Nie mam historii zapisywanej w kompie, jak natrafię na to to wkleję tak jak i Ty to zrobiłeś - odnośnie koronawirusa tylko i wyłącznie.
czyli piszesz o sobie…
a mądrość kochana a inteligencja to to niestety nie to samo…
Województwo Pomorskie
poczytaj - w razie czego siegnij do zrodel podanych pod artykulem
Oddaliśmy pod klucz żłobek, przedszkole i jest dodatkowe lokum na klasy 1, 2 i 3, każda klasa to inne piętro z oddzielnym wejściem i windą dla niepełnosprawnych, podobnie żłobek i przedszkole + plac zabaw z naturalnym statkiem na trawie, teraz jest sprzątanie i wyposażanie pomieszczeń, by zdążyć do 1 września. Wszelkie odbiory już były bez zastrzeżeń - sanepid / kuchnia, stołówka, straż pożarna, gazownia i elektrownia. Zainteresowanie dzieci i rodziców ogromne. Żle że pomału się robota kończy
Mnie w tym, że praktycznie nie mogę grac jako dj. Nie mogę również tanczyć w lokalu.
Właśnie zagrałem na jedynym, międzynarodowym wydarzeniu z mojej listy, które się odbyło. Było cudnie. Ludzie tańczyli cały weekend… Teraz wrócę do domu… i będę obserwował czy czegoś nie przywiozłem.
@efka Widziałam ostatnio starszego człowieka. Chyba zapomniał maski i szkoda mi było kasy na nową bo założył sobie na nos i usta foliową reklamówkę…
Na razie zwolnili ministra finansów, który zwrócił 41 tysięcy za podróże. Nie pomogło. Premier zawiesił działanie parlamentu (są takie prawa w Kanadzie, że na ileś tygodni można zawiesić parlament). Metody takie trochę kaczyńskie, zawieszony parlament do 23 września, i będą mieli 2 dni na przegłosowanie następnego pakietu pomocy, chociaż ja myślę, że chcą zobaczyć jak zacznie się szkoła, co z tego wyjdzie…
to zawieszenie dzialan parlamentu to chyba spadek po Anglikach?
a z tym rozpoczeciem szkoly to wszedzie kociokwik - kazdy by chcial zjesc cukierka i miec cukierka.
Owszem, mamy bardzo brytyjskie prawo, od okręgów jednomandatowych zaczynając…
po krolowa jako glowe panstwa?
No. Nawet musiałem królowej przysięgać na wierność podczas ceremonii nadania obywatelstwa
skaranie boskie z tymi krolami…
one tylko użyźniały ogrodek.
a poza tym urocze.
Bo koronawirusy mają swoją specyfikę … Każda grupa wirusów może mieć inną specyfikę … Traktujemy wirusy jakby to było jedno i to samo, a każdy zupełnie inaczej wpływa na organizm …
Do niedawna w ogóle uważano, że tzw. Koronawirusy są nie groźne, ale pojawił się koronawiurs z Wuhan i się okazało, że jednak niektóre koronawirusy potrafią być groźne …
Najbardziej mi przeszkadza w spokojnym codziennym życiu.
Włączam telewizję=WIRUS!!!
Włączam net=WIRUS!!!
I ten widok ludzi w maskach-jak po skażeniu środowiska…
Może chcą nas przyzwyczajać,że spaliny były,są i BĘDĄ szkodliwe dla płuc?
A SMOG też mniej szkodliwy,gdy kagańcem nos i usta zasłonisz…
TAKA MĄDROŚĆ MIMO WSZYSTKO…