teraz to ja
U mnie jest pewna piwna zasada (mogłeś jej do dzisiaj nie znać). Pijesz, ile chcesz … Jak zabraknie (nigdy się to nie zdarzyło) to dowiozą …
To Ty sobie filmy oglądasz a Twoje koleżanki są atakowane przez hakerów. Taki z Ciebie obrońca?
u mnie lepsza. Jak zabraknie w aucie jest.
To sobie kiedyś te zasady sprawdzimy … By był ktoś obiektywny, zabierzemy birbanta
ja normalny user. czepiasz się?
wiesz była kiedyś impreza… na 20 chłopa wypiliśmy 20 litrów… Organizator był zły że zabrakło a u mnie w lodówce zostało jeszcze 2 litry
U benaska nie zabraknie, nie ma takiej opcji. Wiem, kurna, coś o tym.
u MNIE TEZ
Chwała Wam obu za to.
obu zapraszam
Jak by reksiu mnie podejrzewał idę oglądać jakiś film a od 6 drewno znów.
rano przywiozą 6 metrów
Nie wiem, moze to przez te szczepionki? W koncu chipy zaczynaja dzialac i sie bezprzewodowo lacza z Pytamy?
Coś jest w tym, co piszesz.
Jeżeli poczujesz się lepiej - tak, jesteś wyjątkowy, wybrany do grupy użytkowników, którym ktoś lub coś stara się uprzykrzyć życie przez wysyłanie wiadomości służących do resetu hasła
Dzięki temu, że zadałem to pytanie… To mam obraz problemu. Zgłosiłem Ci problem pod koniec marca, mamy połowę maja… Wczoraj dostałem pierwszą odpowiedź.
Dzięki temu, że się o tym powiedziało głośno, to inni też wiedzą że nie są wyjątkowi. I to już jest jakiś pozytyw dla nich.
Tym niemniej, myślę, że powinniście siąść do tych logów i spróbować to rozwiązać. Wtedy byś wiedział czy to ktoś, czy coś.
Może Ci wyślę logi? Nie chciałbyś posprawdzać?
To nie jest problem, to jest szukanie dziury w całym. Gdy ktoś do Ciebie zadzwoni na komórkę i powie, że jesteś taki lub owaki, to czym prędzej zgłaszasz problem do operatora sieci, czy od razu na prokuraturę?
Dzis dostałam wiadomość o próbie zresetowania mojego hasla!
Czyli zasililas grupe “wybranych”?