To mit.
Jesteś panem siebie samego i od Ciebie zależy,co kiedy i jak,wykonasz…
Owszem,czas jest raczej nieuregulowany.Kiedys na przeglądzie filmowym,musiałem pisać ok. 23.Ale czy to jest bolesne?Zapewniam Cie że wręcz przeciwnie!
Znacznie gorsze,zresztą jak wszędzie,są niespodziewane zastępstwa.Kolega kiedyś dostał sie w tzw.“kocioł"po meczu we Wrocławiu…Wejscie z magazynem na 18 w NIEDZIELĘ a tu…doopa bo nie dojedzie i daj Bog aby dojechal w ogóle!
Kto gasi pożar?
No ja bo jedyna spikerka nie odróznia Tottenham od …tamtego hama…
A co gdybym byl pod wplywem??? Zresztą wtedy akurat byłem
Inny przypadek…
Koledze zmarł ktoś z rodziny…Potem bylem na pogrzebie także to nie muslimski wybieg,jakich tutaj wiele…
Problem byl innego rodzaju.On nie byl w stanie prowadzic audycji którą wcześniej przygotował…
Chodzilo o"szum z winylowej płyty” co w latach 90-tych,było tyleż atrakcyjne co kłopotliwe do wykonania…
Miałem 2 godziny na alternatywę bo nikt nie widzial co to mial byc za program…
Gadane to ja mam.Wiedze na zadany temat,szybko ogarniam…Ale czy zgadam sie co do emisji,z realizatorem?
Kto mi zareczy ze zamiast Fleetwood Mac nie puści mi tematu przewodniego z Bolka i Lolka???
Bo w jednym przypadku,i to sie kolegom zdarzyło…
Mialem szczescie.Jurek Ł…Facet wiecznie w chmurach,tym razem był genialny.
Wspominam ten epizod bo od tego momentu,współpracowaliśmy przez kilka lat,bez jednego zgrzytu…
cdn.jesli chcesz…
1:1!!!
Blazic…
Kto to jest,u licha…
A ten od newsów?
Który?
Bo problem byl w tej dziewczynie ktora tak dlugo dobrze czytała,poki nie pojawialy sie obce nazwy…
Beatka…
Jej slynny numer:
"O godz…godz…godz…godz…W osiedlowym domu kultury
Kwiczeliśmy ze śmiechu ale to było “wtedy”.Dzisiaj straciłaby prace w jednej chwili…
na stronę w radiu…ale podli byliście
Nowy w ekipie Ogólnie bardzo ciekawe okienko transferowe. Blazic, Hotic, Anderson z marszu gotowi do gry w pierwszym składzie. Niech jeszcze gość z Iranu wyzdrowieje i bedzie ciekawie.
Ktoś tu czegoś nie rozumie.Albo ja Ciebie,albo Ty,o czym mowisz…
Redaktor newsów…czy to ciężka pańszczyzna? … rany a mogłam zostać przydupasem politycznym, na pikniki w upał bym jeździła jak Przemko i dostawała jeść za pieniądze przeznaczone na żłobki i nic bym nie musiala umieć
Nie ufam bałkańcom.Juz raz byl taki co miał strzelac i…przez 3 lata,strzelil raz…Za to kartki łapią bez przerwy.Lub walą do własnej bramki…
Obym sie teraz mylił.
Ok.
1:1 z Lubinem który jakby,przynajmniej na razie,chce grać…
Nie jest to zly wynik,tym bardziej ze w “10”
Taaa, ja mam niewatpliwie doswiadczenie w redagowaniu, ale gazetki szkolnej . Ale co do naglych zastepstw i “gaszenia pozarow”? to chyba w kazdym zawodzie zasady sa podobne.
Nie znasz dnia ani godziny…
W finale waszyngtońskim Gauff zagrała wyśmienity tenis pokonując 6:2 6:3 Sakkari. która w półfinale odprawiła bez trudu Pegulę, a Coco też bez problemów wygrała z Samsonową.
A przed nami Montreal z naszą Igą.
Niestety, Magdalena Fręch nie zrewanżowała się Stearns i poległa z nią po raz drugi, tym razem w Montrealu 2:6 4:6.
Wiekopomna chwila. Puszcza Niepołomice zdobywa pierwsze w historii 3 punkty w polskiej ekstraklasie. Gratulacje
W Szkocji trwają kolarskie mistrzostwa świata,w nowej formule.
Nasze dziewczyny w tzw. madisonie,na razie na pudle!!!
Świetna,odważna jazda!
Magda Linette,przegrała niestety pierwszego seta z Azarenką,w Montrealu.
Tak przy okazji…
Jak parszywym społeczeństwem potrafimy być…Jeśli ktoś ma silne nerwy,obok relacji na wp. jest tzw.“czat”…
Jednak?
Właśnie to oglądam z pewną dozą rezygnacji.
Polki wygraly 7 sprint i są ponownie w czołówce.
Nie było widać po ich wysiłku więc jeszcze troche emocji nas czeka…
Jeszcze 43 okrążenia…
8 sprint i Polki na 3 miejscu.
Ogólnie na 4…
Jedne z faworytek,Niemki,z zerem…
Sprint 9 i Polki na drugim miejscu. I ogólnie,znowu na pudle! Brawo!
A tymczasem znów przerwali grę Magdy z Azarenką, nie wiem na jak długo? A może to i dobrze?
A zaraz Hubi z Bublikiem w Toronto.
Z tego co piszą,żle…
Magda nabierała tempa…Teraz nie ma o czym gadać…
W Glasgow,kraksa i jeden z wyścigów,skasowany…
Zaraz zaczną znowu…
Potrzaskana Włoszka chyba nie wróci na tor…
Nasza,D.Pikulik…Angole widzą w niej niemal faworytkę!
Koniec…
Polki na 4 miejscu o…1 punkt za Francuzkami.No szlag mnie zaraz trafi!!!
W ostatnim,podwojnie punktowanym,były na 2 miejscu.Ale niestety,za Francuzkami…
Pokonane to Niemki,Japonki,Holenderki,Szwajcarki…Jest sie czym pocieszać.
Jak komentator powiedział,“it is very,VERY brutal competition”
I do tego…czwarte miejsce w sprincie meżczyzn…A to juz tysięczne sekundy.Brąz dla Anglika.
Ogólnie…Szosowcy mogą jedynie pomarzyć o wyczynach naszych torowców!
I ten niesamowity Holender,Lavreysen!
Wygrał sprint w sposób jakiego dawno juz nie widziałem…
Tymczasem,zlote medalistki,Brytyjki,w madisonie,udzieliły wywiadu. Z tego wynikało ze najbardziej bały sie…Polek.
Cholera,nawet nie wiedzialem ze aż takimi faworytkami były…