Uważajcie na swoje konta

Ci zaraz dam starą userkę! :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ona też układała i rozwiązywała rebusy i też była z zawodu stomatologiem?
Pytam, bo to jest dosyć mocny ślad. Nie każdy to potrafi.

1 polubienie

Nie. Nie była stomatologiem.

2 polubienia

No to jedno już się nie zgadza. I wystarczy :joy:
Odpowiem jeszcze na drugie. Na razie jestem jedyną kobietą na naszym forum układającą rebusy. Podejrzewam, że kiedyś będzie druga, bo Efka już delikatnie zaczyna :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Nie robiła rebusów. Uprawiała taką dziwną udawaną sztukę podobną do kalejdoskopu.

2 polubienia

No to już więcej nie pytaj mnie czy jestem Joasia. Ładne imię, ale nie moje. :joy:

2 polubienia

Pytałem byś nie odebrała przekazu dosłownie i personalnie :rofl:

1 polubienie

Piwo? A czemu nie dwa?

1 polubienie

Birbuś i jedno piwo?

1 polubienie

A moze podaj jeszcze jaka przeglądarka i rozdzielczość ekranu. No i system? Rozumiem nie chce ci się ale proszę.

1 polubienie

@siteadmin a gdyby zmienić sposób logowania z użytkownika na maila? Albo usunąć możliwość prośby o przypomnienie bez podania maila. Wówczas byście odstrzelili mu tę zabawę?

2 polubienia

O tym pisałem

1 polubienie

Nie zdążyłem przeczytać, bo ze 40 wpisów było. Samo przypomnienie hasła tylko poprzez podanie maila już mu zamknie te możliwości.

2 polubienia

Dokładnie. Albo 2 etapy. 1 login 2 mail. A to forum ma taka wtyczkę.

2 polubienia

i tylko w przypadku przypomnień wystarczy, bo lepiej nie ruszać logowania. Niektórzy mogą już nie mieć tych maili, albo nie ogarniać zmian.

Ale przypomnienie? Przecież mało kto z nas potrzebuje przypomnień

2 polubienia

prawda

1 polubienie

Ryzyko tego typu pomyłki zmniejszyłem sobie w ten sposób, że ustawiłem na swoim profilu ciemny motyw. Tak więc jasny oznacza, że nie jestem zalogowany, a ciemny, że jestem.

2 polubienia

To oznacza że jesteś ciemny nic więcej.

To oznacza, że jestem zalogowany, bo motyw na Pytamy jest powiązany z kontem, a nie jak na YouTube’ie, z ciasteczkami przeglądarki.

(nie chodzi o avatar tylko o tło strony)

serio?

1 polubienie

A te Ip to darmowe vpn