mieliście jakieś efekty ubocznie po szczepieniu na C-19? Dostałem w końcu pfizera, i na razie wszystko wygląda OK…
Nie wspominając o wręcz pozytywnych oddziaływaniach szczepionek i 5G…
mieliście jakieś efekty ubocznie po szczepieniu na C-19? Dostałem w końcu pfizera, i na razie wszystko wygląda OK…
Nie wspominając o wręcz pozytywnych oddziaływaniach szczepionek i 5G…
U mnie astra pierwsza porcja nie spelnila oczekiwan. W nocy nie swiece i bezprzewodowo z netem sie nie lacze. Autyzm na niektore zjawiska mam od dziecka. Ale to pewnie efekty wczesniejszych szczepien
A co z drugą dawką? Unia coś mówi, że Astra jest be?
Tak, to jest problem.
Jak twierdzą tutaj dla tych juz zaszczepionych druga dawka będzie.
U nas wstrzymali na pierwszą dawkę, chcieli resztę wyrzucić, ale odezwały się głosy, żeby zaszczepić drugą po 3-4 tygodniach po pierwszej, żeby nie zmarnować. W kanadzie było w sumie 8 zejść i 28 zatorów. Codziennie umiera za to około 50 osób na c19.
Nie wiem czy to panika w pueblu sie nie zrobila? Rynek jest rynkiem i kazdy chce swoje uszczknąć
A kto nie ryzykuje to nie zyje, a przynajmniej pozbawia sie szansy na przeżycie
Też myślę, że nagonka na Astrazeneca to robota Pfizera i Moderny. Pfizer w tylko w 2021 ma zarobić 26 miliardów na szczepionkach.
Zmowa monopolowa?
Ale niestety WHO dalo dupy bez mydła.
17.05.2021 godz 13.30 - mój termin zaczipowania Pfizerem.
To beda problemy z kompatybilnością oprogramowania
Chipy się będą palić jeden po drugim. Jak u Jakuba.
Yes, yes, yes jak mawial byly premier
Jakie cipy dają?
Solidarnościowo
Solidarnie pójdziem marnie pod czerwoną latarnię
Palące
Nie jestem zaszczepiona. Ty mnie przekonałeś, żeby w ogóle tego nie robić. 3 cycki? Never!
@efka od przybytku glowa nie boli
2 mi wystarczą. Ktoś to musi dźwigać
Mi jakieś pół doby po fajzerze zaczęły się takie grypopodobne objawy - bóle kostne i głowy, bez gorączki. Wziąłem paracetamol i przeszło. Ramię lekko bolało przez kilka dni. I to byłoby na tyle.
Już za tydzień mam drugą dawkę, wiec zobaczymy jak tym razem będzie.
Wczoraj pierwsze szczepienie. Osłabiony jestem i senny, dziś trochę mnie też mdli.