Temat wydzielony - spam przy okazji Atlantydy

O pieniądzach też nic nie mówił.
To wymysł człowieka.
Tak samo jak obrazy, rzeźby i inne wizerunki “boga” to jest dzieło człowieka a nie boga.
Moim zdaniem średnio udane.
Tak czy inaczej gdy bóg zamieniał słowa w ciało to o sobie nic nie mówił

1 polubienie

I nie nie jestem islamskim terrorystą.
Nawet bym nie chciał bo są mało skuteczni

Aczkolwiek nie wykluczam, że jakieś barany z dziwacznych służb doklejają mi wąsy i brode żeby zrzucić na mnie winę za jakiś zamach, który sami zrobią.

Problem w tym, że Bóg z nami nie rozmawia tak samo jak “z psami (policją) się nie gada” XD

Zależy jak to interpretować …

Terroryści to często złamani psychicznie ludzie …

Nie zależy jak to interpretować.
Jak bóg powiedział rzeka to jest rzeka a nie ściek.
Chyba, że chcesz mu powiedzieć, że się pomylił

Jak powiedział “LAS”
To nie znaczy to żywy sortyment drzewa i asortyment zwierzyny do odstrzału dla wybranych.
Jak powiedział “KURA” to nie chodziło mu o mac chickena

Nie obraź się, ale to jest tania manipulacja … Zależy jak to interpretować, bo każdy może mieć co innego na myśli, a że ja przeczytałem biblię to się zastanawiam …

I znowu zaczynasz z tą swoją tajemniczością dla wybranych ? Błagam Cię …

No bóg co miał na mysli to każdy widzi

Nie każdy, bo większość ludzi jest głupia …

A ty sie nie obraź ale idź czytać biblie

Ty na pewno

Ty byś lepiej cytował jakieś fragmenty biblii zamiast tak pusto pisać …

W dupie mam biblie.

Serio myślisz, że uznam po takim pustym stwierdzeniu, że jestem głupi czy coś … Błagam Cię … Nie pisz bez sensu … Tylko jeśli już to zapodaj coś konkretnego …

Bo ja np podobnie myślę o Tobie i co z tego … ? Liczą się fakty … A nie jakieś ćwierćinteligentne zagrywki …

Dobrze wiedzieć …

Widzisz ja też zdaje sobie sprawę, że W Jeremiasza 8:8 biblia sama stwierdza, że jest skorumpowana, ale jest Ona dla Mnie mimo wszystko dużo większym drogowskazem niż jakiś gówniany KK czy Papieże …

A myślisz, że biblie kto pisał?
Anioły?

2 polubienia

Wiadomo, że nie… W końcu przed chwilą zacytowałem Jeremiasza 8:8 … Sprawdź o co chodzi