Wpadliście na to, do czego większość kobiet używa uszu?i

Nie chodzi mi o kolczyki czy klipsy.

1 polubienie

Powiem Wam. Zakłada wlosy za uszy, by mieć odsłoniętą twarz..

1 polubienie

Dziękujemy za informację To całkowicie odmieniło moje życie :slight_smile:
A wiesz do czego ja używam nosa? Do zakładania nań okularów!

7 polubień

Szacun!!!

Ja do zakładania okularów używam dłoni a nos je tylko potem podtrzymuje wespół z uszami … :sweat_smile:

4 polubienia

Kolega @harmonik widac przejrzał sie w lustrze, opadly mu i się potknął.

1 polubienie

Do umiejscawianie tatuaży i produkowania woskowiny.

2 polubienia

Tatuaże na uszach?
Widziałam wiekszy koszmar

1 polubienie

Ciekawe byłyby opisy poczynań gdyby zejść poniżej pasa… :rofl:
Odpuszczę sobie jednak…

2 polubienia

Nie wywołuj wilka z lasu…:joy:

Do słuchania męża?

3 polubienia

To urocze, gdy kobiety tak robią i ogólnie, gdy bawią się włosami :heart:

3 polubienia

Już zmilczałem.Nie jest to temat bedący przeszkodą w zasypianiu :innocent:

2 polubienia

Ciekawe, jak gość radzi sobie z katarem … :grimacing:

1 polubienie

Ręcznik w tych kółkach umieszcza?

1 polubienie

Tampony :upside_down_face: :zany_face:

1 polubienie

Najlepiej w zestawie

1 polubienie

@okonek Myślałam o czymś bardziej subtelny typu:

“Subtelne”??? :sweat_smile:
Ile czasu i kasy na to poszło?
I tu nie chodzi o to że kobieta ma inne potrzeby…Widywałem już facetów którzy robią to samo…
Czasem przypomina mi się chora dyskusja z forum.wp,ok. 2014 roku,nt. potrzeby wojen…Oczywiście skląłem to debilne towarzystwo i z 5 osób do dzisiaj już tylko jedna ze mną gada :laughing:Nie ważne…
Chodzi o to że przydałaby się jakaś siła która kopnie W DOOPĘ i jeszcze poprawi bez ryj to zepsute przez dobrobyt dziadostwo!
I jeszcze raz i mocniej…Aż do skutku!Ludzie giną na całym świecie,umierają z głodu,są ofiarami terroryzmu islamskiego a tu jakiś prawdziwek przeżywa pypcie na swoim uchu!!!
Wybacz ale sobie zaklnę…
COOORVVAAAAA!
I niech leci aż pod sufit!

1 polubienie

Ewidentnie błędnie łączysz pewne zjawiska. Faktem test, że żyjemy obecnie w czasach największego dobrobytu w dziejach ludzkości i pewnej części populacji z tego powodu solidnie odbija, przez co wydają kasę na coraz bardziej absurdalne zbytki, byleby tylko wyróżnić się z szarej masy. W kontrze do tej sielanki niezmiennie na naszej planecie trwają relikty minionych epok w postaci przemocy, ubóstwa, głodu, wojen i fundamentalizmu religijnego. Niemniej osobiście nie dostrzegam związku między tatuowaniem uszu i występowaniem negatywnych zjawisk na Ziemi. Gdyby nawet wszyscy w kręgu cywilizacji zachodniej zaczęli umartwić się, odmawiać sobie zbytków i powstrzymali się od wykonywania tatuaży na uszach, doopie czy nawet przyrodzeniu, nie sprawi to, że przykładowo zniknie islamski terroryzm.

2 polubienia

Ależ oczywiście!!!
I nie ma bezpośredniego związku między tymi sprawami.
Niemniej jest nihilizm,“pustogłowie”,ignorancja,lenistwo i delikatnie możliwie nazywając,tumiwisizm który z tego dobrobytu wynika…
Tak pięknie napisałeś gdzieś tutaj,o zatrudnianiu…Chyba w innym wątku…
To teraz ja Ci odpowiem w podobnym stylu.Podobnym bo nie musisz zatrudniać :grin:
Idz,zamień kilka słów z bywalcami tych wszystkich twiterów czy innych insta.Spróbuj czegoś się dowiedzieć,spróbuj zainteresować się opinią lub zetknąć się z myśla,choćby nawet lewacką…Powodzenia!!!Fingers crossed!
I to nawet biorąc pod uwagę Twoją really imponującą cierpliwość!!!
Tu nie chodzi przecież o debilny tatuaż… :hushed_face:
Może być parówa w doopie,krzesło na głowie lub smarki w budyniu…Chodzi o to że takie właśnie popisy i postawy są dzisiaj na porzadku dziennymi zyskują,nawet wymierny finansowo,poklask…
Nie,nie wierzę że miałbyś tego nie rozumieć…

1 polubienie