Uważajcie na swoje konta

Myśle ze wiem do czego zmierzasz…Ale czy z takim samym spokojem reagujesz gdy ktoś CIEBIE atakuje?
Lub kogos kto na atak nie zasluguje?
I gdy widzisz ze to jest praktycznie bezkarne?

2 polubienia

Wyrzuciłam dzisiaj nie kilka lecz kilkanaście i jakoś nie ruszyło mnie to.
Z reakcją różnie bywa. To zależy na ile jest “dotkliwa” zaczepka.
Nigdy się nie sprzeczam, najwyżej czasem (rzadko) napiszę coś złośliwego i zniknę. W imię czego mam stracić swój dobry humor, bo ktoś tak chce? A ja chcę mieć nadal dobry, więc będę taki miała :slightly_smiling_face:
Sprzeczki zostawiam przekupkom. :wink:

5 polubień

Ja mam jednak zakodowane ze jesli sie z czyms nie zgadzam to o tym mówie.Jesli widze ze islamce mordują murzynów w pólnocnej Nigerii to o tym mówie…
Jesli ktoś w tym czasie nie reaguje bo nie ma tam"prawactwa" to o tym mowie a nawet krzycze.
Trudno.Falsz i niesprawiedliwość ale przede wszystkim,poprawnosc polityczna to okolicznosci w ktorych nie milcze.
A potem to sie przerzuca na sprawy takie jak np. jakies forum o ktorym świat nie ma pojecia :joy:
Bo to jest pewien mechanizm lub jakas cecha osobowosciowa…
I raczej inny juz nie będę

2 polubienia

Hahaha… Wobec tego w porównaniu z Tobą jestem oazą spokoju. Żeby mnie wyprowadzić z równowagi, to trzeba się naprawdę ale to naprawdę postarać. :joy:

3 polubienia

Tak,zauważylem to i faktycznie jesteśmy jak wulkan obok parku narodowego Banff :joy:

1 polubienie

To nie jest to harmonijny. On by programu do vpn nie zainstalował… Choć kiedyś się chwalił że dostał w Plusie tzw bezpieczny internet.

1 polubienie

Za leniwy umysłowo jest.

3 polubienia

Dokładnie. To ktoś wyrachowany jednocześnie znający jakieś podstawy.

2 polubienia

Mam to w dupie, piwo teraz sobie piję… :beer: :+1:

4 polubienia

Moje się chłodzi… za godzinkę będzie miało 3-4 stopnie.

1 polubienie

Procedury zachowane być muszą. Ciepłe piwo, przestaje być piwem.

1 polubienie

Wlasnie…zasnąlem przy wloskim Peroni :innocent:
A jednak czlowiek sie starzeje…

3 polubienia

Cholerka 11 stopni.

Nie mów, że piwa…

1 polubienie

No niestety jeszcze chwilka.

1 polubienie

No to cierpliwości życzę, smak piwa wynagrodzi.
Muszę spadać, później wpadnę skontrolować sytuację.

1 polubienie

Dzisiaj:
godz. 9.38;10.24;12.38;13.46

To stałeś się ulubieńcem.

Dostajesz zawsze o tej samej porze bo przeszlo mi przez mysl ze moze ten ktos ma zainstalowany symulator klikniec myszki

Meldowalem moderacji od samego poczatku i byc moze ona pamieta.Zaczeło sie na tyle dawno temu ze byc moze,masz racje.

1 polubienie