica…
Ten mecz jest przegrany przynajmniej z kilku powodów.I oby nie było 6:0;6:0
Albo Iga zacznie atakować po liniach,po korytarzach albo nic się nie zmieni…Wstyd na poziomie chalengera…

2 polubienia

Wreszcie punkt dla Igi.
5-1, Iga pokazała waleczność i więcej przezorności tym razem.
6-1, po mimo wszystko dużej walce Igi. Jednakże Rybakina posyła chwilami torpedy. Serwis rónież jest jej dużym atutem. I można tak pisać i pisać. I co ma robić w takiej sytuacji Iga, która nie ma jednak tej swobody przemieszczania się po korcie, słabo serwuje, i autuje, i i i.
Nie chce mi się powoli oglądać tego meczu. Pewnie kolego @collins02 chyba dał już sobie spokój.

2 polubienia

Fajny był ten as z drugiego podania…
Ale nie czarujmy się.
Zawstydzająca różnica klasy.Pojedyńcze piłki nie zmienia ogólnego obrazu.Iga nie miała nic do powiedzenia.A poza tym…Jest absolutną mistrzynią w robieniu podwójnych błedów w"odpowiednich" chwilach…Po prostu mistrzostwo :woozy_face:

I wstydu ciąg dalszy.
A debil na wp. twierdzi że to genialna Rybakina :face_with_spiral_eyes:
Dawno już nie widziałem tak marnego meczu…Tak w ogóle.

2 polubienia

Do 0 przegrany własny gem. Kończące podanie podwójny błąd…
2-0, deklasacja, tak to się mówi.
2-1, wreszcie gra i walczy rozgryza grę Rybakiny, która jest nieziemsko trudna.

2-2!!! Pięknie Iga, i o to chodzi, jest już tak beznadziejnie, że warto grać tak jak by nie wiadomo kto by nie był po drugiej stronie. Nie ma już nic do stracenia.

2 polubienia

Angielskie komentatorki,coraz częściej milczą.No bo co powiedzieć na temat upadku gwiazdy???
Alkoholicy i narkomani przegrywali w jakimś,JAKIMŚ stylu…
Tutaj chyba cud by trzeba wymodlić…
Ona gra jak juniorka i to średniej klasy.
Ale przynajmniej nie będzie zer…

2 polubienia

I znowu…30:40 a Rybakina wali asa…
No ale szczęście jakieś…Choć nie lubię powoływać się na czary-mary.To co Jelena zrobila w ostatniej piłce…No ok. Gramy dalej.
Bardzo średni mecz.

2 polubienia

Rybakina ma słabsze momenty, i to jest normalne w grze na tym poziomie. A Iga musi zejść do minimum mentalnego, żeby się odrodzić.
Skoro nie jestem już gwiazdą, to mogę wyzwolić się już z tego ciężaru i zacząć grać jakby po jakimś resecie.
No iś kurcze, zamiast pokazywanie gema, to wrzucili masę reklam teraz. Pomyliło im się.

2 polubienia

A propos poprzedniej mojej uwagi.Masz teraz jak na dłoni,co ona wyprawia z tym 2 serwem…Na szczęście pierwszy czasem wchodzi…
KURWA…3 podwojne w jednym gemie???
No i patrz pan…
Obym dalej się mylił!!!
Tak!!!
Chce być głupcem i wszystko co widziałem,nazwać nieporozumieniem…
3:2 dla Igi,po męczarniach i chyba w najgłupszym wyobrażalnie,gemie,z 3 podwójniakami…Chyba nigdy wcześniej nie widziałem czegoś takiego…

2 polubienia

Oś kurcze, co za roller coaster, wszystko było w tym gemie, double błędy, asy, etc.
i jest, dwa gemy z rzędu wygrane przez Igę. Rzadkość jak w tym meczu…
3-2, póki co, piłka w grze, i co najwyżej szykuje się długi mecz. Ostatnie gemy prawie po 10 minut trwały.
4-2 dla Igi, co za przemiana. Zmusza trudniejszą grę na Rybakinie,
5-2, 5-2, 5-2 !!!
Iga gra normalnie..; :smile:

2 polubienia

Noooo…Nareszcie!!!Na taką piłkę,akcję czekałem!!!

2 polubienia

Ech,kobiety…You’ll never know…
5:2
I trzeba przyznać że Iga nabiera pewności…Obym nie wykrakał i obyś to Ty mial rację twierdząc godzine temu że"potrzebowała sie rozgrzać" :innocent:

2 polubienia

Przeklęte 2:5?
Aż strach się bać…

2 polubienia

1-6, 6-3, mecz Igi daje naprawdę dużo ekscytacji. Iga wróciła nagle do swojego dobrego poziomu, bo nagle Rybakina jest ogrywana i zmuszana do robienia nie najlepszych wyborów w wymianach.
I o to chodzi, złamać strategię gry przeciwniczki.

3 set, Iga, musisz trzymać przynajmniej ten sam poziom co w 2 secie, nie ma co spoczywać na laurach.

2 polubienia

Czuję się jakbym wypił…
No jak to możliwe,w świetle poprzedniego seta???
Wyrazna przewaga Igi,łapiącej oddech i WRESZCIE wywierającej presję.
I ta presja łamie łodygę-Rybakinę która myli się coraz częściej…

Iga is mentaly extraordinary,powiedziała pani w BBC :laughing:
Ok.Kupuje to dzisiaj i nie sprzeczam się! :wink:

2 polubienia

Rybakina wróciła do gry.Potrzebna NATYCHMIASTOWA kontra…
No i jest!!!
Oby Iga do końca tak rozumiała grę!!!
Piękne to było…

2 polubienia

Walka, i to się gra u Igi, i jest wygrana punktu.
1-1, podaje Kazaszka
Wygrany gem po lini, i jest 2-2.

2 polubienia

Tak,to już jest inny mecz.
Ale dalej wydaje mi się że więcej emocji niż jakości

2 polubienia

Nie jest taka zamknięta Iga. I o to chodziło, ale wciąż gramy przeciwko bardzo silnej zawodniczce.

2 polubienia

Tak ale…Widziałes to???Cały kort pusty a ona w siatkę,o metr przed sobą…
Oby to nie kosztowało zbyt drogo…

2 polubienia

Wściekłość sportowa, po prawie punkcie wygranym. Kto wie, może faktycznie emocje wzięły górę nad rozumem. Może to i dobre jest na pewnym etapie gry, żeby zmienić coś w grze. Ale, później trzeba umieć się schłodzić i grać po mistrzowsku dalej. A może się mylę.

2 polubienia