Rozmowa z dwiema mapami

Z ciekawości napisałem. Nie wiedziałem że system przyjmie slowo “najebani” :joy:

I sprawa się wyjaśniła.
Co nie zmienia faktu, że ciągle nie oddaje prawdy o alkoholikach przemocy i patologii.
Wiele osób latami skrywa swoje ułomności, nałogi , agresję i doznawane krzywdy.

3 polubienia

A na priwie nie przyjmie.

Ło bosze jakiś Ty bystry, normalnie nie wiedziałam XD a jak się ustosunkowałeś w trakcie tych kilku sekund do reszty danych?

Od dziś przejdźmy na 8 gwiazd :wink:

@efka. Ok, okazało się że mapka jest fałszywa i co się stało? Dalej leciało wylewanie szambowozu. Zaczynam mieć serdecznie dość poziomu nienawiści tego miejsca.

3 polubienia

Masz bul dupy ze na to nie wpadłaś tylko lyknelas? Xd

Częściowo fałszywa. W części alkoholowej.

Całkowicie fałszywa… Wystarczy spojrzeć na Śląsk i brak przemocy domowej i alkoholizmu hahah przecież Śląsk z tego słynie… A obok w Małopolsce wygląda to tak jakby w każdym domu alkoholik i damski bokser mieszkał… Całkowicie prymitywny fake @Devil

I do tego @Bingola zmierzam, że tu nie o wykształcenie idzie, a priorytety jakie sobie w życiu wyznaczamy.
Te osoby o których stale piszę, mają jeszcze jedną wspólną cechę poza pazernością.
Dla nich ksiądz to guru.

2 polubienia

Mógł nawet zdobyć 70 procent… Nie rozumiem to według ciebie jakiś argument że na Śląsku nie ma alkoholizmu i przemocy… Przecież małopolska to mniejsza patologia a zrobili ja tak prymitywne na granatowo bo głosują tam na pis biehahahaj

No właśnie. Sojusz tronu z ołtarzem. Kolejny dowód na ciemnotę elektoratu PiSu. Myślenie prowincjonalne. Kult tradycji.

Kobietom się dziwię. Niedługo będą karane więzieniem za aborcję. Sojusz o którym mowa sprowadza je do roli inkubatora.

3 polubienia

Devil tylko wyciągnął wnioski samonasuwające się z tych niesprawdzonych mapek… i zrobił to w iście swoim stylu. Dziwię się, że Cię to aż tak boli… skoro jawnie piszesz, że nie głosowałaś na PIS.

2 polubienia

Boleć to może ta dyskryminacja tutaj… To t że ja nie głosowałem na pis mam się śmiać i dyskryminować tych ludzi razem z tobą i innym Bingola?

1 polubienie

Co sobie popisaliśmy to nasze.
@czarny_rycerz ja tego miejsca mam dość, kiedy już z nikim nie można pogadać na luzie, z uśmiechem na twarzy.

Wróć powyżej i przeczytaj mnie uważnie… , a poza tym Ty się tylko teraz mądrzysz gdy wszystko wyjaśnione ( prawie) a nawet sam nie sprawdziłeś… bo gdybyś to zrobił byłby jakiś ślad a śladu żadnego nie ma.

Karane więzieniem za aborcje xd czemu się im dziwisz? Przecież te które chcą PiS nie będą mieć problemy z jakąś tam aborcja…

Myślę i zastanawiam się czy przeprosić. Bo potrafię przepraszać.
Ale w tym przypadku było by to niezgodne z moim sumieniem.

Każdego dnia spotykam sie z obłudą, głupotą i sąsiedzką złośliwością wyborców pis. Oni są bardzo mili dopóki nie wspomnisz o lgbt albo o tym że kościół (instytucja) to mafia. Oni nie chcą dyskutować. Chcą atakować.

1 polubienie

Od razu w to nie wierzyłem, przecież niemożliwe żeby tak wyglądała mapka alkoholizmu i przemocy domowej… Nie sprawdziłem bo, napisałem wyzej, miałem to w dupie. Ktoś kto to zrobił, musi być na prawdę obrzydliwe podła i kipiącą nienawiścią osoba której bym ręki nie podał a jeszcze w niego naplul tfu🤣

A po wyborach się aktywował sfrustrowany z bulem dupy i stworzył dodatkowo takie dzieło.