Dawno zauważyłam, że jesteś niestrudzony w boju
Mnie ten problem nie dotyczył do dzisiaj. Wreszcie ten ktoś dostrzegł
Do wszystkich mających problem z przychodzącymi wiadomościami na pocztę o prośbie resetu hasła ustawcie sobie ignorowanie wiadomości na poczcie wiadomości z pytamy i nie będziecie ich widzieć chyba wszystkie skrzynki mają takie opcje w każdym razie moje tak
Kolega chyba nie trybi, że okazując poirytowanie tymi wiadomościami tylko nakręca półgłówka, który to robi
Bron obosieczna
Zależy od ustawień poczty, ale moga byc klopoty z odzyskaniem hasla jak zapomnisz.
Raczej mało komu i mało kiedy zdarza się zapomnieć hasło a od biedy można założyć drugie konto w takim wypadku poza tym ta opcja nie jest na stałe i można ją cofnąć w każdej chwili przynajmniej jest tak na moich pocztach
Kolega nie zauważył… że mimo braku informacji i zamiataniu po dywan… ten ktoś robił to przez ostatni miesiąc wobec wielu użytkowników.
I dopoki nie narobiles rabanu i czarnego PR byl tylko upierdliwym trollem
A jeszcze pare wpisów i zostanie bohaterem internetu.
Generalnie ja szkodzę portalowi?
Okonek, czy mogę prosić o żółty kolorek dla Ciebie za tę wypowiedź bezpośrednio nade mną?
Zachwyciłam się!
W samo sedno!
Ty @anon86894402 szkodnikiem?
Na taki pomysł tylko osioł mógłby wpaść.
Efka popieram.
@anon86894402 - nawet tak nie myśl.
Ty @joko możesz tego nie wiedzieć, jesteś z nami najkrócej. Można powiedzieć: nie znasz nas, ja mogę się tylko domyślić co teraz Mariusz myśli…
Aktualnie to kolega sie mam zrewanżuje wierszem.
Staz o niczym nie swiadczy
Jestem innego zdania.
Żeby powiedzieć coś o człowieku, trzeba trochę z nim “porozmawiać”, być świadkiem zachowań w różnych sytuacjach. Do tego akurat potrzebny jest czas.
Można też iść na łatwiznę i zdać się na opinię innych.
Jak kto woli.
znasz slowo intuicja?
a co do stazu? moja ciociobabcia mawiala, nie wychodz za maz za czlowieka jesli go nie widzialas pijanego
Intuicja?
Na intuicji niejednokrotnie się przejechałam w Internecie.
I pomyśleć, że tak im dobrze z “postów” patrzyło
aniolki?
Mam być teraz szczera?
Zaznaczam, że nie zamierzam nikogo personalnie dotknąć. Ot takie osobiste podsumowanie.
Te aniołki , to niejednokrotnie niezłe numery…
Ci, którzy zdaniem ogółu uchodzili za zło, okazali się zajefajnymi ludźmi z zasadami.