Smutna sprawa, ale z meganki ferrari nie zrobsz

Frog był podobnym typem ale z warszawki, tyle że mama sędzia sprawę uciszyła na amen. Rajdy ustawki uliczne obstawiali znani biznesmeni i bogaci ludzie na bardzo wysokie stawki, jakby życie było bez ceny. Póki co to się wynieśli na słowację i szaleją bezprawnie. Życie innych nie istnieje dla nich. GTA na komputer przy nich to żenada i marna nudna gra Wjechać w karetkę na sygnale z pacjętem czy radiowóz, przejazd przez przejście pełne ludzi to kasa bez podatku, to nie jest dla nich koszmar. Jak powiedział do kamery - mogli uwarzać jak jadą czy przechodzą. Ja bym strzelał bez ostrzeżenia za łamanie prawa. Stop bezprawiu. W Italii na południu w miesiąc zlikwidowali takie ustawki z Polakami i ruskimi, Policja i wojsko pod bronią przywróciło normalność. Teraz mają walki psów - rotwajlery i inne za kasę od zagryzionego każdego psa w walce. Uczestniczą w tym ludzie z poręczenia od innych

2 polubienia

Nie wiem, jak to wygląda na Słowacji, mam tam dobrego kumpla, przy okazji zapytam.
W każdym razie to co się na polskich drogach dzieje, to bandytyzm w czystej postaci a ludzie którzy mogliby z tym zrobić porządek mają problem głęboko w d. Wystarczy przyjechać do Niemiec zobaczyć, jak ci sobie radzą z takim bandytyzmem. Nie powiem, by radzili sobie idealnie, ale robią to o niebo lepiej niż darmozjady znad Wisły.

2 polubienia

Kolego @kaziu co byc powinno, a co jest?
@benasek reka reke myje. Policja od milicji z PRL rozni się moze mundurami, bo z zawartością mozgoczaszki to chyba nawet gorzej.
O straży miejskiej i roznego rodzaju ochroniarzach wypowiadać się nie będę. Autocenzura…

3 polubienia

Przykład drogowej głupoty pierwszy z góry
Nastawiały te barany tysiące fotoradarów Ktoś kasę przytulił a niewiele to dało. W Niemczech obok stacjonarnych radarów są lotne Te stoją każdego dnia gdzie indziej i żadne aplikacje sracje tu niewiele pomogą Podobnie i wykrywacze radarów, ale tu się nie będę rozpisywał.
Po prostu w Polsce publiczne pieniądze się trwoni o co skutecznie dbają swinie przy korycie. (Wiem obrażam tym porównaniem swinki)

3 polubienia

Teraz policjanci chodzą w twarzowych furażerkach. Kilka lat temu paradowali w czapkach bejsbolówkach i to nie wyglądało dobrze.

1 polubienie

Kolego, czasem trzeba przyspieszyc, bo imbe -cyl za kierownica moze cie zabic. Co do niemieckiej “drogowki” ? To chyba w cywilizowanym swiecie tak jest? Stacjonarnych niewiele. A jezeli? To pewnie gdzies trzeba wyłapać idiotow, na ktorych znaki ostrzegawcze nie dzialaja?

2 polubienia

Takie rajdy/wyścigi nocne po mieście to nie nowość. W 2008 leżałam w szpitalu, w centrum miasta. Kilka razy w ciągu tygodnia pod oknami mieliśmy wyścigi tyle, że nie samochodów, a motocykli. Hałas chyba jeszcze większy. Może teraz coś drgnie?

4 polubienia

Grozi im 8 lat a jak znam ten nasz od siedmiu boleści kulejący wymiar sprawiedliwości dostaną 3 w zawiasach i dalej będą wariować aż który kogoś lub siebie nie zabije …

4 polubienia

Nic im nie zrobią bo po co? Przecież to tacy dobrzy obywatele :thinking:

2 polubienia

Zapewne grzeczni, mówili zawsze dzień dobry i dokarmiali w zimę koty …

5 polubień

:joy: :roll_eyes: :face_with_head_bandage:

2 polubienia

Nie zmieni
Jesli chidzi o moterow sa halasliwi, ale na ile znam te społeczności
Harley i Indiana? Halasu narobia, ale myslec potrafia
Jesli masz na mysli gangi motocyklowe?
To roznie bywa.

3 polubienia

Niestety, nasze prawo jest chore, a sędziowie… :frowning:

4 polubienia

Nie wiem, kto to był, ale spać nie dawali ujeżdżając pod szpitalem ;(

2 polubienia

Naogladali sie Easy riders?
Fakt, ze subkultury motocyklowe nie uznaja czegos takiego jak tlumik przy silniku.
I tez jest problem, ze do jeżdżenia motorem tez trzeba dorosnac, bo inaczej zostanie z ciebie mielonka. Nawet na czesci zamienne nadawac sie nie bedziesz.

1 polubienie

Nie sądzę by chodziło o oglądanie jakichś tam izirajderów Chłopak miał pustostan pod kopułą a tym samym zupełny brak wyobraźni podlany jeszcze głupotą rodzicielki, która publicznie się chwaliła kolekcją 98 punktów karnych i zabraniem prawa jazdy.

4 polubienia

Nic dodać , nic ująć.
Boczna odnoga ewolucji wymierająca na wlasne zyczenie.
Te królowe i krolewiczowie zycia to w prostej linii spadek po komunie? A moze nawet jak to jakis ruski napisal? Feudalizmie w epoce faraonów?

2 polubienia

Myslisz ze to bedzie przestroga? Boi ja nie.

2 polubienia

Przynajmniej zginął szybko a gdyby zabił przypadkowego człowieka to być może jakiś bliski sam by mu wymierzył sprawiedliwość.

2 polubienia

Nie sądzę by to było przestrogą, co najwyżej na 2-3 dni, ale i tu bym polemizował Część społeczeństwa jest tak glupia ze nic nie jest w stanie nauczyć jej rozumu.

5 polubień