Układaliście już kiedyś krzyżówkę? Nowy konkurs

Wszystko polega na ilości czasu poświęconego…Ja nie zamierzam siedzieć jak autyk,przed kompem ale też tam gdzie jest walka,zawsze BĘDĘ!

2 polubienia

Nie ma to jak dbanie o wlasciwy poziom adrenaliny :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Jak Wam idzie w układaniu? Polubiłam tę zabawę. Pierwszą już ułożyłam, ale maksa nie dam rady. Mam ją za 22 punkty i daruję sobie dalsze układanie. Od jutra wezmę się za drugą krzyżówkę. I tak układam tylko dla siebie.

4 polubienia

Ułożyłem wszystkie i wysłąłem, nie mam jeszcze punktacji, ale tak dobrze chyba nie jest jak u ciebie

2 polubienia

Super! Zwykle nigdy nie czekasz na ostatnią chwilę. :grin: :cherry_blossom:

3 polubienia

Chwalipieta. Mi dzis to herbata z miodem i limką, kanapka z maslem i czosnkiem plus cieply kocyk. Jakiś drobnoustroj mnie przyatakowal.

2 polubienia

Pewnie coviduś. On teraz mało szkodliwy :wink:

1 polubienie

Raczej nie coviduś. Troche mnie przewialo. Co prawda ocieplacz bezrekawnik miałam, ale krotki rekaw, a slonce zaszło. Gardlo mnie troche drapie i głowa boli.
Teraz to nie dojdziesz zresztą, przy byle kichnieciu po test biegac nie będę.

1 polubienie

No to masz nauczkę, żeby nosić szaliczek! :stuck_out_tongue_winking_eye: :grin:

2 polubienia

I to jedwabny koniecznie :wink:

2 polubienia

Myślisz, że jedwabny nie grzeje? Grzeje wcale nie mniej niż kaszmirowy.

1 polubienie

A wlasnie dlatego napisalan, ze jedwabny. Taka apaszka lepsza od niejednego szalika.

1 polubienie

Już wysłałem. Nie uczestniczysz, to udało mi się chyba pierwszemu. Ale mam zamiara jeszcze coś tam poszukać, może wystękam jakiegoś punkta+.
A jak nie, to trudno.

3 polubienia

Jednej z dwóch na wadze kwit bankowy,
zimą na szyi - ból gardełka z głowy.

3 polubienia

wyganiałam Was a teraz sama nad swoją zagadką inną siedzę…:confused:

1 polubienie

Chwilowo mam dość.Zmęczenie tematu.
Może za tydzień.
Zmuszać się nie będę.
Wracam do pracy a poza tym,zaraz zaczyna sie biathlon!

1 polubienie

No to zupełnie jak nie Ty. Zawsze układałeś jako jeden z pierwszych. :grin:

2 polubienia

Bo chciałem sobie jakieś punkty zagwarantować…Śmieszne ale tak ze dwa razy,myślałem…
Teraz nie mam na to ochoty.Przygotowuję dom na Święta,mam dwa razy,nadgodziny a za 2 tygodnie,lecę do domu na serię urodzin :yum:

2 polubienia