Okonek błagam
To człowiek idyjota.
Ja tam uwazam, ze im dej sie od mojej szlachetnej skorki trzymaja z probami upiekszania tym lepiej dla nich
Jest jeszcze człowiek z kotem, ale to już inna para kaloszy.
A nawet dwoma…
Jeśli się weźmie pod uwagę tego niematerialnego, to faktycznie z dwoma.
To z trzema…
Fiona i Czaruś siedza mu na glowie, trzeci w glowie
w to już nie wierzę
Jak to byla taka chińska mini choinka? To i całą mogl połknąć…
20 cm “drzewka”
Dla srednio żertego bobasa to na przekąskę.
Jak by tak ktoś granat połknął, to niezłą miałby rozrywkę…
Ja to jednak naiwne dziewczę w ich wieku byłam i takich znajomości nie zawierałam… a już żeby matulę oszukać tak to bym 2tygodnie na tyłku nie mogła usiąść …może dlatego, że nie było internetu od wychowywania dzieci…
To juz nie wina Tuska czy Trzaskowskiego?
Ach te internety…
A swoja drogą czy wspoczuc chlopakowi, ktory jak głupia gęś wsadzil trzy nieznajome do auta? Nabytkiem chciał się pochwalic?
O 5-latku z połkniętymi kulkami magnetycznymi i tym, co wjechał na hulajnodze prawie że pod samochód nie wklejam, bo to banał…
To jakis odgrzewany kotlet, albo dzieciaki są powtarzalne w swoich pomyslach.
Bo o czymś podobnym to kiedyś czytalam, ale czy to nie byl chlopczyk w USA?
Możliwe. O 3-latku zadławionym orzeszkiem też nie piszę, bo to już przesada, żeby w dobie netu nie przyswoić podstaw pierwszej pomocy.
Z zadlawieniami to roznie bywa.
Sa tacy, ktorym zyczysz, żeby się wlasnym jadem udlawili
Gzyms to stary numer. W mojej szkole 1000 latka chyba przewidzieli na zapas bo gzyms miał niecały metr na szerokości, na 4 piętrze / wewnątrz poddasze z magazynkami na stare sprzęty, modelarnia, klub wiewiórka PCK, kółko Foto z ciemnią, boki na długości wzmocnione prętem piorunochrona. Po co tam wchodziliśmy hm nie wiem ale się wydało - założyli drugi skobel z kłódką i nic, Jak wy tam wchodzicie i po co / część odpisywała zadania domowe, ktoś przesypiał, przekupstwa i kary nauczycieli nie pomagały. Grupa się nie wydała do końca szkoły