Temat wydzielony - spam przy okazji Atlantydy

To nie jest takie proste okiełznać suwerena.
Nie wystarczą populistyczne hasełka, obietnice, czy 500+.Czystki w szeregaach, czy noce długich nozy, to też zbyt mało.
Trzymać za pysk też na długą metę się nie da.
Suweren suwerennie trzyma się twardo.

.choć wyjątkiem jest Korea.

Ktoś tu sie jeszcze orientuje, że jesteś złodziejem podglądaczem i terrorystą sieciowym??

To ja tu po dobroci rękę wysuwam, a Ty ją opluwasz.

:raised_hand:

@okonek ?
Coś ci wiadomo o przestępczej działalności @ZiraaeL 'a w internecie w tym na twoim forum?

To nie moja ocena. Ale wystarczy zadać sobie trud i prześledzić całą tę awanturę. Materiału jest full. W historii nie należy sapać ogólnikami i stereotypami. Trzeba ją poznać i dopiero oceniać to, czy owo. Filmiki na YT, to niefortunny pomysł na poznanie historii. Tam bardziej poznajemy chciejstwo łowców subskrycji, niż wiedzę.

2 polubienia

Chciałem pochwalić, że zmysłowo napisane, a Ty się niepotrzebnie ciskasz.

Ja mam po prostu taki styl i trzeba się przyzwyczaić. Nie wiem, co pijasz, ale zapraszam Cię na szklankę mleka.

Siejesz takie hasła, a sam się do nich nie stosujesz.

Odejdź.
NIe śledź mnie
Nie sugeruj mi że wiesz co robie.
Chyba że chcesz przenieść naszą znajomość na nowy poziom

1 polubienie

Z czego najlepsza ze wszystkich większych kanałów historycznych jest chyba Historia na Szybko chociaż i Ona pozostawia sporo do życzenia … :confused:

Mam odmienne zdanie.

1 polubienie

A przynajmniej nie pod tym tematem :wink:

To jaki Ty byś większy kanał historyczny uznał za “najlepszy” ? Chyba nie historię bez Cenzury :wink:

Wmawianie sobie czegoś, co nie istnieje, jest w prawdzie chorobliwe, ale na szczęście bezboleśnie uleczalne.

Co nie pod tym tematerm?
Temat sie zmienił odkąd wiem że macie tu zyepa internetowego, który sam się sprzedał, że śledzi mój ruch sieciowy.

Niepotrzebnie chcesz ze mnie zrobić wariata bo już nim jestem i wkrótce się przekonasz jakim wielkim.
O d p i e r do l sie powtarzam ci po raz ostatni,
Nie pisz k o o r f a do mnie koło mnie ani o mnie

Chcesz podpaskę?

.czy tampon wystarczy?

A Ty masz jakiś ruch sieciowy ?

forum jest nasze, a nie moje…
a ja nie prokurator poza tym.

2 polubienia

Nie wiem nie znam się tym ale na pewno nie będę się uczył pisać backdoorów i wstawiać je w grafikę żeby znaleźć tego barana.
Sam do mnie przylezie

Masakra … Rozumiem, że się żrecie, ale czemu pod moim tematem :eyes:

1 polubienie