Wimbledon 2025

Też takie wrażenie odnoszę. A Belinda jakaś przygaszona. To jednak chyba “wina” Igi.

2 polubienia

Ale grozna.Szuka swej szansy.
Na razie,nie ma zbyt wiele do powiedzenia bo serwis Igi jest utrzymany.I to dość pewnie.

2 polubienia

No i “Twoje” 5:2 :winking_face_with_tongue:

2 polubienia

:roll_eyes: :innocent: :wink:

2 polubienia

6:2…
Nie spodziewałem się że to nastąpi w tak pięknym stylu!
Kapitalna gra Igi Świątek!!!

Co się stało?Bo COŚ się stało!!!
Wim,przepytałbym Cię bo w cuda wierzę ale nie w sporcie!

Gramy dalej!

2 polubienia

Nokdaun. Belinda zamroczona. Oby się nie odmroczyła. Nieśmiało chciałbym zauważyć, że to dzieje się na trawie.

2 polubienia

So far,so good…
Iga jak za najlepszych czasów! Silna i swobodna…
I jeśli wczoraj były nerwy,dzisiaj ja ich nie widzę…

2 polubienia

Najpierw Iga sama chciała się przełamać, a następnie z wdziękiem obroniła swe podanie. 1:0.

2 polubienia

Niesamowite…Chwilami oczom nie wierzę…
Liczyłem na powrót Igi w następnym sezonie.Może pod koniec tego…

2 polubienia

Jprdl !!! Co ta Iga poczynia? Śni się mnie czy cóś?

2 polubienia

Anglicy mawiają:Never a dull moment!
Ani chwili nudy…
No i faktycznie…Takich popisów Igi nie widziałem od prawie 2 lat…

Raz jeszcze:NIESAMOWITE!

2 polubienia

Póki co, Iga gasi ją jak świecę. Mam holenderskich komentatorów i też w samych superlatywach.

2 polubienia

5:0. Belinda serwuje i jest to jej gem antypiekarniczy. :smiling_face_with_sunglasses:

2 polubienia

To przerasta Belindę.Nie wiem czy zdrowotnie ale psychicznie wręcz miażdży.
Przecież ona gra dobrze!
A jednak przegrywa wszystko…

2 polubienia

2 polubienia

Dewastacja! Bez możliwości zamiatania. Czy u Ciebie w telewizorze Iga też dała taki kosmiczny koncert? :zany_face:

2 polubienia

Nigdy dosyć takich wzruszeń!!!
Silna,pewna siebie,rozsądna dziewczyna…Taką ją zapamiętałem i dlatego troche bolało że coś ostatnio się knociło…Ale wiedzieliśmy o tym że i porażki przyjdą…
Przynajmniej oficjalnie,każdy wiedział…
Nikt z nas nie zna tenisowej kuchni…
I ja także nie wierzyłem w Wima…
W kategorii cudu, traktuję to co widzę…Nie do uwierzenia bo były gemy jakich na piachu nie widywałem!

To nie moja sprawa ale…Biedna Belinda!
Dobrze i rozsądnie próbująca grać,zawodniczka.Bez jakichś koszmarnych błedów…A jednak to była egzekucja.Jak strzelanie ze stena do mausera.Z calym szacunkiem dla naszych producentów.

2 polubienia

Wielki powrót Igi produkuje się na waszych oczach, co to musi być, będę później skrótów gdzieś szukał. Chociaż widziałem wczoraj skróty z Belindą przeciwko Mirze, i mam wrażenie, że żadna z nich nie mogła mieć żadnych szans z Igą.

No i nowe odkrycie dzisiaj na FORUM.PYTAMY.ONLINE pierwszy raz usłyszałem RADIO tutaj !!! A mianowicie dwóch fascynatów tenisa najzwyczajniej w świecie popełniało komentarze niczym płynące jak woda, i jak się w czytać, to można było usłyszeć komentarze, bardzo emocjonujące do tego :slight_smile: :sweat_smile:
Gratulacje pomysłu @collins02 i @birbant
Ciekawe jak by to na streamie leciało.

2 polubienia

Dziś wygrała by z każdą. Oby tak i w finale. Słucham holenderskiego studia tenisowego. Padają tam takie zdania; - Czyżby powrót Igi? Odrodzenie Igi. już z Collins było widać, że coś dobrego dzieje się u Swiatek. Pierwszy krok Igi w powrocie na tron itd…, itp…
Było też o przyczynach kryzysu, poruszono tę nieszczęsną aferę ale bardzo pozytywnie.
A w po meczu jeden z komentatorów powiedział do drugiego; - Przewiduję poważne kłopoty dla tenisistek z czołówki, bo Iga się odnalazła…

2 polubienia

“Radio”…
To chyba przenośnia,tak?
Faktycznie obaj jesteśmy z pokolenia,"halooo,halooo…Tu helikopter"I Bohdan Tuszyński nadający co godzinę z Wyscigu Pokoju…
Tak wyszło?
To fajnie!
Cieszę się że tak to znalazłeś.

2 polubienia