Przy gadkach politycznych nie ma mowy o uśmiechu, to samo z religią… te tematy ludzi z założenia dzielą. Pośmiać ( szczerze) to się można w innych tematach.
Zostawcie ten alkohol. Ja piję a na pis nie głosuje.
Na pis głosują ludzie gorzej wykształceni czyli po mojemu głupsi. Bo nie mieli ekonomii, WOSU, nie znają języków obcych. I nie chcą sie uczyć. Proste życie. Bez zbędnej filozofii. Dom, robota, kościół.
Heh ale za co masz niby przepraszać ? za wyrażenie ogólnikowe swego zdania? bo się komuś nie spodobało? i że ktoś cię publicznie “zgnoił”?
czujesz się z tym źle? idź się wyspowiadaj XD a może ktoś chciał sprawić abyś poczuł się źle? Mnie to nie rusza… jawne czy zawoalowane ataki… be yourself, dopóki kogoś wpis nie atakuje personalnie jest OK.
A od kiedy ty jesteś taka “zła” ? XD
Zła? eee tam szczera! do bólu, kaczucho
U nas do pikuś. Nie wiem, jak jest na fb, ale obejrzałem kilka innych forów. Tam to się dopiero dzieje. Z obu stron.
To, że w większości swojej ze wszystkiego robimy wojnę między sobą, to taka nasza odwieczna, polska tradycja narodowa jest. I nieprawdą jest, że Polak mądry po szkodzie. Jeszcze nie zdarzyła się taka szkoda. oprócz jednego krótkotrwałego przypadku, by Polak po niej zmądrzał.
Za uogólnienie. Bo może faktycznie niektórzy wyborcy PiSu są mądrzy i tolerancyjni
Ja nie mam dzieci i nie jestem emerytem więc pis niczego mi nie daje. Patrzę na politykę szerzej pod kątem przyszłości - dyplomacja, sprawy światopoglądowe, kultura, media, edukacja, zdrowie.
Zdecydowana większość wyborców PiS jest mądrych i tolerancyjnych… To ja was muszę uświadamiać? lol
Heheheheheh!!
To jest atak lgbt… Przemawia przez ciebie lgbt synu.
Dlatego ich unikam jak ognia.
Poza tym mam ważniejsze sprawy niż płakanie nad rozlanym mlekiem, życie toczy się dalej.
Łelkam tu klab partie na które głosujemy są odbiciem tego jacy sami jesteśmy? Może ktoś badania przeprowadził pod tym kątem jakieś? Mocno uogólnione i nie Twoje własne…
Przez takie akcje i hasła jak to z lgbt bardzo źle na nas patrzą na zachodzie. Jest mi wstyd. Serce Europy, XXI wiek a mój kraj wciąż jedną nogą w średniowieczu. Pis tylko to pogłębi. Tracimy wizerunkowo.
Ale taka jest prawda… Można się “poddać” agresorowi jak ktoś kilkadziesiąt lat temu i żyć w miarę ok a można się stawiać i być gnębionym jak ktoś kilkadziesiąt lat temu XD
My mamy tylko 2 opcje. Unia albo Rosja.
Agresor? Powiedz mi @GumowaKaczka ile osób w historii straciło życie, zdrowie, majątek, itp. w wyniku działania mitycznej LGBT? I porównaj to z ofiarami chocby prześladowań na tle religii.
Tęczowa zaraza, seksualizacja, niszczenie rodziny
Lgbt to dla mnie coś nowego w histori… Chyba że ktoś ma na myśli osoby homoseksualne.
Samo lgbt pewnie nikogo nie zabiło ale przecież nie o taką agresję i prześladowanie chodzi.
O właśnie.
@GumowaKaczka Jeśli jest to coś nowego, to nie można tym straszyć ludzi wieszczac koniec cywilizacji.