Takie sobie zagadki

Tyż :sunglasses: A najlepiej herbata z prondem bez herbaty :wink:

Miłych “przepychanek”. Róbcie to na wesoło z “jajem” :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Prawda @birbant , nikt kolegi nie krytykował.
Na mnie spadł cały “splendor chwały” za odpowiedź.

3 polubienia

Bo kto inny na klatę weźmie, jak nie Ty?

1 polubienie

Godnie z tego wybrnęłaś :wink: “Wybijasz się” w tłumie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Małpiszon :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Dziękuję. :relaxed:

1 polubienie

A mogłam się wykreować na kociaka :pensive:

3 polubienia

No to kalamburek o Tobie.

Derka oraz kałach,
efka nań się nie kreowała. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

:joy::joy::joy::joy:

Uciekam bo mnie “rozwalasz” :joy::wave:

1 polubienie

To ostatnie zadanie na które odpowiem.
Koc i AK

1 polubienie

Na łóżko wodne bawić się w to sudoku ? :stuck_out_tongue:

Przedostatnie, powiedzmy… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ostatnie.
Na długo sobie zapamiętam ten zmasowany atak.

Nie było żadnego zmasowanego i żadnego ataku.

Panta rhei…

No właśnie! Myślę nad imprezą integracyjno-wkupieniową. Nie wiem co na to powie Pani Moderator. Może się mylę ale @czarny_rycerz wygląda na faceta, który nie wylewa za kołnierz, więc po części artystycznej można śmiało przejść do degustacji. Nie znam @efka ale jawi się jako dusza towarzystwa bezalkoholowego. W którymś momencie można spodziewać się kankana wykonanego przez nią na stole biesiadnym i to pośród jadła i napitków. Profilaktycznie usiądę obok @okonek, żeby mieć w razie czego lepszy widok gdyby @efka zbyt wysoko zakasała sukienkę. I drugi powód dlaczego obok Pani Moderator. Na pierwszy rzut oka widać, że wyroby z browaru, winiarni i gorzelni nie są jej obce. A w towarzystwie takich kobiet zawsze dobrze się czuję :wink: Żeby nie było, zagadki też będą i fanty za złą odpowiedź też będą :sunglasses:

3 polubienia

Weekend sie zbliza :star_struck::yum:

1 polubienie

Przewidujący jestem :wink:

1 polubienie

Piwo będzie?

2 polubienia

Ba! I to z beczki z kranikiem. Gdyby okazało się, że kobiety z różnych powodów wymiksują się, to ewentualne zastępstwa biorę na siebie. Musiałbym tylko znać przedział wiekowy dziewczyn.

1 polubienie