Uwaga, uwaga. Orzeł wylądował!

bo tu transmisji nie ma, ekran lapka za maly, moglabym przez TV smart, ale uczciwie mowiac to nawet nie wiem gdzie tego szukac?

2 polubienia

Masz w smarttv przeglądarkę web browser? Albo You tube?
Nie wiem jak u Ciebie, ja mogę w wyszukiwarce obejrzeć online że strony sport tv. Na You tube jest cały konkurs, ale po konkursie

1 polubienie

Dart potrafi byc znakomity i bardzo interesujacy.No ale ja staram sie czesto grac i moze dlatego patrze na to troche inaczej…

2 polubienia

Na yt wszystko bylo zablokowane z Bischfshofen…

2 polubienia

@efka
Bardzo lubię curling, może nie tak jak snookera, ale lubię. To naprawdę ciekawy sport.

2 polubienia

U mnie pewnie tez. A byc moze, bo tak jest ze sportami zimowymi, beda retransmisje na panstwowym kanale sportowym.
A doba ma tylko 24 godziny a obejrzaloby sie jakis film, ksiazke poczytalo…

2 polubienia

Snooker wciagnąl mnie kilkanascie lat temu.Jesli ma sie czas i okolicznosci sprzyjaja by oglądac w spokoju,bomba!

1 polubienie

Blokowanie/kodowanie, spowodowało, że przestałam oglądać Galę Boksu Zawodowego. Nie przepadam za mordobiciem, raczej towarzyszyłam w oglądaniu.
Uznałam, że powinnam wiedzieć kto to jest Gołota, Michalczewski, Saleta, Włodarczyk, Adamek czy Cygan.
Jeszcze zdążyłam poznać braci Kliczko i Oscara de la Hoya. Odkąd transmisja jest płatna, odpuściłam sobie zarywanie nocy.

2 polubienia

Ja nawet próbowałem grać. W telewizji wszystko wygląda na dużo łatwiejsze. :sweat_smile:

1 polubienie

pewnie podobne do Holendrów - interesuje ich wtedy gdy w danej dyscyplinie biorą udział ich zawodnicy, na dodatek najlepiej jak wygrywają :smiley:

3 polubienia

Mimo iz staralem sie byc zorientowany,to akurat bylo u mnie zawsze na szarym koncu.Walke jeszcze zniose bo zdarzaja sie dobre pojedynki.Ale ten caly cyrk oparty o chamskie i bezczelne obyczaje,to juz zdecydowanie do widzenia! :frowning_face:

1 polubienie

U nas jest inaczej. Polacy oglądają dużo sportu na zasadzie “najważniejsze, że Niemcy nie wygrali” :grin:

3 polubienia

Oj tak…Spróbowalem kiedys i…aż mi wstyd było :innocent:

1 polubienie

@czarny_rycerz, sprawdziłam teraz, co to ten snooker.
Bilard czy jakaś odmiana?
Mieliśmy kiedyś taki pab z bilardem i rztukami.
Spróbowałem swoich sił kilkakrotnie. Zabawnie wyglądałam z tym kijem bilardowy, mając krótkie ręce i 165 cm wzrostu. Kilka razy przy przejściach wokół stołu, zdzieliłam po głowie innych graczy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

spóźniłeś się jak ja dzisiaj (z odpowiedzią:D
Działo się, działo się. I z dumą śpiewałem dwa razy Mazurka. Oczywiście dopingowałem chłopakom by mieli całe pudło - ale to już pobożne życzenia.

2 polubienia

Z wbiciem bil nie miałem problemów, ale już pozycjonowanie … chyba w lotto lepiej by mi poszło. :rofl:

1 polubienie

Ale to jest ogólna dzisiaj tendencja.Myslisz ze bez Malysza,bylby u nas nagly szal na skoki?Z jazdą po calej Europie?Nigdy w zyciu.
Podobnie z siatkówką choc akurat sporty zespolowe w Polsce,poza rugby i piłką wodną zawsze mialy sie dobrze.

3 polubienia

@okonek, konkursy PŚ trwają 4 miesiące, między nimi są tygodniowe przerwy ( pomijając TCS), sam konkurs to jakieś 2 godzinki oglądania. Do tego czasu możesz swobodnie obejrzeć film, przeczytać książkę 300 stronicową, ugotować obiad, odkurzyć mieszkanie, zrobić pranie, wyskoczyć do osiedlowego sklepu itd.
To tylko kwestia dobrej organizacji pracy i chęci.
Ja dla przykładu, nie śpię już 2 i pół godziny, sporo ogarnęłam.

2 polubienia

Wzrost to nie wszystko w tej grze. Świadczy o tym ostatni wysyp chińskich zawodników w czołówce tego sportu. :wink:

1 polubienie

O tototo. A kiedyś te ruskie dziady :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie