kosztem harmonijnych stworzeń?
Jako guru ludzkości możesz wpłacić 1% np.na fundację pracującą na rzecz dla bezdomnych.Trend jest rozwojowy przy dzisiejszej polityce rynku pracy.
jak juz to jeszcze dorzuce część 2
a komplet mozna zobaczyc
https://www.canalplus.com/pl/informacyjne/historia-hiszpanii-z-lotu-ptaka/h/10949057_70003
ale pewnie odplatnie? ze mna nie chca gadac bo mieszkam poza Polska i do tego zlosliwie w Hiszpanii.
Canal+ można zrobić miesiąc za darmo. Trzeba podać nr karty kredytowej ale i to już się nauczyłem obchodzić.
na razie mi do szczescia niepotrzebny. po prostu jak sie wrzuca jakis srodkowy odcinek to nalezaloby bliznim zycie ulatwic i wskazac gdzie szukac reszty.
a co do Hiszpanii - to znajejdzesz takich mnie lub wiecej reklamowych filmow na YT bardzo duzo, bo turystyka to jedno z najwazniejszych zrodel dochodu i kreci sie tego mnostwo.
szkoda tylko. ze w wiekszosci operuje sie stereotypami slonce/plaza/gory
ja juz widze sloneczna kraine deszczowcow czyli Galicje
Ty Harmonik lepiej napisz jak zrobić, żeby mi się chciało…a mi się nie chce… wolny czas jest taki fajny
pod tym wzgledem trafilas na mistrza, lenistwa…
Tylko ja nie jestem tak uzdolniona jak on w usprawnianiu sobie życia.
Ale swoją drogą warto by było kiedyś sprawdzić czy będzie chodziło u ciebie.
W tym przypadku Arcymistrza.
moze po 15 stycznia, bo czeka mnie wtedy troche “aresztu domowego” - zapowiedzieli jakas wymiane rur, oczywiscie uscislajac date do “pomiedzy 17 a 20 stycznia”
przypomnij mi.
A przy okazji znalazłem niezły sposób na wykupienie netflixa za 2 euro miesięcznie
Polecam sobie przyjąć plan harmonijności, harmonijnego życia. Wewnątrz nas panuje harmonijne życie bardzo różnorodnych komórek, tkanek, struktur, układów. Przyzwyczailiśmy się do nieharmonijnego życia, ale to błędna droga.
Nie wiem, ile masz lat, ale każdy wiek, to tylko chwila naprzeciw wieczności, więc lepiej pokombinować, jak tę wieczność wygrać, jak się w niej znaleźć. Ja mam 74 lata, więc teoretycznie, przeciętnie mi tych lat życia już dużo nie zostało, ale mam swoje plany i dążenia, aby wygrać wieczność.
Wybór priorytetów. Jak się lenisz, to masz czas na efektywne myślenie, nie tylko co zrobić, aby się nie narobić, ale także co zrobić, aby wygrać największą stawkę, życie wieczne, @Nunu , @okonek
Ciekawe jak pomieścić w jednym miejscu 7,7 miliarda ludzi przy ciągle rosnącej populacji Nie mówiąc już o różnych kulturach religiach często wrogich do siebie
Nie miałem na myśli aż takiego skupienia, ale też nie takiego rozproszenia, jakie mamy np. w Polsce.
Ludzie nie mrowki, ciężko by bylo.
Ale zapytaj Chińczyków, najlepiej tych w Makau (Makao).
Ponad 21 tys. ludzi na km2. I pewnie drugie tyle hazardzistow w kasynach.
Powinniśmy żyć w świecie harmonijnym jako gatunek harmonijny. Wystarczy mieć oczy szeroko otwarte, aby to widzieć i rozumieć, a nie widzimy, co nie wróży ludzkości niczego dobrego, choć nie żyjemy w świecie rzeczywistym, a w specjalnej szkole.
Zbyszku otwórz więc oczy i zobacz że tu nie ma twoich zwolenników.
Jutro otwieraja apteki…