Przyznać się kto ekshumował moje muszki owocówki?
A gdzie Ty je miałaś pogrzebane?
To urok internetów - nic nie ginie
@joko Ostatnio siedziały w odkurzaczu.
To pewnie reaktywowały się samodzielnie
Musisz je znowu pogrzebać osobiście.
Azotoksem po oczach potraktowac.
U mnie z sufitu w dzień odlatują za to pod koniec dnia rozpoczynają wieczory panieńskie. Ale najgorsze, że takie duże też się integrują. Może olejek lawendowy, zioła i Bros pomoże. Mopem parowym chyba nie można czyścić sufitu, więc odpada,
Na piwo z płynem do naczyń wczoraj je zaprosiłam. Ale nie wszystkie się złapały. Czy mopem płaskim ktoś czyścił sufit?
Pewnie tamte to abstynentki
Jak to się nie skończy, to sama zacznę pić piwo.
Mądra decyzja.
Odradzam. Do malowania będzie. Spróbuj najtańszej lampy z UV. Wszystko w to wlatuje. Tylko czyścić trzeba co 3-4 dni.
Ale sufit jest wstępnie wymyty gąbką, tylko kombinuję czy gdy much na nim nie będzie to go nie poprawić. On i tak tak wygląda w kuchni, że już chyba nic mu nie zaszkodzi a malowanie należy mu się od dawna. Raczej wkładów do mopa szkoda.
Zależy od farby.
Najtańszą boję się kupić, bo techniczne rzeczy nie mogą być najtańsze. Za 20zł. chyba będzie ok. Młodzież siedzi na suficie i może żadna stara nie przyleci. Jestem zdesperowana.
Nie, ale pewnie bedzie trudno, bo nie wiem czy mop bedzie pracowac w pozycji odwroconej?
Mop płaski ma chociaż szeroką powierzchnię.
Tak, ale o ile dobrze widzialam ma zbiornik z woda raczej do uzytku mycie podlog
Jak masz ciagly problem z muchami to propozycja kolegi @anon18020312 jest najskuteczniejsza.