Też takie wrażenie odnoszę. A Belinda jakaś przygaszona. To jednak chyba “wina” Igi.
Ale grozna.Szuka swej szansy.
Na razie,nie ma zbyt wiele do powiedzenia bo serwis Igi jest utrzymany.I to dość pewnie.
No i “Twoje” 5:2
6:2…
Nie spodziewałem się że to nastąpi w tak pięknym stylu!
Kapitalna gra Igi Świątek!!!
Co się stało?Bo COŚ się stało!!!
Wim,przepytałbym Cię bo w cuda wierzę ale nie w sporcie!
Gramy dalej!
Nokdaun. Belinda zamroczona. Oby się nie odmroczyła. Nieśmiało chciałbym zauważyć, że to dzieje się na trawie.
So far,so good…
Iga jak za najlepszych czasów! Silna i swobodna…
I jeśli wczoraj były nerwy,dzisiaj ja ich nie widzę…
Najpierw Iga sama chciała się przełamać, a następnie z wdziękiem obroniła swe podanie. 1:0.
Niesamowite…Chwilami oczom nie wierzę…
Liczyłem na powrót Igi w następnym sezonie.Może pod koniec tego…
Jprdl !!! Co ta Iga poczynia? Śni się mnie czy cóś?
Anglicy mawiają:Never a dull moment!
Ani chwili nudy…
No i faktycznie…Takich popisów Igi nie widziałem od prawie 2 lat…
Raz jeszcze:NIESAMOWITE!
Póki co, Iga gasi ją jak świecę. Mam holenderskich komentatorów i też w samych superlatywach.
5:0. Belinda serwuje i jest to jej gem antypiekarniczy.
To przerasta Belindę.Nie wiem czy zdrowotnie ale psychicznie wręcz miażdży.
Przecież ona gra dobrze!
A jednak przegrywa wszystko…
Dewastacja! Bez możliwości zamiatania. Czy u Ciebie w telewizorze Iga też dała taki kosmiczny koncert?
Nigdy dosyć takich wzruszeń!!!
Silna,pewna siebie,rozsądna dziewczyna…Taką ją zapamiętałem i dlatego troche bolało że coś ostatnio się knociło…Ale wiedzieliśmy o tym że i porażki przyjdą…
Przynajmniej oficjalnie,każdy wiedział…
Nikt z nas nie zna tenisowej kuchni…
I ja także nie wierzyłem w Wima…
W kategorii cudu, traktuję to co widzę…Nie do uwierzenia bo były gemy jakich na piachu nie widywałem!
To nie moja sprawa ale…Biedna Belinda!
Dobrze i rozsądnie próbująca grać,zawodniczka.Bez jakichś koszmarnych błedów…A jednak to była egzekucja.Jak strzelanie ze stena do mausera.Z calym szacunkiem dla naszych producentów.
Wielki powrót Igi produkuje się na waszych oczach, co to musi być, będę później skrótów gdzieś szukał. Chociaż widziałem wczoraj skróty z Belindą przeciwko Mirze, i mam wrażenie, że żadna z nich nie mogła mieć żadnych szans z Igą.
No i nowe odkrycie dzisiaj na FORUM.PYTAMY.ONLINE pierwszy raz usłyszałem RADIO tutaj !!! A mianowicie dwóch fascynatów tenisa najzwyczajniej w świecie popełniało komentarze niczym płynące jak woda, i jak się w czytać, to można było usłyszeć komentarze, bardzo emocjonujące do tego
Gratulacje pomysłu @collins02 i @birbant
Ciekawe jak by to na streamie leciało.
Dziś wygrała by z każdą. Oby tak i w finale. Słucham holenderskiego studia tenisowego. Padają tam takie zdania; - Czyżby powrót Igi? Odrodzenie Igi. już z Collins było widać, że coś dobrego dzieje się u Swiatek. Pierwszy krok Igi w powrocie na tron itd…, itp…
Było też o przyczynach kryzysu, poruszono tę nieszczęsną aferę ale bardzo pozytywnie.
A w po meczu jeden z komentatorów powiedział do drugiego; - Przewiduję poważne kłopoty dla tenisistek z czołówki, bo Iga się odnalazła…
“Radio”…
To chyba przenośnia,tak?
Faktycznie obaj jesteśmy z pokolenia,"halooo,halooo…Tu helikopter"I Bohdan Tuszyński nadający co godzinę z Wyscigu Pokoju…
Tak wyszło?
To fajnie!
Cieszę się że tak to znalazłeś.