Ci zaraz dam starą userkę!
Ona też układała i rozwiązywała rebusy i też była z zawodu stomatologiem?
Pytam, bo to jest dosyć mocny ślad. Nie każdy to potrafi.
Nie. Nie była stomatologiem.
No to jedno już się nie zgadza. I wystarczy
Odpowiem jeszcze na drugie. Na razie jestem jedyną kobietą na naszym forum układającą rebusy. Podejrzewam, że kiedyś będzie druga, bo Efka już delikatnie zaczyna
Nie robiła rebusów. Uprawiała taką dziwną udawaną sztukę podobną do kalejdoskopu.
No to już więcej nie pytaj mnie czy jestem Joasia. Ładne imię, ale nie moje.
Pytałem byś nie odebrała przekazu dosłownie i personalnie
Piwo? A czemu nie dwa?
Birbuś i jedno piwo?
A moze podaj jeszcze jaka przeglądarka i rozdzielczość ekranu. No i system? Rozumiem nie chce ci się ale proszę.
@siteadmin a gdyby zmienić sposób logowania z użytkownika na maila? Albo usunąć możliwość prośby o przypomnienie bez podania maila. Wówczas byście odstrzelili mu tę zabawę?
O tym pisałem
Nie zdążyłem przeczytać, bo ze 40 wpisów było. Samo przypomnienie hasła tylko poprzez podanie maila już mu zamknie te możliwości.
Dokładnie. Albo 2 etapy. 1 login 2 mail. A to forum ma taka wtyczkę.
i tylko w przypadku przypomnień wystarczy, bo lepiej nie ruszać logowania. Niektórzy mogą już nie mieć tych maili, albo nie ogarniać zmian.
Ale przypomnienie? Przecież mało kto z nas potrzebuje przypomnień
prawda
Ryzyko tego typu pomyłki zmniejszyłem sobie w ten sposób, że ustawiłem na swoim profilu ciemny motyw. Tak więc jasny oznacza, że nie jestem zalogowany, a ciemny, że jestem.
To oznacza że jesteś ciemny nic więcej.
To oznacza, że jestem zalogowany, bo motyw na Pytamy jest powiązany z kontem, a nie jak na YouTube’ie, z ciasteczkami przeglądarki.
(nie chodzi o avatar tylko o tło strony)
serio?
A te Ip to darmowe vpn