Uwaga, uwaga. Orzeł wylądował!

Ale z drugiej strony każdy ma swoje upodobania i prawo do nich. Wypowiedzieć swój pogląd jest niezabronione.

3 polubienia

Zaden"poglad" nie ma prawa przeczyc faktom.

1 polubienie

O tototo.
Dobrze prawisz @birbant, możesz sobie wyjąć z lodówki kolejne piwo :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Faktem jest curling. A mnie żadne siła nie zmusi do emocjonowania się tym.

Ktoś nie lubi skoków, to nie lubi. Ale i nie powinien oceniać, to też fakt, bo się na tym nie zna. W tym przypadku, niestety mamy ocenę. Ja nie znoszę kaszanki, ale dla innych jest przysmakiem. Takie życie. :grinning:

3 polubienia

Przecież to jego ROBOTA!’
ZA TO mu płacą,coby skakał jak najdalej…
A może to nieprawda?

2 polubienia

Curling?
Matulu jedyna.
Zmęczona baba siada wygodnie w fotelu, włącza program sportowy żeby się “odchamić” a tam znowu zamiatanie i froterowanie :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ale ja nie o tym mowie.Przeczytaj sobie to wszystko jeszcze raz.
Mam gdzies czy ktos lubi skoki czy tez nie lubi.Nie oceniam tez kompletnie niezrozumialego pchania sie w ten temat gdy nie ma sie nic do powiedzenia.
Ale jesli ktos mowi ze potega nie jestesmy a to co jest"to tylko chwila",przeczy faktom,podstawowym.

2 polubienia

Niby tam @Mamita.
Sprawdź jednak, ile mu zapłacą za wygranie konkursu, ile za kwalifikacje, a ile za zdobycie 5 punktów w konkursie…

1 polubienie

Umowmy sie ze mamy znikome pojecie na temat zasad tego sportu.Jesli to sie zmieni,moze ktos z nas da rade powiedziec cos sensownego.
Dla mnie jednymi z najbardziej emocjonujacych sportow byly biegi narciarskie ktore ogladam praktycznie od dziecka.Tzn. ogladalem.Obecna telewizja wystrzega sie tego jak ognia"bo nudne" :thinking:

3 polubienia

OJ TAM!
Nie jestem KSIĘGOWA,ani URZĄD SKARBOWY… :innocent:
/chciałam tylko zaznaczyć ,że moim zdaniem główną ludzką motywacją w tym świecie jest ciągła chęć powiększania swojego stanu posiadania…/

2 polubienia

To też prawda.

1 polubienie

Od dziecka, to ja kochałam jazdę figurową na lodzie. Przestałam oglądać chyba w momencie, kiedy małżeństwo Siudek powiedzieli, passa.
W sumie, fascynowałam się zawodnikami innych krajów.

2 polubienia

W takim razie, wybraliby inna dyscyplinę. W skokach nie ma tej kasy, co w piłce nożnej czy tenisie.

1 polubienie

Kocham to do dzisiaj choc stopien osiagnietej perfekcji niemal wyklucza dawne emocje.No i troche namieszali przy zmianie systemu oceniania…
Tak na marginesie…Wstyd ze tak piekny sport,kochany w CALEJ Europie,u nas nie potrzebuje nawet sily niszczycielskiej dzialaczy aby praktycznie,przestac istniec…

2 polubienia

Dawno nie oglądałam. Niewiele mam do powiedzenia.
Kilka dni temu obejrzałam sobie film dokumentalny o aferze z Harding i Karigan.
1994 r to czas, kiedy jeszcze śledziłam ten sport.

2 polubienia

U mnie tez to siadlo ok. 2007.Wtedy “ruszylem w swiat” :wink:
A Anglicy maja baaaardzo specyficzne podejscie do sportow zimowych…

2 polubienia

Co tam zimowe. Ja wczoraj obejrzałam w zajawkach, mistrzostwa świata w darcie :grin:

2 polubienia

kaszanke lubie, ale pod warunkiem, ze w niej nie ma kaszy - nazywa sie to morcilla i ma przerozne wypelniacze - od tradycyjnych podrobow, sloninki po orzeszki lub przesmazona cebulke.
tak, ze bys cos dla siebie znalazl.
skoki narciarskie to ja bym sobie chetnie obejrzala, ale nie mam gdzie - zawsze zawodnikow podziwialam, chocby dlatego, ze mam lek wysokosci :wink:
ale konia z rzedem jak mi ktos wytlumaczy zasady bejsbola i dlaczego to ludzi tak pasjonuje?
koszykowka przy tych zyrafach tez sie nieco nudna zrobila - bo naprawde sprawnych jest niewielu, reszta cwaluje przez boisko, zeby wlozyc pilke do kosza?

3 polubienia

Oprócz koszykówki, zgadzam się za wszystkim, podkreślając, że osobiście gra w kosza nie emocjonuje mnie tak bardzo, jak inne gry zespołowe.

2 polubienia

@okonek, jak to, nie masz gdzie obejrzeć skoków?

1 polubienie