Takie sobie zagadki

Jeden z moich ulubieńców.

2 polubienia
2 polubienia

:smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes: :heart: :heart: :heart:

1 polubienie

Dla mnie, czy dla Phila? :wink:

1 polubienie

dla Ciebie.

1 polubienie

Jak tylko zobaczyłam, że @Lazy wstawił Collinsa, pobiegłam po ten kawałek :wink:

3 polubienia

@efka nawet gdybym chciał, nie mam takiej mocy sprawczej. Zostanę w świecie fantazji marząc, że jest to możliwe nawet w moim wydaniu :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Straszenie mnie?

1 polubienie

@efka Ciebie? No co Ty! Źle to napisałem. Nieważne. Nie, nie mam zamiaru Cię straszyć, bo niby dlaczego?

1 polubienie

No właśnie. Dlaczego :wink:

@efka no właśnie. Nie mam powodów a wręcz przeciwnie, gdyby nie Twoje usilne starania bym jako tako czuł się w tym miejscu, to nie wytrzymałbym tych dziesięciu dni tutaj. Za to bardzo dziękuję :kissing_heart:

1 polubienie

10 dni? To trzeba uczcić :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Poczekam jak doczekam na miesięcznicę :kissing_heart: Największą w tym będzie Twoja zasługa. W szpilkach do nieba pójdziesz Moja Droga :wink:

1 polubienie

Akurat któraś stacja radiowa to nadaje. Tylko godzina chyba nie ta na takie utwory:

3 polubienia

Tam, gdzie pójdę po śmierci, bardziej wygodne buty się przydadzą, żeby wylądować telemarkiem i nóg nie połamać :japanese_ogre:

2 polubienia

:joy::joy::joy: No dobra, nie wnikam gdzie się wybierasz :joy: Miłej niedzieli :kissing_heart::wave:

2 polubienia

“…Los całej ludzkości jak widzę Spoczywa w rękach szaleńców…”

Te ponadczasowe teksty.
Znam. Fakt, teraz nie mogę oddać się słuchaniu muzyki.

2 polubienia

Są dwa wyjścia. Do jednego trzeba się wzbić. Do drugiego się spada :wink: :wave:

1 polubienie

Jedna z najlepszych okladek.

1 polubienie

Grafiką okładek King Crimson właśnie “zaistniał” na rynku fonograficznym. Muza taka sobie, ale akurat “Epitafium” nosi w sobie znamiona utworu ponadczasowego.

1 polubienie