Z ciekawości napisałem. Nie wiedziałem że system przyjmie slowo “najebani”
I sprawa się wyjaśniła.
Co nie zmienia faktu, że ciągle nie oddaje prawdy o alkoholikach przemocy i patologii.
Wiele osób latami skrywa swoje ułomności, nałogi , agresję i doznawane krzywdy.
A na priwie nie przyjmie.
Ło bosze jakiś Ty bystry, normalnie nie wiedziałam XD a jak się ustosunkowałeś w trakcie tych kilku sekund do reszty danych?
Od dziś przejdźmy na 8 gwiazd
@efka. Ok, okazało się że mapka jest fałszywa i co się stało? Dalej leciało wylewanie szambowozu. Zaczynam mieć serdecznie dość poziomu nienawiści tego miejsca.
Masz bul dupy ze na to nie wpadłaś tylko lyknelas? Xd
Częściowo fałszywa. W części alkoholowej.
Całkowicie fałszywa… Wystarczy spojrzeć na Śląsk i brak przemocy domowej i alkoholizmu hahah przecież Śląsk z tego słynie… A obok w Małopolsce wygląda to tak jakby w każdym domu alkoholik i damski bokser mieszkał… Całkowicie prymitywny fake @Devil
I do tego @Bingola zmierzam, że tu nie o wykształcenie idzie, a priorytety jakie sobie w życiu wyznaczamy.
Te osoby o których stale piszę, mają jeszcze jedną wspólną cechę poza pazernością.
Dla nich ksiądz to guru.
Mógł nawet zdobyć 70 procent… Nie rozumiem to według ciebie jakiś argument że na Śląsku nie ma alkoholizmu i przemocy… Przecież małopolska to mniejsza patologia a zrobili ja tak prymitywne na granatowo bo głosują tam na pis biehahahaj
No właśnie. Sojusz tronu z ołtarzem. Kolejny dowód na ciemnotę elektoratu PiSu. Myślenie prowincjonalne. Kult tradycji.
Kobietom się dziwię. Niedługo będą karane więzieniem za aborcję. Sojusz o którym mowa sprowadza je do roli inkubatora.
Devil tylko wyciągnął wnioski samonasuwające się z tych niesprawdzonych mapek… i zrobił to w iście swoim stylu. Dziwię się, że Cię to aż tak boli… skoro jawnie piszesz, że nie głosowałaś na PIS.
Boleć to może ta dyskryminacja tutaj… To t że ja nie głosowałem na pis mam się śmiać i dyskryminować tych ludzi razem z tobą i innym Bingola?
Co sobie popisaliśmy to nasze.
@czarny_rycerz ja tego miejsca mam dość, kiedy już z nikim nie można pogadać na luzie, z uśmiechem na twarzy.
Wróć powyżej i przeczytaj mnie uważnie… , a poza tym Ty się tylko teraz mądrzysz gdy wszystko wyjaśnione ( prawie) a nawet sam nie sprawdziłeś… bo gdybyś to zrobił byłby jakiś ślad a śladu żadnego nie ma.
Karane więzieniem za aborcje xd czemu się im dziwisz? Przecież te które chcą PiS nie będą mieć problemy z jakąś tam aborcja…
Myślę i zastanawiam się czy przeprosić. Bo potrafię przepraszać.
Ale w tym przypadku było by to niezgodne z moim sumieniem.
Każdego dnia spotykam sie z obłudą, głupotą i sąsiedzką złośliwością wyborców pis. Oni są bardzo mili dopóki nie wspomnisz o lgbt albo o tym że kościół (instytucja) to mafia. Oni nie chcą dyskutować. Chcą atakować.
Od razu w to nie wierzyłem, przecież niemożliwe żeby tak wyglądała mapka alkoholizmu i przemocy domowej… Nie sprawdziłem bo, napisałem wyzej, miałem to w dupie. Ktoś kto to zrobił, musi być na prawdę obrzydliwe podła i kipiącą nienawiścią osoba której bym ręki nie podał a jeszcze w niego naplul tfu🤣
A po wyborach się aktywował sfrustrowany z bulem dupy i stworzył dodatkowo takie dzieło.