to juz pozartowac nie mozna???
Pewnie ze mozna.Ale akurat jestem bardzo zadowolony ze swego panowania nad wagą.
TO identycznie jak ja!![]()
A ja o swoją wagę bardzo dbam. Odkurzam ją regularnie, pilnuję, żeby nikt na nią nie nadeptywał, czasem wybłyszczam jej chromowane elementy. Nikt nie jest w stanie zarzucić mi, że o nią nie dbam ![]()
Ile kosztowała Twoja Waga @Joko ?
Nie pamiętam już, ale jak zechcę stracić na wadze, to zawsze mogę ją sprzedać za złotówkę
![]()
To za tyle mogę ją od Ciebie kupić. Jak dobrze utrzymana, mały przebieg i nie bita.
Fajnie, tylko że ja na razie nie chcę stracić na wadze ![]()
Zabytkową bym kupił.
I co byś z tą zabytkową wagą robił?
Jako, że zabytkowa ta waga, przykładałbym do tej wagi wielką wagę.
I dbałbyś o nią jak ja o swoją? ![]()
Nie zamówi bo w kraju nie ma skąd tej wody czerpać w takiej ilości, no i koszty kilka razy droższe niż cały efekt
Chcieliśmy gładkich równych chodniczków z wyłożonym polbrukiem lub wylanych z betonu, albo ulic, placów wyasfaltowanych to mamy co mamy. Woda zamiast ściekać swoimi kanałami pod ziemią a potem do jezior, najzwyczajniej sobie odparuje i zrobi powódź w innym miejscu. Cóż woda nie jest głupia, coś się jej też należy z pluskania a nie tylko płynąć i płynąć. Ile można ?
Szedł szasza szuchą szoszą ![]()
Tu nie chodzi o chodniczki, ale zmasowane akcje melioracji i osuszania bagien, które zaczely sie w latach 50, i zabudowy na terenach zalewowych.
Likwidacji malych zbiornikow retencyjnych plus braku dbalosci o waly przeciwpowodziowe. Gospodarka wodna lezy i kwiczy.
Zielska swojego mamy do oporu, po co nowe kłopoty, sprowadzili barszcz Sosnowskiego i co - ludzie są poparzeni bez słońca, na dodatek ten barszczyk wyciąga całą wodę dookoła że innym zielskom brakuje, podobnie lasy państwowe kombinują z drzewem / sadzonki z importu / coś na wzór bambusa dla przemysłu - może na trumny, taki hit sezonu bo zachód nie ma. Czemu biały człowiek myśli po stracie
Zgoda tyle że każdemu to pasowało żeby zarosło bo rowy itd. dla kierowców wyautowanych w rów były zabójcze, podobnie jak drzewa i te liście stałe śmieciły jak człowiek wymyślił miotełkę do podrapania plecaków a tu tyrać trzeba w liściach a białego murzyna to nie ma do posprzątania bo każdy uczony w piśmie i prawie, zamiast na lekcje z WOS to na religię pędził. Ot co
Jak to susza? Przecież efekt cieplarniany to wymysł idiotów… a węgiel jest the best
Zbiorniki i wały flekujemy zawsze po powodzi, wtedy wiadomo gdzie przeciekło, po co zamrażać kasę na remont tu skoro zaleje tam 200 km dalej