Sposoby jak sobie zrobić krzywdę będąc dzieckiem

Ale nawet nie wiadomo,DLACZEGO utrudniano.Bo przyjechali za pozno,bo byli obcy…Co w obliczu śmierci,powoduje aż taką,dziwną reakcję?
Tego się od szczyli z mikrofonem,nie dowiesz…

1 polubienie

Może agresorów nie dało się zapytać. Nie pomyślałeś?

Dostał nauczyciela wspierającego. Pewnie 7-9lat za późno.

Przeciez byli świadkowie.
To raczej dzialanie dosc typowe dla tych portali - bezmyślne przeklejenie jakiejś wiadomości, dorobienie tytułu i wierszowka plus klikniecie zaliczone. Tak jak niedawno pisalam na foru o chomiku, który zagryzł kobiete na oczach dzieci. W Hiszpanii. Tam gdzievteaz powodzie. Więc nie zagryzł a niegroznie dziabnał , dzieci no jak to dzieci - nostolatki z tego jedno 17. też nimi są. A kobita zmarła z przyczyn natualnych. Sprawa zeszla na dalszy plan, bo kataklizm spowodowal, że newsołapy szukaja sensacji i trupów gdzie indziej.

Może byli rozjuszeni i nie mówili po naszemu? A ci, co mówili się bali mówić.

Nie sądzę. Rozjuszeni może, ale tylu Bułgarów w jednym miejscu?
Jadą audi kolorowe…

wystarczy mieć głupich rodziców

1 polubienie

Groza w szkole. 7-latek rzucił się z nożem na innego chłopca. “Dyrektorka chciała to zamieść pod dywan”
Dzieci wesoło przybiegły do szkoły… :confused:
Ciekawe, czy przejdą nad tym do porządku dziennego tak jak nad dziećmi podtapianymi w wc przez kolegów…:woman_facepalming:

https://www.fakt.pl/wydarzenia/wypadek-w-lidzbarku-warminskim-czteroletnie-dziecko-potracone-na-pasach/779dywc
czy rodzic nie powinien zachować zdrowego rozsądku mając pod opieką małoletniego?

Z artykulu wynika, ze nic nie wiadono, ame juz kobieta winna? Bo jej ktos pod kola wlazł? Jakby byla piratem drogowym to z dziecka nia byłoby co zbierać. A jesli sia szkrab wyrwał? I nie trzymal się wyznaczonych pasów? Kierowca ma sie zatrzymac przed przejściem. A pieszy wyznaczonej sciezki trzymać. Zloszcza mnie takie doniesienia. Zabili, zabił, ale w zabojstwo byl umoczony. I do tego trzeźwy…

1 polubienie

Rodzice uczą te dzieci walić "jak w dym"pod samochód. Przecież widzę, co robią. Czy oni mają jakiś paraliż szyi, że się nie rozglądają?

2 polubienia

Jak kiedyś po zrobieniu prawa jazdy 1, czyli na autobus, to tak się nawaliłem, że po dłuższej drzemce w kamiennej wnęce przejścia podziemnego w Gdańsku, tak mnie szyję sparaliżowało, że rzygałem przez prawy obojczyk.
I to było w 1980 roku.

1 polubienie

To z radości po potwierdzeniu nabycia umiejętności?

1 polubienie

Bo trzeba bylo w jakims węźle cieplowniczym. A tak zawiało Cię…

2 polubienia

Ja wtedy nie odróżniałem tramwaja od saksofonu. A ty mnie o jakichś węzłach.

1 polubienie

Nie wiem co z tymi rodzicami. Wczoraj 17 letni chlopak zabił 15 latke, bo go “zostawila”
Niedaleko mnie zresztą.

Tlumacz z artykulem sobie radzi.
Jest szansa, że gówniarz jednak będzie odpowiadał jak dorosły.

1 polubienie

Na instynkt trzeba bylo - tam gdzie cieplej…

2 polubienia

Madka czuwa

Do trzech razy sztuka?

1 polubienie

Zdzieszowiccy policjanci zaopiekowali się 10-letnim dzieckiem, które w nocy, ubrane jedynie w majtki, koszulkę i skarpetki, stało przed sklepem spożywczym. Rodzice nie zauważyli, że ich syn wyszedł z domu. Oboje byli pijani. Chłopcem zaopiekował się dziadek. O dalszym losie 10-latka zadecyduje Sąd Rejonowy w Kędzierzynie-Koźlu.

Moje zdanie: powinna być kastracja rodziców po pierwszym przyłapaniu tego typu. 10-latek w takim stanie i w nocy :frowning: Biorą podwyższone świadczenia na dziecko z autyzmem i chleją.

1 polubienie