Oj,to nie jest ta sama pora.
Tych nocnych i o świcie tez nie brakuje!
Komuś mocno na odcisk nadepnąłeś.
To ile to piwo ma mieć? Kiedyś czytałem na jakimś że najlepiej smakuje w… kilku? Ale nie pamiętam w ilu xd
Och…Tego sie nie da powiedziec w liczbie pojedyńczej.
A z paru takich przypadków jestem wręcz dumny!
No…Moze slowo"dumny" to przesada ale zadowolony z pewnością!
No to ktoś musi mieć naprawdę nie pokolei żeby przez caly dzień i noc wysylac prośby o reset hasla ilis tam ludziom na pewno nie jest to dziecko bo one jednak śpią w tych godzinach
I nie jest to zielony bo lenistwo by go zgubiło.
Dziecko mentalne…To klasyczny niedorozwój.Stopień zawiści,zazdrości a co za tym idzie,jakiejs formy nienawiści kwalifikuje tę osobe do ośrodka z kratkami.
I to nie jest żart bo tacy ludzie są zdolni do wszystkiego.
Moim zdaniem jest to ktoś kto kiedyś bardzo sie rozczarowal na forum,brakiem akceptacji i pyskując oglosil swe odejscie.I dokonał tego
I teraz nie wytrzymuje nerwowo gdy widzi ze mozna żyć inaczej…
W Gnieznie jest taki oddział…W Poznaniu takze,przy Szpitalnej…Ale nie mam pojecia czy tam są kafejki internetowe
Ja ci powiem że jedną z takich osób(kobieta ) kojarzę. I ona w zawiści była by zdolna. Do tego ma doświadczenie w trollowaniu ( z 10 portali ja wyje.o)
@anon18020312 - co robiłeś dzisiaj o 15.17?
Jestem na 99% pewien ze to kobieta.
Problem zaczyna sie potem bo znajduje trzy takie"portrety"…Mimo iz jestem internetowym kadlubkiem
Czekałem aż piwo się schłodzi:)
I nie właziłeś na pocztę?
nie
Moja poczta to poczta do śmieci
A tak mam jakieś gówno.
Jakie niewiniątko
No ok. Wierzę Ci
spokojnie tylko winni się muszą tłumaczyć. A mam pytanie ty nie jesteś Joasia?
Nie jestem i nie znaliśmy się wcześniej
Spoko chodź nie do końca możesz być pewna:) Ja chciałem tylko spytać “Joasiu po co ci to? Osiedle leśne.”
To tekst z jakiejś książki lub filmu?
Niee. To do starej userki która w necie robi zamęt. Tu też była. A leśne to osiedle gdzie mieszka.