Seriami na serio. Pojedyńczo też. Bo można tak i tak. Jest przełącznik.
Co to za seria jak w magazynku tylko 30 pocisków.
Dodaj jeszcze Indie. Pod tym wzgledem duzo od Pakistanu sie nie roznia.
W magazynku są naboje. Pocisk jest częścią naboju…
Serio, byś nie chciał, aby ta seria 30 pocisków, kaliber 7,62 poleciała w Twoim kierunku.
Oj chyba nikt by nie chciał. Ale seriami to brzmi dumnie
Nigdy nie uwierze w to ze te lewackie protesty obywateliRP, KODu czy “kobiet” są bez powodu “atakowane” przez policje, bo wiem że nie… C9 ma zrobic Policja jeżeli wściekły tłum ich atakuje… niektórym sie dobrze mówi gdy protest( z nazwy) w slysznej sprawie, ale już gdyby na ulicy chodzili nie z waszymi poglądami to chciałoby sie porządek na ulicach… każde zamieszki wywoływane są przez protestujących… i niech mi lewaxkie media nie wmawiają, że wyszła policja na ulice w celu rozpedzenia protestów jak w krajach właśnie typu affanistan z talibami buahaha XD Jeżeli kobiety protrstowały by normalnie to Policja nie miała by żadnego powodu… no ale fajnie gdy w mediach widac ze policja “atakuje” kobiety a glupi pis nie wpadnie na to ze to woda na młyn dla totalnej i rozpedza kobiety buahahah naiwni widzowie TVN
Zmien dilera @GumowaFoka i przeczytaj jeszcze raz co napisales.
Jak co napisalem? Prawde napisalem… ktos powinien zmienic dilera jezeli uwaza ze Policja w Polsce rozpedza protesty jak w afganistanie itp… moze ty przexzytaj jeszxze raz co napisalem, bo na serio ja to zrobilem i nie moge doszukac sie zadnej kontrowersji
Pozyjesz to moze znajdziesz analogie.
Pomyśl Gumiś. Tusk podobno znienawidzony przez Polaków chodzi bez ochrony. Jaro który podobno nie rządzi ma ochronę i obstawę policji. Policja nie jest od ochrony takich buców a od pilnowania by zwykłym obywatelom krzywda się nie działa.
To na inny temat , no ale, wiec mozemy uznac ze Kaxzyński to tylko zwykly posel i najbardziej znienawidzona osoba w kraju, pewnie codziennie okolice jego domu są nawiedzane przez agresorów a co dopiero podczas jakichś protestow…podobno tez udowodniono że większą nienawiścią pałają wyborcy opozycji do wyborcow pisu niż odwrotnie XD
Rozumiem ze z tą policją pod domem kaczynskiego to niendo konca normalne, ale jak to ma w takim razie wyglądać? Przeciez na serio nie trudno sobie wyobrazic ze NAWET jakis uxzciwy wyborca PO spotkajac jarka samego na ulicy moze zrobic mu krzywde (jak nasz kolega bingola) a nawet wiecej a co dopiero jakies bojówki arakujaxe jego dom… czy fanatycy jacys xd
Jak by chcieli mu zrobić krzywdę dawno by zrobili. Gość ma po prostu coś za skórą i nerwicę natręctw.
Ale jestes sobie w stanie wyobrazic, ze dzis Jarek wychodzi calkowicie sam pieszo na zakupy do biedronki i na 99 procent w drodze do sklepu jest popychany opluwany zaxzepiany wyzywany kopany itp ? Bo ja jestem tego pewny, ze takich mamy… wyborxow XD
Podobno większość ludzi go popiera?
Jarek mieszka w warszawie a nie na wsi na p8dkarpaciu xd
To sie nazywa syndrom oblezonej twierdzy i niestety jest zarazliwe niczym pospolity covidek. Albo nawet bardziej?
Ale ogólnie o czym mówisz? on do biedronki? zabiły by go ceny
Najpierw musialby buraka od rzodkiewki odróżnić