Serwis sportowy 21

Ostatnie zdanie, to sedno sprawy. Hurkacz, to wyjątkowy specjalista od przegrywania, kiedy jest faworytem.

1 polubienie

Dzisiaj w Poznaniu Lech gra rewanż z norweskim Bodo Klimt.Liga Konferencji Europy…
Zaczynaja za 3 kwadranse.
W pierwszym meczu,0:0.
A moglo być jeszcze lepiej…

1 polubienie

Lech… eeh… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie marudz bo Lech znowu jest jedynym polskim klubem który walczy w Europie!
Inna sprawa ze jak tego nie wykorzystają to będzie dramat…

1 polubienie

Zobaczy się.

W miedzyczasie,mam z głowy Sabalenke!
Niespodziankę sprawiła Krejcikova która teraz powalczy o finał z…Pegula.Nie mam nic przeciwko temu by Iga znowu pograła sobie z Pegula :wink:
Te walkowery zdaje się,weszly w modę.
Muchova nawet nie wyszła na kort do meczu z Pegula…

1 polubienie

Właśnie miałem to napisać.
Pegula do ukarania. :stuck_out_tongue_winking_eye: Żartuję.

1 polubienie

A ja przez chwilę mialam wrazenie, że kolega @birbant nie tego Lecha mial na mysli… :wink:

1 polubienie

Znasz mnie, jak łysego konia. :stuck_out_tongue:

I zapowiada się dluuuugi mecz na Bułgarskiej.

1 polubienie

Powiedz Lech, a zaraz pojawia się Farang… :grinning:

2 polubienia

Żeby nie było, śledzę tez co dzieje sie na Old Trafford. A tam też ciekawie :slight_smile:

1 polubienie

I ja na to zerkam.

1 polubienie

Niestety, przegapiłem bramkę Lewego. Dopiero na ripleyu zobaczyłem.

Lech-Bodo 1:0.

Udalo się.Mecz wisiał na włosku,mnozyly się błędy ale…Gramy dalej!

2 polubienia

A Magda wygrała z tą Węgierka, ale mam mieszane uczucia. W I secie grała bardzo dobrze, ale II przegrywała z kretesem i gdyby nie kontuzja rywalki przy 2:5 mogło by być źle.

1 polubienie

Kontuzja czy kolejna"niechęć" do gry?

1 polubienie

Kontuzja i poważna, i bolesna. Węgierka wygrywała II seta 5:2 i skręciła kostkę. Kort opuściła na kulach.

Teraz Igę oglądam, piszę z tel. nie jestem u siebie.
4:5 dla Igi, ale Gauff ciśnie Igę. 6:4. uff…
1:0. Tym razem łatwo nie.było. Widać, że Gauff jest w formie i gra, naprawdę dobrze. Postawiła się Idze w tym secie.

6:4;6:2

Mimo przyzwoitej gry Gauff,nie było żadnych wątpliwości.Niemniej,wreszcie ciekawy mecz!
Gauff jest ambitna,robi wyrazne postępy…
Jeszcze troche a miejsce na podium bedzie sie jej bardziej należało niż Peguli czy tej mieszaninie rusko czeskich nazwisk.

1 polubienie

Masz absolutną rację. Gauff podobała mi się dziś. Ale na Igę to nie wystarczyło. Coco, moim zdaniem, zawojuje dużo i to już w tym sezonie.

Oglądałem też Hubiego. Na szczęście wyhurkaczował po swojemu tego Szweda. Tzn męczył się z nim niemożebnie, a w II secie całkiem zwątpiłem.
Hubi, to najbardziej wymęczający swoje wygrane tenisista jakiego widziałem. Przegrane też wymęcza. :joy: On jest walczakiem bez typowego genu zwycięstwa, choć uporu i ambicji mu nie brakuje.
W sumie kolejny, nieładny mecz z jego udziałem, ale liczy się zwycięstwo. :+1:

Iga w finale zagra z Krejcikową. Pegula przegrała z nią w trzech setach. Pojedynku nie widziałem, właśnie szukam jakiejś powtórki w tv, a jak nie znajdę, do na YT oglądnę skróty. Wolał bym to pierwsze.

2 polubienia