Ale ja nie mówię że coś złego. Mówię że prawo jest jakie jest. Ale jeż z wielu kolczyków do końca normalny chyba nie jest?
Ale to boli :(((
Cokolwiek pod majtkami ( kolce???) to już dla mnie nie do ogarnięcia:)
a jakie masz tatoo? pokaż
Grzecznie proszę
Nie boli. Bardziej boli pobieranie krwi z żyły. Choć krócej.
Jak pamiętasz moje ramiona są po jednej dopiero sesji,drugą przystopował covid choć już wszystko zapłacone mam od ponad dwóch lat… I teraz mnie wpisał gostek w kajecik na 13 września. Już mi powiedzial że jedną ręka to minimum 3 godziny roboty tak że ten… Nienawidzę igieł,a tatuaże dzielnie znoszę i nawet przysypiam lekko
Pióro,anioł,włòczykij i łapacz snów.
Jak młody chłopak miałem hennę na próbę na dłoni. Tylko wtedy nie mogłem sobie pozwolić na tatoo. miałem coś co niesamowicie dziewczyny przyciągało. Nie wiem dla czego.
Z henny są beznadziejne,zwłaszcza duże,bo jak schodzą to po kawałeczku i się łazi z takim wyskubanym…
mi zszedł po 2 tygodniach i prawie cały. kropki zostały.
Pewnie byl niewielki. Duże schodzą na raty.
Na całą dłoń.
Widziałam smoka z henny na ramieniu…Najpierw mu skrzydełka odpadły,potem ogonek,łapki ,potem główka i tak sam kadłubek się trzymał kilka dni…
Ja miałem węża zawinętego pod nadgarstek jak ying jang z kropkami w ciałach węży.
Zupełnie nie przeszkadzają mi tatuaże u innych. Ale sam nie chcę mieć.
Mój znajomy… nie żyje już opowiadał że chce taki tatuaż.
Chciał na genitaliach i okolicy tato… Miała być to mucha a jak by walił konia to miała skrzydełkami ruszać.
Zajebisty by był?
Jak dla mnie to idiotyczny…
Ale by musial być dziełem