Tego na razie nie mówię.
Osobiscie nie miałbym nic przeciwko wygadaniu się, ale nasz krzyżowkowy zwiazek jest nadzorowany przez międzynarodowe gremium a oni tak nie bardzo są za tym bym się wyklepał.
Dlatego proszę o zrozumienie.
Jak ja wytrzymam do poniedziałku z tą swoją ciekawością?
Wyobraź sobie, ze zapomniałem zabrać tej paskudnej krzyzówki…
Ale obiecuję, ze jak wrócę, to ją znajde, chocby nie wiem co… Na poniedzialek dam radę.
O jakiej krzyżówce piszesz?
O tej w poniedziałek, ostatniej.
A dlaczego ona jest paskudna?
Bo nie dala mi się zabrać!
Pewnie dla innych to ona będzie milusia.
Jeśli ma więcej niż 40 punktów, to będzie paskudna i wredna a nie milusia.
Ale będzie dawać nadzieję kazdemu…
Od początku była planowana czy dopiero teraz, by zabrać mi “pewność”?
Mam ich tyle, że nie wiem którą dać, ale ta akurat byla planowana.
Żałuję, ze nie dam wszystkich co mam…
Trudno, jakos chyba ten fakt przeżyjecie…
Nie mamy wyboru.
Ale gdyby ktos chciał, niech nigdzie nie szuka, zreszta kilka na do widzenia podam. Ale jeszcze nie teraz.
A nie międzygwiezdne?
Tee,. @benasek A wiesz co ja teraz robię? Warnsteinera popijam, ot co!
Którego?
Bo ja ich 20 różnych próbowałem…
Kosmitów w to nie mieszajmy. Nic nie wiadomo, by ci rozwiązywali i układali krzyżówki…
Ale jak spotkam, zapytam.
Promujesz siebie czy benasokwego totolotka?
A żebyś wiedziała, że mam Właśnie skończyłam torebkę prezentową na konkurs! Album już skończyłam, poszedł w dobre ręce:) Nie bój nic… ja nie jestem zagrożeniem. Nie brałam udziału w próbach, bo intensywnie pracowałam nad ww albumem, pierwszą krzyżówkę robiłam z doskoku( i bez treningu
) - sporo punktów straciłam. To jest nie do nadrobienia. Jesteś i będziesz liderem
Gratuluję
Przyjedź do Poznania, razem będziemy scrapować, zapomnisz o całym świecie, a w niedzielę będziesz przeżywała powtórnie to wydarzenie
Kosmitow to sie zaoytaj o prognoze pogody. I poziom intelektuany ludzi korzystających z netu lub ogolnie pojętego postepu technologicznego?