To ma być zabawne?

A to to, co za zwierz?

Kwota i osobnik to odrebna sprawa.
Gosc robiacy kase na mądrych inaczej rodakach pieniadze.
Niepokojace jest po co on byl zatrudniony i ile faktycznie dostal.
I dlaczego trzeba bylo procesu, zeby ujawniono kwote? Przeciez nie byl to zakup wyrzutni Patriot?

1 polubienie

Widziałam dziś ogórki po 32zł. za kilo. :frowning: "Polska ma dobrą sytuację gospodarczą, na tle tego, co dziś było przedstawiane. (…) wielu premierów mi tego zazdrościło –* powiedział premier.
Kurtyna.

2 polubienia

Może to było w hurcie za 10 kg?

1 polubienie

U mnie ogorki po 1,20 euro.
Pomidory drozsze, 2 - 2,50 ale jeszcze nie sezon na polwyspie, wiec kanaryjskie lub spod folii.
Marchewka 0,79, kartofle 1,80.
Logika kota…

1 polubienie

Optymistka. Strajki we Francji uniemozliwiaja transport tanszych z Hiszpanii czy Maroka.
Ze wszystkimi nowalijkami tak bedzie.

1 polubienie

To był 1kg w warzywniaku.

1 polubienie

A cóż to za bajki? Przecież ten satrapa wpadł w szał, bo mu nie idzie na froncie a nie że narkotyki :confused:

Aż pójdę na bazar żeby zobaczyć jakie są u mnie ceny.

1 polubienie

Relacja na żywo. :grin: Ogórek gruntowy po 22 zł, szklarniowy po 15 zł. Dobrze, że nie jestem amatorką ogórków i mam mały zapasik kiszonych. Ale borówka amerykańska po 95 zł!

1 polubienie

Wyszłam po zakupy. Zmęczyłam się. I te ogórki za 32zł. mnie dobiły. Dobrze, że kartofle się trzymają to będę żyć o frytkach.

2 polubienia

Mozliwe, ze mu zafundowali jakis koktail lekow. Leki na parkinsona maja bardzo duzo skutkow ubocznych. Coś wiem, bo babcia zmarla na te chorobe - a zyla 88 lat, wiec dran tez moze dlugo pociagnac. W trzustke to nie wierze, bo leczona czy nie wykancza czlowieka w gora rok i to przy duzym szczesciu

W koncu musial jakos dzialac w trakcie wizyty Xi.
A czy mu idzie na froncie?
Obawiam sie, że bez wsparcia Chin to daleko nie zajedzie, a kitajce wesza wlasny interes - na razie nie sa przygotowani na zajecie Rosji jak kiedys Tybetu. Wiec beda lawirowac.
No i mają Ameryke na glowie - sytuacja gospodarcza Chin po covidzie nie jest za różowa - produkcja kolorowej tandety spadła, bo kurcza się rynki zbytu na byle co, a rzeczy solidne? Nie sprzyjaja corocznej wymianie. A miliard Cinczykow, nie liczac tych co poza granicami z wymiany handlowej żyje niechetnie przyjmuje do wiadomosci spadek poziomu życia.
To w ogole ciekawy narodek, tylko czasem zapedza sie w jakis “kozi rog” i nie wiedza jak sie bez utraty twarzy z tego wycofac? Co nie zmienia faktu, ze kaczka po pekinsku nalezy do moich ulubionrch dań :wink:

1 polubienie

Dobry pomysł. Jestem za! :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ziemniaki to bardzo pozyteczna bulwa.
A majac jajka, make, wode, kartofle, troche kiszonek (ogorki :wink:, kapusta) spokojnne przezyjesz. Jeszcze jakis kefir i jogurt, bo wapń potrzebny?

1 polubienie

On ma ziarnicę mówię Wam …z tej wściekłości dostał nowotworu …

Oprocz tego, ze zatruł sie wlasnym jadem nic mu nie jest …

2 polubienia

Tak przywykłam do tego jej stylu, że już mi się nawet przestała kojarzyć z panią lekkich obyczajów… gdyby nie to pijaństwo za kółkiem.

Troche schudla, reszta to pomimo makijazu i fotoszopa? Próchno juz sie sypie…

1 polubienie

:frowning: oblicza biedy i cwaniactwa

Czy aby biedy?
Z alam czlowieka, ktory w Madrycie wynosil papier toaletowy z barowych ubikacji, a zeby ladnie pachniec odwiedzal stoiska z kosmetykami w marketach, probujac kolejne wody kolonskie.
Jak za darmo to brać…

1 polubienie