Rozmowa z dwiema mapami

Przy gadkach politycznych nie ma mowy o uśmiechu, to samo z religią… te tematy ludzi z założenia dzielą. Pośmiać ( szczerze) to się można w innych tematach. :slight_smile:

1 polubienie

Zostawcie ten alkohol. Ja piję a na pis nie głosuje.
Na pis głosują ludzie gorzej wykształceni czyli po mojemu głupsi. Bo nie mieli ekonomii, WOSU, nie znają języków obcych. I nie chcą sie uczyć. Proste życie. Bez zbędnej filozofii. Dom, robota, kościół.

1 polubienie

Heh ale za co masz niby przepraszać ? za wyrażenie ogólnikowe swego zdania? bo się komuś nie spodobało? i że ktoś cię publicznie “zgnoił”?
czujesz się z tym źle? idź się wyspowiadaj XD a może ktoś chciał sprawić abyś poczuł się źle? Mnie to nie rusza… jawne czy zawoalowane ataki… be yourself, dopóki kogoś wpis nie atakuje personalnie jest OK.

1 polubienie

A od kiedy ty jesteś taka “zła” ? XD

1 polubienie

Zła? eee tam szczera! do bólu, kaczucho :wink:

1 polubienie

U nas do pikuś. Nie wiem, jak jest na fb, ale obejrzałem kilka innych forów. Tam to się dopiero dzieje. Z obu stron.

To, że w większości swojej ze wszystkiego robimy wojnę między sobą, to taka nasza odwieczna, polska tradycja narodowa jest. I nieprawdą jest, że Polak mądry po szkodzie. Jeszcze nie zdarzyła się taka szkoda. oprócz jednego krótkotrwałego przypadku, by Polak po niej zmądrzał.

3 polubienia

Za uogólnienie. Bo może faktycznie niektórzy wyborcy PiSu są mądrzy i tolerancyjni :joy::grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja nie mam dzieci i nie jestem emerytem więc pis niczego mi nie daje. Patrzę na politykę szerzej pod kątem przyszłości - dyplomacja, sprawy światopoglądowe, kultura, media, edukacja, zdrowie.

1 polubienie

Zdecydowana większość wyborców PiS jest mądrych i tolerancyjnych… To ja was muszę uświadamiać? lol

Heheheheheh!!

1 polubienie

To jest atak lgbt… Przemawia przez ciebie lgbt synu.

Dlatego ich unikam jak ognia.
Poza tym mam ważniejsze sprawy niż płakanie nad rozlanym mlekiem, życie toczy się dalej.

2 polubienia

Łelkam tu klab :slight_smile: partie na które głosujemy są odbiciem tego jacy sami jesteśmy?:slight_smile: Może ktoś badania przeprowadził pod tym kątem jakieś? Mocno uogólnione i nie Twoje własne…

1 polubienie

Przez takie akcje i hasła jak to z lgbt bardzo źle na nas patrzą na zachodzie. Jest mi wstyd. Serce Europy, XXI wiek a mój kraj wciąż jedną nogą w średniowieczu. Pis tylko to pogłębi. Tracimy wizerunkowo.

1 polubienie

Ale taka jest prawda… Można się “poddać” agresorowi jak ktoś kilkadziesiąt lat temu i żyć w miarę ok a można się stawiać i być gnębionym jak ktoś kilkadziesiąt lat temu XD

My mamy tylko 2 opcje. Unia albo Rosja.

1 polubienie

Agresor? Powiedz mi @GumowaKaczka ile osób w historii straciło życie, zdrowie, majątek, itp. w wyniku działania mitycznej LGBT? I porównaj to z ofiarami chocby prześladowań na tle religii.

2 polubienia

Tęczowa zaraza, seksualizacja, niszczenie rodziny :joy:

1 polubienie

Lgbt to dla mnie coś nowego w histori… Chyba że ktoś ma na myśli osoby homoseksualne.
Samo lgbt pewnie nikogo nie zabiło ale przecież nie o taką agresję i prześladowanie chodzi.

O właśnie.

@GumowaKaczka Jeśli jest to coś nowego, to nie można tym straszyć ludzi wieszczac koniec cywilizacji.

2 polubienia