Włoski lekarz ostrzega Covid -19 - szczepienia, słyszeliście?

https://www.youtube.com/watch?v=NZb7OGG7KKc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3TwUSjG0E0UEdOr3XvAFkDYP48Ea3VJxNtsfaJrbQvw1vgPUJFiBpS01M

2 polubienia

Takich filmików nie oglądam. Szczepionki nie będą obowiązkowe.

1 polubienie

Tylko niezaszczepieni będą tak wielostronnie dyskryminowani, jakby byli zmuszeni do zaszczepienia się.

3 polubienia

Tego się właśnie obawiam…

2 polubienia

Ja się obawiam że ludzie nieodpowiedzialni za swoje słowa, które wygłaszają swoje przekonania głośno, dobitnie, jako jedyną prawdę, nie pozwolą innym na spokojne zastanowienie sie i zadecydowanie jak sie do problemu ustawić.
Problem jest duży, działania naszego kochanego rządu z kolejnymi ministrami jak na odpustowej karuzeli nie pozwalają na wiarę ich słowom i poczynaniom. W kraju coraz bardziej kręci się na szczytach władzy głównie własne lody, a społeczeństwo ze swoimi samorządami zostawione jest sobie.
Ostatnia tzw. konferencja prasowa pana Piontkowskiego z gronem lizodupów z jego resortu, to był szczyt lekceważenia narodu. Choć kto wie jakie szczyty ten rząd jeszcze osiągnie.

4 polubienia

Niezaszczepieni będą jak Żydzi przed 2 wojna na ulicach xd
Ale nie damy się! :rofl:

1 polubienie

Zaszczepią,zaczipują i do kamieniołomów na Marsie wyślą…
TFU<TFU<TFU
Co ja pitolę?

2 polubienia

Na Marsie kolego
Wifi mi padlo dobrze miec zapasowego dostawcę netu

2 polubienia

Kredyt wezmą z kolan wstaną, Ziobrę zatrudnią

Widziałam ten film, pełno takich
“Prawd” w necie.
Jeden z lekarzy najlepiej podsumował kwestię covida.
…ludzie są pogubieni, panuje chaos i dezinformacja. W każdym kraju walka z wirusem jest inna, każdy z nas inaczej na niego reaguje, ale to nie Dżuma.
Nie popadajmy w panikę, nie obawiajmy się jesieni, zachowujmy ostrożność, trzymajmy dystans i róbmy swoje. W domach nas nie zamkną, nie ma takiej możliwości.

6 polubień

Skoro nie oglądasz to skąd masz wiedze co w nich jest… dziwne. I jeszcze nieraz zaprzeczasz i komentujesz. :grimacing: :joy: :lying_face:

Mozesz tez w wolnej chwili podsumowac wlasnymi slowami glowne przeslanie filmu?

Aż takim leniem jesteś, że nie potrafisz sam pomyśleć i sobie streścić… a najpierw obejrzeć?? Trudne to nie jest doprawdy. A wisi od wczoraj :grimacing: :roll_eyes:

Twoich przemyśleń też nie widzę. I kto tu jest leniem?

Ty ode mnie wymagasz, bym ci streściła, a nie ja od ciebie.

Kazda wymowka dobra, zebys uniknela myslenia… :wink:

Ha! Sikam ze śmiechu z powodu tej “riposty”…

O tym to już lepiej porozmawiaj z lekarzem.

Wole z tobą.