@elsie, masz mój dozgonny podziw za odwagę ![]()
Serio. Jeśli ktoś zechce zrobić ze mnie poulnego baranka, niech mi pokaże szczura i mysz.
@joko, przecież Ela jej nie zabiła, puściła wolno.
A że to było 10 piętro…
Po kiego czorta tak wysoko lazła? ![]()
Tak ryczalam jak musialam zabić szczura…
To było przyziemie!!! NO!!! A raz wylowiłam mysz z mleka i uratowalam…Mleko wypilam…
Jabłka mi trochę na wyglądzie podupadły, jestem w kuchni, robię z nich racuchy.
Już pojadłam…
Bardzo lubię (jeść!).
Ja tylko kiedy jestem głodna. Już mi minął apetyt ![]()
Jedz @efka , jedz… Śmietaną z cukrem obficie polej. Mam dobre serduszko i bardzo lubię jak kobiety (za wyjątkiem mnie) jedzą coś słodkiego i w jak największych ilościach
![]()
Wszystkie lubimy, a najbardziej nasze bioderka ![]()
@joko niczym ich nie polewam, i tak w futrynie się nie mieszczę ![]()
Dobra kobieto ![]()
No ale jak się turlasz, to wtedy nogi się nie męczą. Widzisz jak dobrze Ci życzę? Nie ma to jak miłe koleżanki, no nie?
![]()
Tak @joko
Nie ma to jak solidarność jajników ![]()
Narobiłaś mi apetytu na te placuszki z jabłkami. Znikam na trochę do kuchni. Nie nie… Ja tylko tak… ściany tam sobie pooglądam, sprawdzę, czy w lodówce jest dużo śmietany… Tylko tak sobie… Żeby wiedzieć
![]()
@okonek , a Ty nie potrzebujesz wiedzieć, ile masz śmietany w lodówce?
Jak wszystkie, to wszystkie
A co! ![]()
Ja juz wiem. Glodna obudzilam sie o siodmej rano. ![]()
![]()
![]()
Już ładnie pachnie ![]()
Dodałam też kiwi i aromat pomarańczowy plus wanilia.
Aaaa… no skoro już wiesz… Od pobudki już trochę czasu minęło. Można już sprawdzać, co tam w tej lodówce jest i czy smaczne. Bardzo lubię jak mi się bioderka zaokrąglają w towarzystwie. A najbardziej, jak samemu towarzystwu ![]()
Ja buszuję po zagrodzie od 5 z minutami, ale nigdy nie jem.
Kawa,kawa,kawa ![]()
No kurczę, przed chwilą skończyłam jeść śniadanie, ale przez Ciebie zaraz skrętu kiszek dostanę z głodu
Nie wolno głodować, gdy wirus szaleje prawda? ![]()
Ja juz myslami przy wczesnym obiedzie - morszczuk sie rozmraża i brdzie pod pieczarkowa pierzynka zapieczony. Z zoltym serem na wierzchu.