Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

Tego na razie nie mówię.
Osobiscie nie miałbym nic przeciwko wygadaniu się, ale nasz krzyżowkowy zwiazek jest nadzorowany przez międzynarodowe gremium a oni tak nie bardzo są za tym bym się wyklepał.
Dlatego proszę o zrozumienie.

3 polubienia

Jak ja wytrzymam do poniedziałku z tą swoją ciekawością? :joy:

3 polubienia

Wyobraź sobie, ze zapomniałem zabrać tej paskudnej krzyzówki…
Ale obiecuję, ze jak wrócę, to ją znajde, chocby nie wiem co… Na poniedzialek dam radę.

3 polubienia

O jakiej krzyżówce piszesz?

2 polubienia

O tej w poniedziałek, ostatniej.

2 polubienia

A dlaczego ona jest paskudna?

2 polubienia

Bo nie dala mi się zabrać!

Pewnie dla innych to ona będzie milusia.

3 polubienia

Jeśli ma więcej niż 40 punktów, to będzie paskudna i wredna a nie milusia.

4 polubienia

Ale będzie dawać nadzieję kazdemu…

2 polubienia

Od początku była planowana czy dopiero teraz, by zabrać mi “pewność”?

2 polubienia

Mam ich tyle, że nie wiem którą dać, ale ta akurat byla planowana.
Żałuję, ze nie dam wszystkich co mam…
Trudno, jakos chyba ten fakt przeżyjecie…

2 polubienia

Nie mamy wyboru.

2 polubienia

Ale gdyby ktos chciał, niech nigdzie nie szuka, zreszta kilka na do widzenia podam. Ale jeszcze nie teraz.

2 polubienia

A nie międzygwiezdne? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Tee,. @benasek A wiesz co ja teraz robię? Warnsteinera popijam, ot co! :stuck_out_tongue: :beer:

2 polubienia

Którego?
Bo ja ich 20 różnych próbowałem…

1 polubienie

Kosmitów w to nie mieszajmy. Nic nie wiadomo, by ci rozwiązywali i układali krzyżówki…
Ale jak spotkam, zapytam. :thinking::alien:

1 polubienie

Promujesz siebie czy benasokwego totolotka? :smiling_face_with_three_hearts::innocent:

A żebyś wiedziała, że mam :slight_smile: Właśnie skończyłam torebkę prezentową na konkurs! Album już skończyłam, poszedł w dobre ręce:) Nie bój nic… ja nie jestem zagrożeniem. Nie brałam udziału w próbach, bo intensywnie pracowałam nad ww albumem, pierwszą krzyżówkę robiłam z doskoku( i bez treningu :slight_smile: ) - sporo punktów straciłam. To jest nie do nadrobienia. Jesteś i będziesz liderem :slight_smile: Gratuluję :slight_smile:

Przyjedź do Poznania, razem będziemy scrapować, zapomnisz o całym świecie, a w niedzielę będziesz przeżywała powtórnie to wydarzenie :slight_smile:

1 polubienie

Kosmitow to sie zaoytaj o prognoze pogody. I poziom intelektuany ludzi korzystających z netu lub ogolnie pojętego postepu technologicznego?

1 polubienie