Śniło mi się

Zmieniałem nie raz nie dwa… Przy zmienianiu mnie bolało od patrzenia…

4 polubienia

Trzeba było kropelki okulistyczne wpuścić sobie do oczu, to by nie bolało od patrzenia.

3 polubienia

Już ja wiem, co Cię bolało,

Autentyk.
Kolesiowi przez telefon opowiadałem o tych zabiegach, a on w połowie ryknął; - qrva, przestań bo już ch…mnie boli. :grin: :rofl:

5 polubień

ha ha ha…
Dobre! :upside_down_face:

3 polubienia

Miesiąc temu rozmawiałem z kumplem. A jak drugi raz się zdzwoniliśmy, to zaczął; - ani słowa o tej chorobie… :joy:

4 polubienia

No wiesz - skoro tak cierpi, to oszczędź mu bólu… :upside_down_face:
Mi możesz opowiadać spokojnie. Ani trochę się nie wczuwam. :smiley:

3 polubienia

O Ty…, nieczuła…! :crazy_face:

2 polubienia

No jakoś mnie żaden yyy nie boli. Nawet nie wiem jak taki ból wygląda :thinking:

2 polubienia

I wiem, co robić, by o tego typu niedogodnościach zapomnieć.
Rozwiązywanie pantropy pomaga.
Cieszysz się rysując ją po raz siódmy i nawet nie pamiętasz wtedy, że ma Ci być z czymś niewygodnie.

3 polubienia

O Ty okrutna, jeszcze jedno cierpienie dokładasz mnie… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Przecież już ustaliliśmy z kolegą @benasek , że z tymi pantropami to tylko tak udajesz, bo naprawdę, to je uwielbiasz.

3 polubienia

Ty i ten od ciężkich ruskich oczów dla birbanta, to 2 gagatki jesteście i tyle… :grin: :crazy_face:

3 polubienia

Takie horrory na temacie o snach? :thinking:

3 polubienia

To nie są horrory, tylko senne koszmary :smiley:

3 polubienia

My tak dla Twojego dobra… Wszyscy świadkami… :thinking::grin::crazy_face::baby::wink::kissing::kissing_heart::heart_eyes::joy::blush::innocent::rofl::smiling_face_with_three_hearts::kissing_closed_eyes::money_mouth_face::stuck_out_tongue_closed_eyes::crazy_face::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue::yum::hugs::rofl::wink:
Widzisz ilu ich jest? A to tylko 1%

2 polubienia

Miałem dziś senny koszmar. Śniła mi się następna pantropa do rozwiązania… :grin:

:stuck_out_tongue_winking_eye: :crazy_face:

3 polubienia

Amerykanscy uczeni odkryli, że pantropy odmładzają ludzi, mają zbawienny wpływ na pracę serca, nerek i wątroby. Poprawiają również metabolizm, szybkość kojarzenia a nawet słuch i wzrok! Teraz wiem, dlaczego Ty taki biegas z pewnych dziedzin jesteś…

3 polubienia

Biegas to ja do piwa jestem. Kiedyś jeszcze do dziewczyn byłem, ale już nie pamiętam, o co mnie w tem bieganiu za niemi chodziło…? :person_shrugging: :joy:

5 polubień

Jak to o co chodzilo?

3 polubienia

Jeejuuu…! Jakie piękne 6 piw… :stuck_out_tongue:

4 polubienia