Ja tylko gwoli wyjaśnienia: Temat Bingoli dotyczył umów podpisanych przez prezydentów Polski i USA. Najbardziej podkreślono tam sprawy samolotów bojowych i dostaw gazu skroplonego, ale też poruszono sprawy współpracy w dziedzinie technologii jądrowych. Wtręt Harmonika był więc nieco poboczny, lecz zaczepiał o temat. W wyniku tego wywiązała się między nami dyskusja o bezpieczeństwo elektrowni atomowej wobec ataku bronią konwencjonalną. W jej trakcie były osobiste wycieczki wobec mojej osoby, ale nie czułem się urażony. Pod koniec doszło do offtopu, który możecie zobaczyć w temacie nie na temat. Jednak wcześniejsze wpisy zostały usunięte trwale i stąd nie bardzo wiadomo o co chodzi i wygląda że wpisy były wyłącznie nie na temat, a tak nie było. Nie spodobało mi się to o czym pisałem powyżej, podobnie jak nie podoba mi się, że moderatorzy uczestniczą w dyskusji, lajkują… a potem na wpis Bingoli z prośbą o usunięcie, po prostu to usuwają.
Więcej wpisów na ten temat nie będzie. Na chwilę obecną powstrzymuję się od wypowiadania w cudzych tematach.
@anon86894402 , kto Ci kaganiec założył?
Zrób kategorię “Moje żale” będzie można sobie ukryć wszelkiego typu wylewanie krokodylich łez.
Nie dotrwaliśmy jeszcze do miesięcznicy, a nasze drogi coraz bardziej się rozchodzą.
NIe rozchodzą a docieramy się.
Tiaaa , 6 rok jestem na pytamy i jakoś końca docierania nie widać
Tak to bywa. No ale widzisz jak ktoś pisze zanim pomyśli tak już jest. Zaczeło się od koncertu życzeń, od a to nie chodzi tamto lepsze by lepiej a skończyło aferą. Połowa wypowiadających się w jednym wątku została wyzwana, nawet jeśli niektórzy nie poczuli się obrażeni to takie coś nie powinno istnieć.
Na ten temat się nie wypowiadam, nie widziałam tej sytuacji.
Reksiu, nie rób mi tego. W moich się wypowiadaj.
Czy ktoś zna takie miejsce z ludźmi, gdzie od czasu do czasu nie wybuchają awantury, kłótnie i inne incydenta? Ja jeszcze takiego nie spotkałem. Ba, ja nawet nie miałem okazji poznać małżeństwa, czy rodzeństwa, co by się czasem nie pokłócili.
Dorzuc jeszcze dlugosc przyrdzenia,moze kogos zainteresuje
Prośby nie pomogą, potrzebujemy silniejszych argumentów :))))
Czasem, to u mnie jest spokojnie :))))
@anon25287923 ja nie wiem, nie znam tematu, nie wiem nawet, o które pytanie chodzi. To tak ogólnie, bo był wczoraj sygnał, że nie dostaje się informacji o moderacji. A jeśli jest taka możliwość, ta informacja powinna być. Jeśli nie, myślę, że przeżyjemy bez niej
To tak, ale ja mam na myśli typowe kłótnie z osobistymi wjazdami. Jak komuś to potrzebne, to niech sobie jeden z drugim bluzgają na siebie w odosobnionym miejscu. Myślę, że powstrzyma to poniektórych.
Bo to będzie coś w rodzaju oślej ławki, którą kiedyś w szkołach stosowano. Tak to widzę. przynajmniej.
No ale nawet pierdoły cZasem trzeba omówić.
Bluzgi w ogóle nie powinny być dozwolone przecież nie o to chodzi szczeremu.
Bluzgi będą kasowane.
Nie reagujcie zbyt nerwowo, nic nie jest idealne. Zdecydowanie osobiste wycieczki obrazajace uzytkownikow z adminem wlacznie powinny i beda usuwane. Przypminam, ze jest mozliwosc zgloszenia takich postow do moderacji, a i powiedzenie nie kloc sie z chamem bo sprowadzi cie do swojego poziomu nie stracilo na aktualnosci.
Nie ma możliwości w tej sytuacjii
Musisz zmienić w ustawieniach, Ustawienia>powiadomienia>powiadomienia o lajkach i zmień pierwszy laik dziennie na “zawsze”.