Widzieli dziś koniunkcję Jowisza z Wenus, widzieli?

O k…, racja!

2 polubienia

Krzyczy holenderski ZUS,
Siódmy przypadek, wiedzieć to, mus…
:rofl:

1 polubienie

Warto, bo planety dalej będą na niebie, tylko z każdym dniem będą się już oddalać. Tak więc cały czas masz nadal szansę.

1 polubienie

Prochem marnym, wietrzną istotą, każdego dnia robiącą krok w kierunku miejsca, w którym kończy się wielkość tego świata.
Ale wybieram O! do tego czasu :smiley:

1 polubienie

To dzis popatrze, bo pogoda piekna.

1 polubienie

Zrobiłam wczoraj całą sesję fotograficzną. :smiley: Wyszło trochę lepiej ale tylko trochę.

1 polubienie

Dawaj ją tutaj, niech innym wyjdą gały z zazdrości… :grin:

1 polubienie

Ja musze aparat naladowac.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

1 polubienie

To jest wyjątkowo ciekawe ujęcie. :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Jak ktoś nie ma wyobraźni, to nic nie zobaczy.
A ja tam widzę tyle planet, że hoho… Nie tylko Jowisza i Wenus, ale i rodzące się księżyce, tańczące komety, pędzące meteory a nawet czarną dziurę. Ale tylko jedną… :thinking:

1 polubienie

Dodam, że znalazłem niektore wspomniane obiekty na zdjeciu i powiekszylem, co potwierdzam poniżej

IMG_20230303_095421

3 polubienia

Ta lampa w prawym dolnym rogu jest do oświetlania krańca wszechświata, żeby żaden kosmiczny żeglarz nie wpadł na mieliznę. :smiley:

2 polubienia

Nic mi o lampach nie pisz. Miesiąc temu po lampę jechałem aż do Wilna. I tą lampę przywiozłem. Czaisz to? Gnać przez trzy kraje po jedną lampę?
Tak było…

3 polubienia

Przecież wyraźnie widać na zdjęciu koleżanki herytiery Ziemię rodzącą drugi Księżyc… :crazy_face:

2 polubienia

No widzisz, ale ta lampa byla zamieszkana przez dżina?

1 polubienie

Na mojego kumpla mówili Jin. Gdy się pojawiała pełna butelka to i on się zjawiał nie wiadomo skąd…

2 polubienia

Ekonomiczniej było by gnać przez jeden kraj po trzy lampy. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Wariaci szepczą, że nie ma zysku w ekonomii. Ciekawe w takim razie czy ekonomia jest w zysku… :thinking:

3 polubienia

Juz sie zadyma powoli zaczyna…
Tym razem nie o zysk w ekonomii :wink:

1 polubienie

Z HOKO to jak z Jinem. HOKO się pojawi to na mur beton zadyma będzie. Nie trzeba kończyć kursu astrologii by takie rzeczy przewidzieć.

2 polubienia