Takich filmików nie oglądam. Szczepionki nie będą obowiązkowe.
Tylko niezaszczepieni będą tak wielostronnie dyskryminowani, jakby byli zmuszeni do zaszczepienia się.
Tego się właśnie obawiam…
Ja się obawiam że ludzie nieodpowiedzialni za swoje słowa, które wygłaszają swoje przekonania głośno, dobitnie, jako jedyną prawdę, nie pozwolą innym na spokojne zastanowienie sie i zadecydowanie jak sie do problemu ustawić.
Problem jest duży, działania naszego kochanego rządu z kolejnymi ministrami jak na odpustowej karuzeli nie pozwalają na wiarę ich słowom i poczynaniom. W kraju coraz bardziej kręci się na szczytach władzy głównie własne lody, a społeczeństwo ze swoimi samorządami zostawione jest sobie.
Ostatnia tzw. konferencja prasowa pana Piontkowskiego z gronem lizodupów z jego resortu, to był szczyt lekceważenia narodu. Choć kto wie jakie szczyty ten rząd jeszcze osiągnie.
Niezaszczepieni będą jak Żydzi przed 2 wojna na ulicach xd
Ale nie damy się!
Zaszczepią,zaczipują i do kamieniołomów na Marsie wyślą…
TFU<TFU<TFU
Co ja pitolę?
Na Marsie kolego
Wifi mi padlo dobrze miec zapasowego dostawcę netu
Kredyt wezmą z kolan wstaną, Ziobrę zatrudnią
Widziałam ten film, pełno takich
“Prawd” w necie.
Jeden z lekarzy najlepiej podsumował kwestię covida.
…ludzie są pogubieni, panuje chaos i dezinformacja. W każdym kraju walka z wirusem jest inna, każdy z nas inaczej na niego reaguje, ale to nie Dżuma.
Nie popadajmy w panikę, nie obawiajmy się jesieni, zachowujmy ostrożność, trzymajmy dystans i róbmy swoje. W domach nas nie zamkną, nie ma takiej możliwości.
Skoro nie oglądasz to skąd masz wiedze co w nich jest… dziwne. I jeszcze nieraz zaprzeczasz i komentujesz.
Mozesz tez w wolnej chwili podsumowac wlasnymi slowami glowne przeslanie filmu?
Aż takim leniem jesteś, że nie potrafisz sam pomyśleć i sobie streścić… a najpierw obejrzeć?? Trudne to nie jest doprawdy. A wisi od wczoraj
Twoich przemyśleń też nie widzę. I kto tu jest leniem?
Ty ode mnie wymagasz, bym ci streściła, a nie ja od ciebie.
Kazda wymowka dobra, zebys uniknela myslenia…
Ha! Sikam ze śmiechu z powodu tej “riposty”…
O tym to już lepiej porozmawiaj z lekarzem.
Wole z tobą.