Oj nie wiem jak przetrwalismy tamte lata!?
Polak potrafi? Sprytny niczym kot!
Oj nie wiem jak przetrwalismy tamte lata!?
Polak potrafi? Sprytny niczym kot!
Niektórzy to i zakąszali.
Cukier to jaest surowiec i konserwant.
Ja nawet nie wiem ile teraz kg kosztuje?
Bardzo mnie cieszy, że jest przepis -podajesz sklad zywnosci przetworzonej. Ja tylko sprawdzam czy tam nie dosypano slodzika lub innego polepszacza smaku.
Przyprawy jako takie? Oczywiscie, pieprzno, ziolowo i korzenno.
Bo co do jedzenia zwanego ekologicznym? Prosto z pola? Jak za czasów pradziadków?
Mam poważne zastrzeżenia dla formy reklamy
Widac brak wprawy.
Ztego co czytalam, to go niczim kurczaka nadzianego na rozen do szpitala dostatczyli helikopterem.
Edit.
A nie zdziwilabym się jakby klikanascie metrow dalej była furtka.
Kiedyś to się przez taki płot przechodziło w wieku 6lat i jeszcze w spódnicy.
Patrzac na ten płot to szeciolatek by sie przez do przecisnął, po co włazić?
A tak sobie usiłuje przypomniec? Nie byla to przeszkoda godna uwagi.
Dobra, wklejam to tylko, żeby Wam zaimponować, bo myślałam, że jesteśmy u kresu tej listy, ale widzę, że można się rozwinąć…będzie o fakirze…
Podobno takie szkło może ulec strawieniu…
Ale delikwent może tego nie doczekać.
Po wczorajszym newsie o ucieczce 3-latka z przedszkolnego Alcatraz wklejam dzisiejszą dawkę fantazji
8-latek włamał się do mieszkania. Jego tłumaczenie szokuje
Rano było o 6-latkach, które skacząc po pianinie w szkole przewróciły je i przygniotły koleżankę. Ale ta supermenka wyszła z tej akcji bez szwanku.
Kurcze, jak widać nietrudno zniknąć dorosłym z oczu i mieć tyle czasu, że człowiek zdąży ukraść zabawki i sprzęt elektroniczny w cudzym miekszaniu. Wiedział, co dobre.
Kolezanko, co dzieci potrafią? To żeby na starsze lata zdrowia wystarczyło
Kamikadze, boski wiatr
nie ma pewności, czy wiedział, że powinien zatrzymać się do kontroli i czy zauważył policjanta Ja nie byłam taka szalona w młodości :(…nawet bez samochodu.
Pozazdrościł???
To, że nie należało wypuszczać piesków to wiedza na poziomie dziecka z pseckola. Pytanie, czy dzieciom ktoś o tym powiedział?
A raczej czy ktos powiedzial wlascicielowi, ze szczeniaki to nie zabawka dla dzieci? Rosną i jak nie są odpowiednio socjalizowane robią się niebezpieczne. Psy owczarze, wszystkich ras były hodowane nie do przeganiania wypasanych zwierząt a obrony stada w razie ataku z zewnatrz. I mają zakodowane posluszenstwo pasterzowi i bezwzgledny atak na zagrożenie.
Tu zabrakło wlasciciela, a dzieciak zostal poturbowany. Bo szczeniaki uznaly go za wroga.
Zresztą półroczny pies to juz nie puszysta kulka.
Cofam swoje słowa o nieograniczaniu dzieci…
https://www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,30990100,uczniowie-na-szkolnej-wycieczce-dokonali-zdumiewajacego-odkrycia.html
Biedacy, nawet oranzady w nagrode?
Normalnie powinni dostac 10% znaleznego nie zamydlenie oczu dyplomami…
Muszę przestać czytać takie newsy Myślałam najpierw, że jestem ciut przewrażliwiona, ale dziś napisali o 4-latku, który mamie uciekł z placu zabaw i pojechał tramwajem a potem się przesiadł do kolejnego. Znaleziony został w innym mieście.
Małe dziecko to istota szalona przez parę lat a potem jest tylko gorzej.
UPDATE: “w środę przed godz. 10 w Szkole Podstawowej nr 3 we Włodawie. Jeden z uczniów pierwszej klasy przyniósł na lekcję granat”.
Tfu, więcej już nic nie powinnam pisać