Wiagra?
Bierz. Nie zaszkodzi i zrobi, co ma zrobić. Też tak miałem.
Mozesz, otruc sie nie otrujesz. Moze mnie @benasek poprawi, ale takie same tabletki sa sprzedawane zarowno w listkach, jak i odkrecanych sloiczkach i w warunkach domowych nic sie nie dzieje…
Listki to wynalazek z lat 60-70 ubieglego wieku, dla wojska, zeby chronic lekarstwa w warunkach polowych, z czasem przeszly rowniez na uzytek cywilny.
Wiagra, to dla szwagra.
Ok. Akurat nie przeczytałem waszych odpowiedzi i znalazłem coś innego… Bo łeb mi pęka. Ale jakby co to tamtą jeszcze się przyda xd
Ja się w końcu zaszczepiłam
Czekam, aż chip zacznie się łączyć z wikipedią
To dopiero po drugiej dawce
Najgorzej jest przy aktualizacji. Wtedy na jakieś 5 minut nie będziesz w stanie się poruszać. Ten moment jest poza tym wymazywany z pamięci.
moga byc tez objawy jak przy opanowaniu przez demony. Ciekawe czy kolega @anon52897632 sie szczepil?
Podobno ów chip pozwala płacić zbliżeniowo. Karty nie trzeba mieć
Pozwala, ale jak jesteś w pobliżu kasy, to Twój chip płaci za wszystkich, którzy są w pobliżu.
Taki czip to żony mają, zawsze znajdą, gdzie mąż kasę schowa. Od wieków.
bo mezowie tak chowaja, zeby zona mogla znalezc.
A gdzieby nie schował, to i tak wywęszy…
Takie nochale mają?
Naturalne czipy…
Póki co jeszcze nie A czy się zaszczepię to czas pokaże … Póki co nie mam takiej możliwości
Na razie studenci mogą być zaszczepieni tylko z gr. 0 (z kierunków medycznych).
Ale nawet tu jeszcze nie wszyscy są zaszczepieni
Sytuacja bardzo się poprawiła, od kiedy zaczęli szczepić grupę 0 Astrą (wcześniej przez długi czas był zastój), ale skuteczność Astry w porównaniu do Pfizera i Moderny jest, jaka jest, i dużo ludzi jeszcze liczy, że sobie upoluje Pfizera i rezygnuje lub odracza szczepienie Astrą.
Mi się udało w ten sposób, jakiś tydzień po terminie wyznaczonym na Astrę, dorwać Pfizera (ktoś zamówił nadmiar)
A podobno szczepionki zaczynają działać dopiero po kilku tygodniach od zaszczepienia.
Kazda szczepionka tak dziala. Zanim organizm wyprodukuje przeciwciala musi uplynac troche czasu.
A labidzenie Krawczyka, ze sie szczepil i zachorowal?
Nie wiem kto glupszy? Newsolap, ktory dal sie wziac na plewy czy sam zainteresowany siejacy panike?
No coz polski Elvis Presley bardzo cierpiacy jest…