Uważajcie na swoje konta

Sama świadomość czy jesteś zalogowany, niczego nie rozwiązuje. To nie my wywołujemy te wiadomości… i nie błąd systemu. To robi konkretna osoba, która korzysta z możliwości i niedoskonałości rozwiązań.
Powinno się tej osobie zablokować możliwość tej chorej zabawy.

Hmmm…do jakich wniosków dalej sie nie dojdzie,pozostaje dla mnie wciaz zagadka psychiki…Przerażający jest świat w jakim taki humanoid zyje.

1 polubienie

Collins - ostrożnie, bo to prawdopodobnie kobieta. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Wiem.Prawdopodobienstwo w mopim odczuciu jest na 100%.

1 polubienie

To wiesz również, że z kobietą jest tak, że jak się jej podpadnie, to tak łatwo nie odpuści :wink:
Coś Ty jej zrobił? :innocent:

2 polubienia

Tak jak juz Ci wspominalem…Wkrótce zobaczysz atak.
A jesli sie mylę,ok!Co moge powiedziec wiecej :relaxed:

1 polubienie

Bigoz czy bigoizica?

Mozsesz…
Orzesz…
I morzesz ogladac komedie kryminał rodem z Francji

dajcue soikój 5 pow mi znikło

1 polubienie

No bo to są znikusie :wink:

W necie nie ginie
A przypadkiem nie wlazłeś między wodke a zakąski?

Długo jeszcze będziecie karmić tego trolla? :expressionless:

Tak długo, aż mnie zauważy :rage:
Mnie nie nęka.
Jestem dla tej osoby niezauważalna.
Albo… mnie lubi :stuck_out_tongue_winking_eye:

Az troll pęknie z przejedzenia lub sie zaszczepi?

Ah, to Ty Efka? Sorki, nie zauważyłem Cię … :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Jak się zaszczepi taki troll szampionką mRNA, to zmutuje i wyrosną mu dwie dodatkowe ręce. Wówczas będzie tu działał dwa razy tyle. :joy:

1 polubienie

Wystarczy zmienić sposób przywracania hasła i będzie miał mnóstwo bezużytecznych rąk.

Powinno się to zrobić jak najszybciej. Dlaczego tak myślę? Zważcie, że sprawa trwa już bardzo długo i wciąż eskaluje. Do momentu mojego pytania, znaczna część osób o tym nie wiedziała lub myślała, że dotyczy to tylko ich. Osoba, która to robi jest tu stale i obserwuje portal. Zapewne też jest zarejestrowanym użytkownikiem. Być może rozmawia z wami prywatnie.
Mamy tu taką narrację, że to niegroźne, że nic owa osoba nie może… że właściwie o co chodzi? Że ja szukam dziury w całym…
Wyobraźcie sobie jednak, że zakładacie konto w jakimś innym portalu… i jako świeży użytkownik dostajecie mnóstwo powiadomień, że ktoś chce zresetować wasze hasło? Czy ufacie temu portalowi? Czy czujecie się swobodnie, wiedząc iż ktoś was nęka lub próbuje zrobić coś nielegalnego?
Więc ja myślę, że gdybym się zapisał na taki portal, to od początku miałbym do niego bardzo ograniczone zaufanie. Dlatego trudno mi się zgodzić z tezą o “nieszkodliwości” tych działań, bo one szkodzą i odstraszają ludzi.
Właśnie dlatego powinno się coś z tym zrobić. A jak ktoś wyżej wspomniał: portal ma opcję żeby wymagać podania maila przy próbie resetu hasła.
Moim zdaniem trzeba z tego skorzystać i to powinno zakończyć temat.

1 polubienie

Gorzej
Typ zmutuje na octopussy

Co za pokrętne wyznanie sympatii :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Staram się jak mogę … :wink:

1 polubienie