Ja wiem, że z tego pierwszego dokumentu co najmniej 70% to prawda na podstawie własnych doświadczeń … A co do dwóch pozostałych to paraliże przysenne sam przeżyłem i dlatego traktuje je z mniejszym przymrużeniem oka niż @birbant
Mój szwagier miał takie paraliże, medycyna go z tego wyleczyła.
One się zdarzają … Tzn. same paraliże ma każdy … Chodzi tak naprawdę o ich zaburzenia, że budzisz się, a nie możesz poruszać jeszcze swoim ciałem …
Ponoć gdybyśmy nie byli sparaliżowani to byśmy lunatykowali podczas snów …
Pewne fizyczne niedomagania organizmu powodują te paraliże, Wystarczy te niedomagania wyleczyć.
No tak jeszcze nie miałem Jak sie raz obudze to do roboty!!!
Mnie się jeszcze nigdy taki paraliż nie zdarzył.
Ale to jest Discovery na yt xd
No i co z tego? Tam też zdarza im się bajdurzyć… I to nie raz się z tym spotkałem.
Ja już też pisałam na starym pytamy, jak moja koleżanka słyszała otwierane drzwi, kroki i odsuwane krzesło w kuchni. Była pewna,że w tym momencie wszedł do niej do domu szwagier, tylko zastanowiło ją,że on nie powiedział “cześć”. Poszła do kuchni, myśląc,że on tam jest i siedzi na tym krześle,wchodzi a … kuchnia pusta. I w tym momencie zadzwoniła teściowa,że ten szwagier nie żyje. Moja koleżanka odebrała to tak,te odgłosy - tych drzwi, kroków i krzesła jakby on chciał się z nią pożegnać.
Takich opowieści, to ja setki słuchałem. Gałęzie drzewa, które dosięgają okien, a są na to zbyt krótkie i tym podobnie… I zawsze ktoś wtedy umiera. Nie daję wiary takim opowieściom.
Tym nie mniej być może coś w tym jest … Chociaż ja też raczej póki co w ogóle w nie nie wierzę …
Mi sie przy horrorach zupelnie dobrze dzierga na drutach.
Ciekawe jest to, że przynajmniej z pozoru stoi to w sprzeczności z opowieściami o śmierci klinicznej …
Moim zdaniem ciekawą historię o śmierci klinicznej opisał kazio w moim temacie o snach proroczych …
Moim zdaniem nawet jeśli się to zdarza, to nie są to te osoby rzeczywiście tylko demony, które mają nam zmienić światopogląd na niewłaściwy …
Nie zapędzaj się tak.
Sprawdź sobie kto wypowiedział te święte słowa:
– Kiedy rozum zasypia, budzą się demony.
A w Polsce takim demonem jest teraz PiS.
Kto tak powiedział ? Bo nie chce mi się szukać ? Tak jest w biblii napisane ?
PiS PiSem, ale zacząłem sobie to wszystko układać w głowie co o tym wszystkim sądzić, bo sporo tego było …
W życiu bym nie pomyślał, że tyle doświadczę … Pytanie jak to wszystko interpretować …
To spytaj się koleżanki @okonek bo Ona w związku ze swym miejscem zamieszkania wie lepiej ode mnie…
To znaczy, że jeszcze bardzo niewiele doświadczyłeś.
Szczerze to może zbyt dużo … Możliwe, że wystarczy już … Sam nie wiem … To co się ostatnio stało … Nie wiem jak mam to interpretować … Nie napisałem tego tutaj publicznie… Bo jestem w szoku … W teorii można by to zinterpretować na kilka sposobów…
Niech Ci będzie…
Chciałbym zamienić Twoje mistyczne doświadczenia na moje realne przeżycia negatywne.
Tzn komunę itd Też bym na twoim miejscu tak chciał