Arcyciekawe spotkanie w Paryżu.Muchova-Sabalenka 7:6!!!
A dalej nie obejrzę bo nie da się wszystkiego.Ale po tym secie przynajmniej rozumiem jak to się stało że Muchova zaszła tak daleko.Kto wie czy to nie najspokojniejsza tenisistka z topu!
Konsekwentna a błędy własne wcale jej nie peszą…
Oby jej się udało!!!
Patrz wyżej.
No przecież oglądałem…
Ok.
Dla tego wielu bokserów nie nadaje się do MMA. Albo walczą tak długo dopóki są w stanie trzymać walkę w stójce. Oczywiście jest jeszcze parę czynników ale to są sprawy indywidualne. Widziałem pare walk zapaśników MMA. Nie mieli najmniejszych problemów ze sprowadzeniem kogoś do parteru.
Ależ dramaturgia…
Niedobrze, oj niedobrze… mamy trzeci set…, więc może jednak…?
Coraz gorzej, kurna…
To się nazywa powrót do gry! Brawo Muchova! 6:5 z 2:5.
O w mordę jeża! Mój głęboki ukłon w stronę Muchowej.
Ten 3 set przejdzie do historii tenisa, a urynie po nocach będzie się śnił, jako ten koszmar najgorszy… Z 2:5 do finału R.G.
A gabaryna niech zasuwa wypłakać się w szerokich ramionach swego baćki.
A w VNL Holandia objechała Kubę 3:0.
IGA ŚWIĄTEK - BEATRIZ HADDAD MAIA.
Iga kiedyś w Toronto przegrała z Brazylijką, czas na rewanż.
Podaje Iga i … 1 gem straty. 0:1 do 0 - Iga oprzytomnij… Póki co, Iga opanowała temat i mamy 2:1. 4:2 - ależ Iga jest wybiegana, Maia rozrzucała ją po rogach, a Iga dochodziła i wymusiła błąd rywalki. 5:2. 6:2. Express Brazylijce odjechał.
1:0 - Maia wyciągnęła z 15:40, ale po kilku AD wygrała Iga. 1:1. 1:2. 1:3. 2:3. 3:3 - ale komfortu jeszcze nie ma… 4:3 - po piekielnej wymianie i fuks o siatkę dla Igi. Maia zaczyna mi imponować wolą walki, nie odpuszcza.
W ymarzylem!!!
Oglądasz Igę?
Jakie dwa gemy??
Jest 1:1
Właśnie dojechałem do pracy i nie wiem czy dam radę…Cholernie głupia,jak dla mnie, godzina…
Nerwy mam, to dlatego…
Będę powyżej dla Ciebie zapodawał, jak zażądasz.
Że co? Oczy przecieram. Śledziłem w necie wynik tej konfrontacji, ale przy 2:5 odpuściłem spisując Czeszkę na straty
Haha,ha…A ja wierzyłem:)))
No niestety.Sledzic online moge ale w telewizyjnym mam miejsce jakieś interview i będą siedzieć do 19 naszego czasu…
Iga najwyraźniej rozegra ten mecz podobnie jak poprzedni.Tak mi coś z zapisu wyglada.Z tym ze Coco będzie kiedyś nieco lepsza zawodniczka od Beatriz…
Spoko, Jurek. Powyżej będę Cię informował.
Iga ma już 3 podwójne błędy serwisowe.
Niepotrzebna strata czasu.
Coś się u niej zacięło, a mi przerywa transmisję na dodatek…
Brazylijka zdaje się,dobrze serwuje.W ten sposób,o ile to trwa,mozna sobie mecz ustawić.Ale Iga nie może oddawać swego serwisu ot tak sobie bo nagle jest 1:3 i po tych lakonicznych komendach na wp. trudno wyczuć,co się dzieje…
Czwarty podwójny błąd…
Dopiero wróciła mi transmisja.