W tym domu straszyło...?

Ja wiem, że z tego pierwszego dokumentu co najmniej 70% to prawda na podstawie własnych doświadczeń … A co do dwóch pozostałych to paraliże przysenne sam przeżyłem i dlatego traktuje je z mniejszym przymrużeniem oka niż @birbant

Mój szwagier miał takie paraliże, medycyna go z tego wyleczyła.

1 polubienie

One się zdarzają … Tzn. same paraliże ma każdy … Chodzi tak naprawdę o ich zaburzenia, że budzisz się, a nie możesz poruszać jeszcze swoim ciałem …

Ponoć gdybyśmy nie byli sparaliżowani to byśmy lunatykowali podczas snów …

Pewne fizyczne niedomagania organizmu powodują te paraliże, Wystarczy te niedomagania wyleczyć.

1 polubienie

No tak jeszcze nie miałem :roll_eyes: Jak sie raz obudze to do roboty!!!

2 polubienia

Mnie się jeszcze nigdy taki paraliż nie zdarzył.

1 polubienie

Ale to jest Discovery na yt xd

1 polubienie

No i co z tego? Tam też zdarza im się bajdurzyć… I to nie raz się z tym spotkałem.

2 polubienia

Ja już też pisałam na starym pytamy, jak moja koleżanka słyszała otwierane drzwi, kroki i odsuwane krzesło w kuchni. Była pewna,że w tym momencie wszedł do niej do domu szwagier, tylko zastanowiło ją,że on nie powiedział “cześć”. Poszła do kuchni, myśląc,że on tam jest i siedzi na tym krześle,wchodzi a … kuchnia pusta. I w tym momencie zadzwoniła teściowa,że ten szwagier nie żyje. Moja koleżanka odebrała to tak,te odgłosy - tych drzwi, kroków i krzesła jakby on chciał się z nią pożegnać.

3 polubienia

Takich opowieści, to ja setki słuchałem. Gałęzie drzewa, które dosięgają okien, a są na to zbyt krótkie i tym podobnie… I zawsze ktoś wtedy umiera. Nie daję wiary takim opowieściom.

2 polubienia

Tym nie mniej być może coś w tym jest … Chociaż ja też raczej póki co w ogóle w nie nie wierzę …

1 polubienie

Mi sie przy horrorach zupelnie dobrze dzierga na drutach.

2 polubienia

Ciekawe jest to, że przynajmniej z pozoru stoi to w sprzeczności z opowieściami o śmierci klinicznej …

Moim zdaniem ciekawą historię o śmierci klinicznej opisał kazio w moim temacie o snach proroczych …

Moim zdaniem nawet jeśli się to zdarza, to nie są to te osoby rzeczywiście tylko demony, które mają nam zmienić światopogląd na niewłaściwy …

Nie zapędzaj się tak.

Sprawdź sobie kto wypowiedział te święte słowa:
– Kiedy rozum zasypia, budzą się demony.

A w Polsce takim demonem jest teraz PiS.

4 polubienia

Kto tak powiedział ? Bo nie chce mi się szukać ? Tak jest w biblii napisane ?

PiS PiSem, ale zacząłem sobie to wszystko układać w głowie co o tym wszystkim sądzić, bo sporo tego było …

W życiu bym nie pomyślał, że tyle doświadczę … Pytanie jak to wszystko interpretować …

1 polubienie

To spytaj się koleżanki @okonek bo Ona w związku ze swym miejscem zamieszkania wie lepiej ode mnie… :shushing_face: :crazy_face:

1 polubienie

To znaczy, że jeszcze bardzo niewiele doświadczyłeś. :grinning:

2 polubienia

Szczerze to może zbyt dużo … Możliwe, że wystarczy już … Sam nie wiem … To co się ostatnio stało … Nie wiem jak mam to interpretować … Nie napisałem tego tutaj publicznie… Bo jestem w szoku … W teorii można by to zinterpretować na kilka sposobów…

Niech Ci będzie… :grinning:

Chciałbym zamienić Twoje mistyczne doświadczenia na moje realne przeżycia negatywne.

1 polubienie

Tzn komunę itd :smiley: Też bym na twoim miejscu tak chciał :slight_smile: