Też uważacie jak ja, że ten cały Covid-19 to bezczelne, zbrodnicze,

Chcialabym by ten Covid byl oszustwem. Niestety nie byl. Sama przechorowalam. Jak wielu znajomych ludzi. Z roznych przebiegiem i skutkiem. Moj Tato zmarl.

4 polubienia

Gdyby ten COVID-19 nie był oszustwem, to w tych wszystkich biednych krajach afrykańskich, azjatyckich, południowo amerykańskich ludzie marliby milionami, a tak nie było. Organizmy mają mechanizmy obronne i żadne szczepienia nie są im potrzebne, a wręcz są szkodliwe. Ludzie odżywiają się szkodliwie, trująco, a medycy i farmakolodzy szkodzą w dużym stopniu organizmom. Żeby uśmiercić chorych zatrutych szkodliwym odżywianiem, wystarczy obniżyć im gorączkę, która jest głównym narzędziem obronnym organizmów.

A jednak ludzie nie poddają się odpowiednim refleksjom, trująco, szkodliwie się odżywiają, a gdy organizmy bronią się przed bezmyślnością i pazernością ludzką na pieniądze, podwyższaniem temperatury, wówczas medycy i farmakolodzy dobijają ludzi obniżaniem gorączki.

Gdyby te wszystkie szczepienia nie były oszustwem, ludzie już dawno wymarliby, gdy nie było szczepień i szczepionek. A tymczasem rozmnożyli się w miliardy.

Coraz więcej faktów wskazuje na to, ze większość współczesnych teorii spiskowych rozpowszechnianych w Internecie jest sterowana przez Kreml. Nawet jeśli nie oni wymyślają te bzdury, to w ich interesie jest pomagać w ich rozpowszechnianiu, popieraniu, podbijaniu zasięgów i potwierdzaniu. A wszystko po to, by wywołać powszechną niechęć do rządów, podważać zaufanie do wiarygodnych instytucji, skłócać ze sobą ludzi, itp. co osłabia społeczeństwa a pośrednio państwa. Rosja nie podbije Europy czołgami, tylko fake newsami!

3 polubienia

Slepy widziałby, że ta cała nagonka na Rosję, to robota wiadomej nacji..

Ślepy widzi, że jesteś “pożytecznym idiotą” Putina :slight_smile:

3 polubienia

Masz niską i tendencyjną świadomość, nikt myślący nie traktowałby Cię poważnie.

Ja jestem myślącym, co sam nieraz to stwierdzałeś i bardzo poważnie traktuję kolegę @Bingola. I nie uważam, że ma tendencyjną i niską świadomość, a wręcz odwrotnie.

1 polubienie