Serwis sportowy nr 34

Oto jest pytanie…
Mamy ok 20 minut do meczu…

1 polubienie

Zwycięzca bierze wszystko.

Jedno mi ciągle umyka…Jesli wygramy to KTO odpada?
Bo wychodzi na to że Włoszki…

Tak.

No to ten mecz jest przegrany juz na starcie.
Chyba ze dziewczyny zagrają mecz życia.
Tymczasem pierwszy set…
Ech…zostawię to…

No coorna,drugi set,5:6 a po naszej stronie 4 bledy zagrywki…To jest rzeczywistość czy matrix??? :exploding_head:

Nie ma bloku,nie ma gry…
Trudno…Inny poziom.

Polska-Wlochy 1:1!!!

Oooch fuck…Jestem spocony…

1 polubienie

Nadal słaby serw i złe przyjęcie.

No chyba nie do końca…
Ale nerwy,przede wszystkim…
Wolosz po ataku…Fucking hell…

1 polubienie

ja prd…lę 6:3. Ależ początek naszych dziewczyn.

Mam juz taki pot na czole że…
Aż bolą mnie palce…
Coorv…Co za mecz!!!

1 polubienie

Po zimnym prysznicu w I secie, nasze zaczęły walczyć i szło to jak po grudzie, bo Włoszki nie składały broni przez 2 następne partie. A w IV secie nasze pokazały klasę i umiejętności oraz zachowały zimną krew z dwóch poprzednich setów. Uff…, ale emocje…

1 polubienie

Polska -Włochy 3:1!

I teraz prosze mi nie przeszkadzać.Teraz będę śpiewać :innocent:

4 polubienia

Chciałbym, ale mogę tylko pisać, bo zatkoło mnie głos… :grinning:

2 polubienia

Nagraj i dawaj tutaj. Posłuchamy :grin:

1 polubienie

Dobranoc, panie Jurek, nie jestem u siebie, pisałem z obcego laptopa. A teraz jadę na chatę…Do jutra, po emocjach pogadamy.

1 polubienie

Napisz wiersz i siatkarkach i wstaw w tym temacie. :wink:

Zrobiłem próbę głosu…Eeech…To juz nie te czasy…No i noc jest…
No i jak ostatnio wbijałem gwozdzia,przyszedł"dziad" z parteru,cytuje"sprawdzić czy ptaki nie walą w parapet" :joy:Serio!
Chciał pewnie zaznaczyć swoje miejsce…Nosorożce sikają,podobnie jak antylopy Gnu.A on w ten sposób… :innocent:lAle grzeczny był.
Ostatni raz zmusili mnie do zaintonowania Love Me Tender,na spotkaniu radiowym,bedzie juz ok.25 lat temu.Pamietam to jak dzisiaj bo dyrektor mnie wkopał,zdrajca…
Wstydu nie było :innocent:

1 polubienie

Być może to my mamy wyostrzone widzenie własnych błędów a juz z pewnością mniej sie przejmujemy błedami przeciwniczek.
Najważniejsze że od czasu ery Lavariniego,Polki są w stanie wygrać z każdym i NIKOMU niczego nie oddają za darmo.
Ja zawsze podkreślam.Przegrać można z każdymTo jest sport i każdy chce wygrać…Byle po WALCE!
A najlepiej,niech nas zapamiętają i niech się nas boją!A tego od czasu Niemczyka,nie było.
Teraz jest.

1 polubienie