Ja tam jestem ciekaw na jakiej podstawie sądzisz, że żadnego koronawirusa z Wuhan nie ma … I jak to możliwe, że tak wielu ludzi (± połowę społeczeństwa) udało się tak oszukać …
I jak to możliwe, że w tak napiętych czasach potężnej rywalizacji wynikającej ze słabnięcia USA i wzrostu znaczenia Chin nikt tego “oszustwa” nie obala … XD ?
Moje tło ma intensywniejszą zieleń. Źle świadczy o moderacji, że dopuściła do zarejestrowania takiego jego podobnego nicka. Przecież można mu wysłać ostrzeżenie o zbanowaniu.
@harmonik. Avatar został tobie przyznany przez system na podstawie pierwszej litery nicka. Nic nie zrobiłeś w kierunku jego edycji i tym samym nie masz prawa przywłaszczać sobie autorstwa, a tym bardziej nie masz prawa sugerować moderacji podjęcia jakichkolwiek kroków wobec uzytkownikow, których nick zaczyna się na literę H.
Spróbuj może wysłać zażalenie do niemieckiego Ministerstwa Infrastruktury i Transportu, bo w kraju za Odrą bezprawnie wykorzystują “twoją” literkę na wszystkich przystankach autobusowych. Może wywalczysz jakiegoś bana.
Ale jak tak nigdy nie stwierdziłam że wirusa nie ma ( gołym okiem go nie widać) gdzie to zostało napisane… powątpiewam tylko, że to taka ‘straszna pandemia’ i tyle…
Ale przecież można wstawić sobie inny awatar… i po ptokach no ale… jednak nieznacznie się różnią kolorkami… też jak nie miałam awatara to byłam samym H jako humoreska:D