To co teraz będzie z Fort Trump?

Efekt motyla moze zadzialac w zupelnie innym miejscu.

Mnie to bardziej martwi Trump, bo zabawa w podpalanie swiata zaczela mu sie podobac. A syn tez Donald tatusiowi kibicuje.

1 polubienie

Ale moje tym zainteresowanie niczego nie zmieni i Rosja ma to zainteresowanie ma gdzieś…, co ma zrobić to i tak zrobi.

2 polubienia

To też tak nie do końca bo ponoć Turcja i Azerbejdżan nie handlują z Armenią czy tam jest bardzo utrudniona komunikacja na tych granicach, a de facto wojna była “pokojowa” …

Tzn. ja wiem, że tam codziennie sie strzelali w Górskim Karabachu i, że niemal codziennie ktoś tam umierał …

Ponoć Górski Karabach był i teraz tym bardziej będzie jednym z najsmutniejszych regionów na świecie …

1 polubienie

Już padają oskarżenia o fałszerstwa w wyborach i, że część tych bodajże zdalnych głosów została sfałszowana na rzecz Joe Bidena …

To też racja …

Wiem też, że Azerbejdżan ma bardzo dobre stosunki zarówno z Turcją, Rosją jak i Iranem … I raczej pozytywne także z Gruzją… A to, że Ormianie z Azerami się nienawidzą to wiadomo nie od dziś …

Sam towarzysz Stalin ich skutecznie ze sobą skłócił …

Stalin jezeli w ogole to ich sklocac nie musial.
Kaukaz i zakaukazie to zawsze byl kociol jak w Europie Balkany.
A oliwy do ognia to juz za carow dolewali.

1 polubienie

Ale najbardziej skłócił ich Stalin … Zasada dziel i rządź … Podobnie teraz rosyjscy trolle prowadzą kampanie skłócania nas z Niemcami w polskojęzycznym Internecie …

Stalin to przyszedl na
gotowe.
A jesli chodzi o net to widze trole mocno rozczarowane przegrana Trumpa. Raczej retoryka “narodowcow” i betonu koscielnego.
Niemcy zeszli na drugi plan.

1 polubienie

Wiecie może czy objawem COVID-19 może być ból stóp i nadgarstków ? Może to inny wirus ? @birbant @benasek i @Szczery_do_BULU

Według mnie nie. Nie miałem takich dolegliwości.

1 polubienie

Pytam Ciebie przede wszystkim bo może np. gdzieś słyszałeś, że tak może być … Ja np. na pewno nie słyszałem o takich objawach COVID-19 …

chyba nie.
z tego co pisza to przede wszystkim goraczka i dusznosci.
a nie naszarpales sie z czyms ciezkim albo gdzies przy tasmie nie postales?

1 polubienie

I straszliwy kaszel.

2 polubienia

To nie o mnie, ale to możliwe …

Ciekawe ile jest odmian grypy skoro Ona mutuje co roku, ale pewnie w pizdu …

to jest pierwszy objaw duszenia sie

2 polubienia

A nawet więcej. Ból stóp, to też objaw jakiejć grypy. Przypomniało mi się, że za młodego to miałem. Kroku nie mogłem zrobić ze trzy, cztery dni, antybiotyki pomogły.

1 polubienie

grypa jest jedna, a znowu tak szybko nie mutuje.
szczepionki wymagaja aktualizacji co kilka lat.
te wszystkie “grypy” ptasie, swinskie i MERS to inny typ wirusa niz klasyczna grypa. choc wszystkie lacznie z covid-19 maja podobna droge przenoszenia.

1 polubienie

Coś ciężko w to uwierzyć …