Uważajcie na swoje konta

Dawno zauważyłam, że jesteś niestrudzony w boju :wink:
Mnie ten problem nie dotyczył do dzisiaj. Wreszcie ten ktoś dostrzegł :joy:

1 polubienie

Do wszystkich mających problem z przychodzącymi wiadomościami na pocztę o prośbie resetu hasła ustawcie sobie ignorowanie wiadomości na poczcie wiadomości z pytamy i nie będziecie ich widzieć chyba wszystkie skrzynki mają takie opcje w każdym razie moje tak

2 polubienia

Kolega chyba nie trybi, że okazując poirytowanie tymi wiadomościami tylko nakręca półgłówka, który to robi :wink:

1 polubienie

Bron obosieczna
Zależy od ustawień poczty, ale moga byc klopoty z odzyskaniem hasla jak zapomnisz.

1 polubienie

Raczej mało komu i mało kiedy zdarza się zapomnieć hasło a od biedy można założyć drugie konto w takim wypadku poza tym ta opcja nie jest na stałe i można ją cofnąć w każdej chwili przynajmniej jest tak na moich pocztach

Kolega nie zauważył… że mimo braku informacji i zamiataniu po dywan… ten ktoś robił to przez ostatni miesiąc wobec wielu użytkowników.

I dopoki nie narobiles rabanu i czarnego PR byl tylko upierdliwym trollem
A jeszcze pare wpisów i zostanie bohaterem internetu.

Generalnie ja szkodzę portalowi?

Nie :rofl::rofl::rofl:odrobina adrenaliny nikomu nie zaszkodzila

Wiem zlosliwa malpa jestem

1 polubienie

Okonek, czy mogę prosić o żółty kolorek dla Ciebie za tę wypowiedź bezpośrednio nade mną?
Zachwyciłam się!
W samo sedno!

1 polubienie

Ty @anon86894402 szkodnikiem?
Na taki pomysł tylko osioł mógłby wpaść.

2 polubienia

Efka popieram. :joy:
@anon86894402 - nawet tak nie myśl.

Ty @joko możesz tego nie wiedzieć, jesteś z nami najkrócej. Można powiedzieć: nie znasz nas, ja mogę się tylko domyślić co teraz Mariusz myśli…

Aktualnie to kolega sie mam zrewanżuje wierszem.

Staz o niczym nie swiadczy

1 polubienie

Jestem innego zdania.
Żeby powiedzieć coś o człowieku, trzeba trochę z nim “porozmawiać”, być świadkiem zachowań w różnych sytuacjach. Do tego akurat potrzebny jest czas.
Można też iść na łatwiznę i zdać się na opinię innych.
Jak kto woli.

1 polubienie

znasz slowo intuicja?
a co do stazu? moja ciociobabcia mawiala, nie wychodz za maz za czlowieka jesli go nie widzialas pijanego

Intuicja? :joy:
Na intuicji niejednokrotnie się przejechałam w Internecie.
I pomyśleć, że tak im dobrze z “postów” patrzyło :joy:

aniolki?
:innocent: :innocent: :innocent:

1 polubienie

Mam być teraz szczera?
Zaznaczam, że nie zamierzam nikogo personalnie dotknąć. Ot takie osobiste podsumowanie.
Te aniołki , to niejednokrotnie niezłe numery… :grin:
Ci, którzy zdaniem ogółu uchodzili za zło, okazali się zajefajnymi ludźmi z zasadami.

2 polubienia