Tak tylko spytam

A gdybys Ty miala tylko nas,to co bys powiedziala?
Ze jestesmy zerami,planktonem czy ludzką zarazą?
Tak sie wyraza szacunek?Przywiązanie? Chec kontaktu?Ze o sympatii nie wspomne…
Narcyzm nie zna granic.
Tu w dodatku,nieuswiadomiony…Przynajmniej nie do końca…
Jacy niektórzy?
Kazdy jest kowalem swego losu.Moge wybaczac dziecku ale doroslemu???
W dodatku takiemu ktory obnosi sie ze swym wiekiem jak z trofeum?
Dosyć!
Myslalem ze mam wiecej i cierpliwosci i"kluczy" niz @benasek.Ale nie mam.
I niniejszym zdaje sprzet.
Nie ukrywam ze gdybym mial to ocenic to tylko jako porażke.

3 polubienia

Harmonik chyba zdrowie odzyskał, a już myślałam, że jest chory.
Tak Ci nawrzucał na swoim temacie - może nie jadowicie, ale jednak wybitnie złośliwie, że aż się głośno zaśmiałam. Mam nadzieję, że Ciebie też to rozśmieszy (bo innych reakcji szkoda).

Nie.Nie bawi mnie to.,
Jak kazda nienawisc,glupota,agresja…
Jestes swiadkiem ze proboiwalem go potraktowac powazniej niz na to zasluguje.Jak ostatni kr.tyn,napisalem o Misjii.
Az mi wstyd…Jestem zawsze ostatnim naiwniakiem i przestaje mi sie to podobac…

2 polubienia

No weź się tylko przypadkiem nie zdenerwuj, bo właśnie o to naszemu uroczemu koledze Harmonikowi chodziło. Uprzejmie proszę o nie dawanie mu satysfakcji, bo na nią nie zasłużył.

3 polubienia

Wiem o tym.
To dlaczego taka zaraza jest tolerowana?
To glupsze o lata swietlne niz @tensor!
Dlaczego mam sluchac tych obelg tylko dlatego ze to wariat?
Moze tam nie ma klamek ale jak widac,są klawisze [w kompie…] I nikt tego nie cenzoruje.
Ty jestes elegancka i delikatną osobą.Byc moze cos wydaje Ci sie nie warte zachodu ale jesli ktois skieruje taki wektor w Twoja strone,to co wtedy?

2 polubienia

Co wtedy?
Rozpłaczę się, czy rozśmieszy mnie to?
Jak myślisz? :wink:

1 polubienie

Nie wiem…Musialbym Cie zobaczyć…

1 polubienie

Gdybym pisząc na tym forum nie miała powodu do uśmiechu, tylko do denerwowania się, to…
No zastanów się.
Wyglądam na masochistkę? :wink:

2 polubienia

Wlasciwie kazdy kto sie z kimś sprzecza,moze napisac to samo.
Ale jedno w Tobie lubie.I to nie po raz pierwszy.
Z kazdego tematu potrafisz wyjść nie tyle z uśmiechem co z jakąś pozytywną wibracją.Oczywiscie mam na mysli cos jak"miedzy nami" a nie Afganistan…
I to co [nie wiem czy to nie za duzo na forum] pozwala mi Tobie ufać a nie traktowac jako zgrywę.
Taka wartość,dla mnie wazniejsza od innych :innocent:

3 polubienia

Zaraz się kładę i podejrzewam, że teraz moje ego nie zmieści się razem ze mną w moim łóżku. No i jak ja teraz mam spać? :wink:

2 polubienia

A puść tego ego jak zająca w pole…Do niczego Ci nie jest potrzebny/potrzebne :wink:
Byle by Ci do glowy nie przyszlo to znudzenie ktore dzisiaj wywołalo cale to zamieszanie.

1 polubienie

No wiesz - człowiek nigdy nie wie, co mu strzeli do głowy :wink:
Jeśli mam być szczera, to nie za bardzo mam się kiedy ponudzić. Życie jest w miarę ciekawe. Ciągle coś. Na forum wbrew pozorom też - rzadko (tylko w nocy) jest tak, że nikogo nie ma.

3 polubienia

Dzisiaj wiecej nas teraz niz za dnia :wink:
I to juz trwa jakis czas…
Fakt…Mam podobne nastawienie do zycia tylko…Ja lubie sie tym dzielić.Moje dziewczyny juz śpią i…zaczynaja sie bac szkoły a’la Czarnek a ja nie mam na to wiekszego wplywu…
To taki stan jakiejs walki czy gotowosci bojowej ktora przeciez nie ma nic wspolnego z nauką…
Corka ma lat prawie 16 i co dla niej z tego wynika?Lalka?Czy raczej doczesna polityka?Bolesław Prus czy raczej pis i ten caly Czarnek?

2 polubienia

Dzieciak w wieku 16 lat ma już swój rozum, więc nie martw się, ze Ci ją “przeinaczą”. Sam wiesz, że pewnych idei czy ideologii tak bardzo już ukształtowanej młodej osobie nie wcisną choćby się… zapłakali. :wink:

1 polubienie

Tak,tego sie juz od jakiegoś czasu,nie boje.Ale boje sie"krwawych ofiar" gdy dziecku zachce sie mowic wlasnym glosem…
Czasem jak jej slucham…No mnie to bawi lub nawet mi to imponuje ale…szkola to inne podwórko.A ja,powtarzam,wciaz jestem daleko…
Jest skype i to wszystko zmienia na lepsze.To juz nie ten cyrk co 10 lat temu…Ale ja,choć głosno o tym nie mówie,bardzo odczuwam te separacje.
Zresztą…Jakie by te okolicznosci nie były,pewnie mialbym to samo bicie serca…

2 polubienia

Jest na tyle bystra, że zorientuje się, że mówienie własnym głosem może jej nie wyjść na dobre. Nie martw się na zapas, bo to i tak niczego nie zmieni. :slightly_smiling_face:
Zmykam już troszkę pospać. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Pozwolę sobie być odmiennego zdania. :grinning:

2 polubienia

@benasek Jak dobrze pójdzie, to dziś wieczorem przysiądę się do bloga. Wczoraj tam zajrzałem i sądząc po hasłach do pantropy, powinienem dać radę. Myślę, że do końca weekenda się wyrobię. Jak byś chciał, to mogę Tobie podesłać ze 2 rebusy, co byś je puścił.

Mam też już kilka pytań do kłiza, co o niem wczoraj rozmawialiśmy.

1 polubienie

Ja później idę Dachsera sobie kupić . Lokalny browar trzy wioski ode mnie . Ostatnio piłam takie ,którego jeszcze nie piłeś.

3 polubienia

Też bym go nie tolerował. Ale on jest już poza wszelkimi karami. Nie wiem czy wiesz ale w Polsce za drobne przestępstwa 70 latków się skazuje ale nie wykonuje się kary bo: § 1 . Kary, środki karne, środki kompensacyjne, przepadek, środki zabezpieczające i środki zapobiegawcze wykonuje się w sposób humanitarny, z poszanowaniem godności ludzkiej skazanego. Zakazuje się stosowania tortur lub nieludzkiego albo poniżającego traktowania i karania skazanego.