Ale nawet nie wiadomo,DLACZEGO utrudniano.Bo przyjechali za pozno,bo byli obcy…Co w obliczu śmierci,powoduje aż taką,dziwną reakcję?
Tego się od szczyli z mikrofonem,nie dowiesz…
Może agresorów nie dało się zapytać. Nie pomyślałeś?
Dostał nauczyciela wspierającego. Pewnie 7-9lat za późno.
Przeciez byli świadkowie.
To raczej dzialanie dosc typowe dla tych portali - bezmyślne przeklejenie jakiejś wiadomości, dorobienie tytułu i wierszowka plus klikniecie zaliczone. Tak jak niedawno pisalam na foru o chomiku, który zagryzł kobiete na oczach dzieci. W Hiszpanii. Tam gdzievteaz powodzie. Więc nie zagryzł a niegroznie dziabnał , dzieci no jak to dzieci - nostolatki z tego jedno 17. też nimi są. A kobita zmarła z przyczyn natualnych. Sprawa zeszla na dalszy plan, bo kataklizm spowodowal, że newsołapy szukaja sensacji i trupów gdzie indziej.
Może byli rozjuszeni i nie mówili po naszemu? A ci, co mówili się bali mówić.
Nie sądzę. Rozjuszeni może, ale tylu Bułgarów w jednym miejscu?
Jadą audi kolorowe…
wystarczy mieć głupich rodziców
Groza w szkole. 7-latek rzucił się z nożem na innego chłopca. “Dyrektorka chciała to zamieść pod dywan”
Dzieci wesoło przybiegły do szkoły…
Ciekawe, czy przejdą nad tym do porządku dziennego tak jak nad dziećmi podtapianymi w wc przez kolegów…
https://www.fakt.pl/wydarzenia/wypadek-w-lidzbarku-warminskim-czteroletnie-dziecko-potracone-na-pasach/779dywc
czy rodzic nie powinien zachować zdrowego rozsądku mając pod opieką małoletniego?
Z artykulu wynika, ze nic nie wiadono, ame juz kobieta winna? Bo jej ktos pod kola wlazł? Jakby byla piratem drogowym to z dziecka nia byłoby co zbierać. A jesli sia szkrab wyrwał? I nie trzymal się wyznaczonych pasów? Kierowca ma sie zatrzymac przed przejściem. A pieszy wyznaczonej sciezki trzymać. Zloszcza mnie takie doniesienia. Zabili, zabił, ale w zabojstwo byl umoczony. I do tego trzeźwy…
Rodzice uczą te dzieci walić "jak w dym"pod samochód. Przecież widzę, co robią. Czy oni mają jakiś paraliż szyi, że się nie rozglądają?
Jak kiedyś po zrobieniu prawa jazdy 1, czyli na autobus, to tak się nawaliłem, że po dłuższej drzemce w kamiennej wnęce przejścia podziemnego w Gdańsku, tak mnie szyję sparaliżowało, że rzygałem przez prawy obojczyk.
I to było w 1980 roku.
To z radości po potwierdzeniu nabycia umiejętności?
Bo trzeba bylo w jakims węźle cieplowniczym. A tak zawiało Cię…
Ja wtedy nie odróżniałem tramwaja od saksofonu. A ty mnie o jakichś węzłach.
Nie wiem co z tymi rodzicami. Wczoraj 17 letni chlopak zabił 15 latke, bo go “zostawila”
Niedaleko mnie zresztą.
Tlumacz z artykulem sobie radzi.
Jest szansa, że gówniarz jednak będzie odpowiadał jak dorosły.
Na instynkt trzeba bylo - tam gdzie cieplej…
Madka czuwa
Do trzech razy sztuka?
Zdzieszowiccy policjanci zaopiekowali się 10-letnim dzieckiem, które w nocy, ubrane jedynie w majtki, koszulkę i skarpetki, stało przed sklepem spożywczym. Rodzice nie zauważyli, że ich syn wyszedł z domu. Oboje byli pijani. Chłopcem zaopiekował się dziadek. O dalszym losie 10-latka zadecyduje Sąd Rejonowy w Kędzierzynie-Koźlu.
Moje zdanie: powinna być kastracja rodziców po pierwszym przyłapaniu tego typu. 10-latek w takim stanie i w nocy Biorą podwyższone świadczenia na dziecko z autyzmem i chleją.