Uważajcie na swoje konta

teraz to ja

1 polubienie

U mnie jest pewna piwna zasada (mogłeś jej do dzisiaj nie znać). Pijesz, ile chcesz … Jak zabraknie (nigdy się to nie zdarzyło) to dowiozą … :grin:

1 polubienie

To Ty sobie filmy oglądasz a Twoje koleżanki są atakowane przez hakerów. Taki z Ciebie obrońca? :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

u mnie lepsza. Jak zabraknie w aucie jest.

1 polubienie

To sobie kiedyś te zasady sprawdzimy … By był ktoś obiektywny, zabierzemy birbanta :stuck_out_tongue:

ja normalny user. czepiasz się?

wiesz była kiedyś impreza… na 20 chłopa wypiliśmy 20 litrów… Organizator był zły że zabrakło a u mnie w lodówce zostało jeszcze 2 litry

1 polubienie

U benaska nie zabraknie, nie ma takiej opcji. Wiem, kurna, coś o tym.

2 polubienia

u MNIE TEZ

1 polubienie

Chwała Wam obu za to.

1 polubienie

obu zapraszam

2 polubienia

Jak by reksiu mnie podejrzewał idę oglądać jakiś film a od 6 drewno znów.

rano przywiozą 6 metrów

Nie wiem, moze to przez te szczepionki? W koncu chipy zaczynaja dzialac i sie bezprzewodowo lacza z Pytamy?

3 polubienia

Coś jest w tym, co piszesz. :thinking:

1 polubienie

Jeżeli poczujesz się lepiej - tak, jesteś wyjątkowy, wybrany do grupy użytkowników, którym ktoś lub coś stara się uprzykrzyć życie przez wysyłanie wiadomości służących do resetu hasła :wink:

Dzięki temu, że zadałem to pytanie… To mam obraz problemu. Zgłosiłem Ci problem pod koniec marca, mamy połowę maja… Wczoraj dostałem pierwszą odpowiedź.
Dzięki temu, że się o tym powiedziało głośno, to inni też wiedzą że nie są wyjątkowi. I to już jest jakiś pozytyw dla nich.
Tym niemniej, myślę, że powinniście siąść do tych logów i spróbować to rozwiązać. Wtedy byś wiedział czy to ktoś, czy coś.

1 polubienie

Może Ci wyślę logi? Nie chciałbyś posprawdzać?

To nie jest problem, to jest szukanie dziury w całym. Gdy ktoś do Ciebie zadzwoni na komórkę i powie, że jesteś taki lub owaki, to czym prędzej zgłaszasz problem do operatora sieci, czy od razu na prokuraturę? :wink:

1 polubienie

Dzis dostałam wiadomość o próbie zresetowania mojego hasla!

Czyli zasililas grupe “wybranych”?

2 polubienia