Uważajcie na swoje konta

Dzisiejsze próby tej szmaty: godz. 8.36,8.42,9.49 i godz. 12.03…

Jak widzisz! A co ona na tym zyskuje?

Zyskiwac nic nie zyskuje. Ale zauwazyla nasz niepokoj i zaatakowała od nowa.
Trolle sie tak odżywiają

2 polubienia

Ooo, to niech wie, że mam to gdzieś!

1 polubienie

Ale znajduję…

1 polubienie

Nie mam takich powiadomień choć skrzynka z wp.pl po miesiącu sama się resetuje. Cud jak uda się w tygodniu znaleść czas na odczytanie wiadomości kosztem czegoś - jedzenie, spanie, ruchu mam za dużo

2 polubienia

Miałem 7 miesięcy temu podobnie, tylko że nie z pytamy a z PKO - niby student z Poznania w akademiku a pobrał mi z konta 8 000 zł, które bank zablokował bo nie było aż takiej kwoty na koncie wg histori wypłat jak i 2 blokady - max 1000 zł na tydzień ustalone przeze mnie co jest już rozpustą, i kolejna bankowa - powyżej mojego limitu bank sprawdza czy to ja / muszę potwierdzić swoje dane jak i drugie hasło awaryjne znane tylko mi, przy powtórnej pomyłce moje konto się blokuje i pracuje już automatycznie informatyk z policji, pierwsze hasło jest bardzo proste, tylko 12 znaków - litery duże i małe, cyfry i znaki specjalne, gość korzystał z VPN, IP z Warszawy a mieszkał koło Krakowa :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Na starym Pytamy poczta szwankowała, kilka monitów i jakaś Agnieszka wp - reklamacje, mi potwierdziła że to automat sam generuje takie monity o zmianie / resecie hasła co ok 6 miesięcy i tylko 1 raz z których mogę nie skorzystać, w myśl regulaminu tylko przypominają

Kiedyś jeszcze sprzed Pytamy kombinowałem z generatorami do odczytu haseł z ciekawości i, poległem - generator przypadkowo odgadł 3 moje znaki po tygodniu. Po zmianie hasła przekonwertowanego na ciąg 32 bitów w systemie 0 i 1 po miesiącu generator się zablokował / wyczerpał swe kombinacje

1 polubienie

Na starym Pytamy była osoba bardzo zainteresowana programami do anonimizacji / ukrywania swych danych, IP itd. Bardzo aktywna i często banowania - chyba 150 kont z anonima

1 polubienie

Otwieram tylko te które mają których się spodziewam po wstępnym umówieniu z mną, i które są dla mnie wartościowe

Wczoraj włam o 20.56.Informacje przeczytalem dopiero rano ale"akcja" znowu była.

1 polubienie

Zaraz znowu dostaniesz, bo ja już znowu zaczęłam dostawać. widocznie “przyjacel lub przyjaciółka” dorwało się już do komputera :joy:
Ale ma zabawę. Jak dzieciak w piaskownicy. :upside_down_face:

2 polubienia

“Fascynuje mnie” ten poziom…Nie ogarniam az takiej głupoty…To sie wymyka mojej wyobrazni…
I dlatego sądzilem,i dalej nie wykluczam,ze nastepuje tu jakis"fault",bład w systemie,nie wiem czym powodowany…
Sorry…Nie jestem lekarzem,nie jestem tez siostrą na oddziale i byc moze dlatego nie potrafie ocenić wlasciwie schorzenia…

1 polubienie

Collins - masz prawo nie rozumieć, ale z pewnością miałeś do czynienia z dziećmi. Dziecko się cieszy, że może walić pokrywką w garnek. I to tutaj jest na tej samej zasadzie. Nie próbuj zrozumieć tylko ciesz się, że ktoś ma radochę a nam krzywdy nie robi :joy:

4 polubienia

“walić pokrywką w garnek”…Dobre!!! :joy: :joy: :joy:
Tak,cos w tym jest :innocent:

2 polubienia

Zapewniam Cię, że to robi osoba fizyczna ukrywająca się za VPN. Dzisiejsze prośby o reset haseł przyszły z UK, USA i z Holandii, z adresów:
62.216.75.159
69.197.191.214
78.141.220.98

1 polubienie

szukaj wiatru w polu
chyba, ze zalozysz filie FBI z siedziba na Wyspach Wielkanocnych na prawo od lewej figury?

2 polubienia

I znowu internet poszerza moją wiedze na temat debilizmu.W sumie,bezcenne!

2 polubienia

Oj tam oj tam. Zabawa jak każda inna :wink: Wymyśliłam podobną. Weź sprężynkę. Jeden koniec do czegoś przymocuj, a drugi pociągnij i puść. Będzie radocha z tego, że "wraca na miejsce. A jak jeszcze do końcówki przywiążesz kawałeczek kolorowej niteczki, to radocha będzie podwójna: ta, że zabawka jest bardziej kolorowa i ta, że nikt takiej nie ma a Ty masz :upside_down_face:
Myśli niektórych ludzi błądzą nieznanymi nam torami, ale po to właśnie jesteśmy ludźmi by nie tylko być podobnymi ale także móc się różnić. :wink:

3 polubienia