Też uważacie jak ja, że ten cały Covid-19 to bezczelne, zbrodnicze,

Gdyby ten COVID-19 nie był oszustwem, to w tych wszystkich biednych krajach afrykańskich, azjatyckich, południowo amerykańskich ludzie marliby milionami, a tak nie było. Organizmy mają mechanizmy obronne i żadne szczepienia nie są im potrzebne, a wręcz są szkodliwe. Ludzie odżywiają się szkodliwie, trująco, a medycy i farmakolodzy szkodzą w dużym stopniu organizmom. Żeby uśmiercić chorych zatrutych szkodliwym odżywianiem, wystarczy obniżyć im gorączkę, która jest głównym narzędziem obronnym organizmów.

A jednak ludzie nie poddają się odpowiednim refleksjom, trująco, szkodliwie się odżywiają, a gdy organizmy bronią się przed bezmyślnością i pazernością ludzką na pieniądze, podwyższaniem temperatury, wówczas medycy i farmakolodzy dobijają ludzi obniżaniem gorączki.

Gdyby te wszystkie szczepienia nie były oszustwem, ludzie już dawno wymarliby, gdy nie było szczepień i szczepionek. A tymczasem rozmnożyli się w miliardy.

Coraz więcej faktów wskazuje na to, ze większość współczesnych teorii spiskowych rozpowszechnianych w Internecie jest sterowana przez Kreml. Nawet jeśli nie oni wymyślają te bzdury, to w ich interesie jest pomagać w ich rozpowszechnianiu, popieraniu, podbijaniu zasięgów i potwierdzaniu. A wszystko po to, by wywołać powszechną niechęć do rządów, podważać zaufanie do wiarygodnych instytucji, skłócać ze sobą ludzi, itp. co osłabia społeczeństwa a pośrednio państwa. Rosja nie podbije Europy czołgami, tylko fake newsami!

3 polubienia

Slepy widziałby, że ta cała nagonka na Rosję, to robota wiadomej nacji..

Ślepy widzi, że jesteś “pożytecznym idiotą” Putina :slight_smile:

3 polubienia

Masz niską i tendencyjną świadomość, nikt myślący nie traktowałby Cię poważnie.

Ja jestem myślącym, co sam nieraz to stwierdzałeś i bardzo poważnie traktuję kolegę @Bingola. I nie uważam, że ma tendencyjną i niską świadomość, a wręcz odwrotnie.

1 polubienie

Po latach? 4 dawki, piata juz sobie darowalam. Ludzie jakby chcieli o tym horrorze zapomniec.
Ale maseczki juz nie sa fanaberia. Kichasz, prychasz, czy czujesz zagrozenie? Nie jest to smieszne.

Mój młodszy ode mnie 5 lat brat zmarł, bo wierzył medykom. Ludzie bezmyślnie, szkodliwie, trująco się odżywiają, a gdy ich organizmy bronią się przed tym zatruwaniem najefektywniej mechanizmami obronnymi, wtedy są dobijani obniżaniem gorączki i bezmyślnymi szczepieniami.

Miliony gatunków ziemskiej Przyrody żyły w niewyobrażalnym bogactwie i harmonii bez ludzkiej medycyny, bez szczepionek i szczepień. Gdyby one były niezbędne, gatunek ludzki już dawno wymarłby, gdy ich nie było, a tymczasem rozmnożył się w miliardy. Jakim trzeba być ignorantem, lub jaką trzeba mieć wiadomonacyjną złą wolę, by udawać, że się tego nie rozumie.

A mój młodszy o rok brat przeżył, bo uwierzył medykom. Mamy sie licytować?

3 polubienia

Mozesz kolego przestac powielac głupoty? Gorączka nie jest sama w dobie lekiem. Jest sygnałem, ze z organizmem zlesie dzieje.
Do 39° jest to mechanizm obronny. Nie tylko u.ludzi , ale większości stworzen stalocieplnych jako zjawisko.naturalne i u.zmiennocieplnych jako granica przezycia.
Słyszałeś o czyms takim jak przegrzanie czy denaturacja bialka? Temperatura powyzej 41° uszkadza najpierw mozg, potem narządy wewnwtrzne. Co by tlumaczylo zachowania niektorych. Uwazajacych sie za przewodnikow ludzkosci.

1 polubienie

Nie ma sensu. Do pewnego poziomu goraczka pomaga przyspieszajac metabolizm. Ale niekoniecznie. Szok zwiazany z podniesieniem temperatury, ból? Czesto jest gorszy od dobroczynnego lamania w kościach. Ogolnie to kolega harmonijny, jesli przezyl? To by duzo tlumaczylo w kwestii zachowania.

Jak ma się szerokie horyzonty i logiczne myślenie, nietrudno zrozumieć najistotniejsze kwestie, Ta o gorączce z Wikipedii ma swój wydźwięk. A czy jesteś w stanie uwierzyć, że u ojca Pio mierzono temperaturę nawet 52 st.C, i żadne białka mu się nie ścięły? Znajdziesz w necie odpowiednie artykuły o oPio.

1 polubienie

Ojciec Pio? Sprytny szarlatan. Napisz jeszcze o gadających wężach, facecie zmieniającym wode w wino czy chodzącym po wodzie! :slight_smile:

2 polubienia

i o klubie swingersow spod Czestochowy, miasta pielgrzymek, dofinansowanego z KPO

To postać mocno kontrowersyjna.

1 polubienie

Przeciez to byly pieniadze na rozrywkę.:rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Żeby wyeliminować zastrzeżenia różnych ignorantów Twojego pokroju, o.Pio był badany przez profesorów, którzy wyniki badań o.Pio sygnowali swoimi nazwiskami i swym dorobkiem.

Jesteś zwykłą ignorantką, nie rozumiejącą niczego mądrego, i do tego leniwą umysłowo, by szukać prawdy..

Mało jest równie bezmyślnych rzeczy, jak szczepienia. Przyroda nie potrafiłaby tak zgłupieć, by je wymyślić, i by namówić do nich gatunek ludzki..